Leiriytyminen Alastarossa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ducati, 8.6.2009.

  1. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

     
  2. ducati

    ducati 1st gear

    Leiri paikalla onkin poissuljettu vaihtoehto

    Minäkin muutan käytäntöjä ja leiriydyn muualle, siihen älämölöpaikkaan en mene valvomaan. Näköjään leiriytymisen ongelmia on päätetty korjata laittamalla hinta korkeaksi, jotta häirikköporukka ei tule paikalle ja näin myös olisi väljempää. Siispä leiri katsotaan , näin pitkämatkalaisena jostain 50 km säteeltä, harmi vaan kun varikon iltaelämä ja aamuhälinä jää nauttimatta ja tulee hiukan ylimääräistä ajelua.

    Menee myös harkintaan tullaanko enään ensi vuonna, riippuu kuinka majoitus onnistuu tänä vuonna.

    On ilmeisesti ylivoimaisen hankalaa järjestä leiripaikkaa sellaisille katsojille, jotka tulevat kisoja seuraamaan eikä ryyppäämään?
     
  3. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    onko 10€/yöltä paha???? (jäsenhinta)

    Sen verran voin korjata teron kommentointia, että onhan rata-alueen vuokra kyllä noussut joka vuosi, eli ei nekään hinnat nyt ihan samoina ole pysyneet...o)
    sit tosta leirintäalueen hinnan tarkistuksesta. Hintahan on ollut suunnilleen sama viimeiset 10-vuotta, joten korotus siinä mielessä lienee hyväksyttävää. Miksi korotus on noin kallis, niin suurimpana syynä siinä on "tilapaäis leirintäalueesta" syntyneet kulut, ja niiden kehitys ja kasvu.
    Viimeiset 2-vuotta alueella on sattunut ikävän paljon "levottomuutta" joten järjestäjää on vaadittu lisäämään järkkäreitä... sit kun vielä järkkäri laki muuttui, niin sekin kasvatti kuluja... Nitron järkkäri kulut ovat 3-4 kertaistuneet muutamassa vuodessa!!!
    Sit muutenkin alueelle tarvitaan mm. lisää vessoja yms...
    mut tarkoituksenahan olisi tarjota edes kohtuullinen ja rauhallinen paikka päästä leiriytymiseen kisojemme yhteydessä.
    Kulujen hillitsemiseen pystyy jokainen vaikuttamaan mm. sillä, että vaientakaa ympäriltänne öykkärit ennen kuin ne aiheuttavat häiriötä, ja järkkärit joutuu kutsumaan virkavallan hätiin...o)

    Sit näen muutenkin oikeuden mukaisena vaihtoehtona sen että, ennemmin tarkastetaan yksittäisten palvelujen hintoja, kuin korotetaan heti lippujen hintoja... eli edelleen mukaan pääsee samalla hinnalla kuin aikaisempinakin vuosina, ja jos haluu ostaa penkin katsomosta, niin sit ostaa, mut tapahtuman näkee myös vastapaenkalta, jos ei halua katsomoon sijoittaa... eli katsojalla on vapaus valita... niin ja tottahan toki jokainen voi ottaa oman tuolin mukaan, ja vaikka käydä ostamassa sen fhra shoppi rekasta...o)... mut muistakaa kerätä tuolit sit lähtiessänne mukaan, koska niistäkin ja kaiken maailman sohvista, muodostuu useiden tonnien jätekulu fyyran harteille joka vuos... jatkossa tulemme keräämään sohvien yms.. omistajien yhteistietoja katsomo penkalta, et tietää minne laskun osoittaa jos sohva unohtuu...o)
     
  4. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Tuossa asiassa olet vesa oikeassa, että ihmisiltä jää paljon sellaista tavaraa rinteeseen, jotka sitten (unohtuvat sinne) mutta se että rangaistaan kaikkia on hieman kohtuutonta olisikin ehdotus tässä antaa, että järkkärit jotka kiertävät siellä rinteessä menisivät sanomaan niille sohvaheeboille, että vievät sohvan samantien pois ja hieman valvoisivat, että näin myös tapahtuu itse olen käynyt vuosikausia kisoissa ja paikassa missä olemme leiriytyneet ei ole jälkeäkään sunnuntaina, että paikalla on edes oltu saati aiheutettu ongelmia, mutta ehkä juuri siitä syystä olemme ystävystyneet monien järkkäreiden kanssa, että terveisiä vaan Sepolle, Johannalle, Niinalle jota kylläkään ei näkynyt viime kisoissa ja kaikille muillekin nitroissa nähdään ja toivottovasti päästään samalle leiripaikalle :wink:
     
  5. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    tuota juuri tarkoitinkin... eli jos ko sohva kyhäelmiä ilmestyy niin järkkärit voi käydä kyselemässä sohvan omistajan tiedot, siltä varalta et jos sohva sattuu unohtumaan... niin voivat sit tytöt toimistolta soitella perään, et toimitetaanko unohtunut sohva omistajan piikkiin kotio vai kaato paikalle... palvelua...o)
    sit voihan muutkin katselijat katella vähän ympärilleen ja käydä vaikka koputtamassa selkään, et anteeksi, teiltä unohtui sohva...o)
    ja sitä myös tarkoitin tossa hinnoittelussa tai korotuksissa, et ne jotka haluu katsomoon, vähän maksaa, ne jotka haluu leiriytyä, vähän maksaa... mut perus pääsylipun hintaan ei kosketa... eli kulut kuluttajille...o), mut kohtuudella...
     
  6. ducati

    ducati 1st gear

    Haluaisin nähdä sen siviilin (ei järjestysmiesoikeuksia), joka pystyy hiljentämään lauman kaljapeikkoja jotka kuuntelee irwiniä kybällä? Tällainen sakki oli viime vuonna keskellä aluetta.

    Olen valmis maksamaan kunnolla jos leiriytyminen olisi todellakin rauhallista ja ne agregaattipellet/koirat mukanaan tuovat/päätyönään ryyppääminen/stereot täysillä (kuten viime vuonna)/ olisivat hevon kuusessa. Itsekin juon kännätäkseni ja kuuntelen poppia, mutta en Alastarossa. Mielestäni häiriköijät olisi poistettava alueella heti, jo alkuillasta. Näin syntyisi selkeä viesti tapakulttuurista. Viime vuonna läksin lauantai-iltana pois, koska en jaksanut enään kolmatta yötä valvoa. Oli rasittavaa katsoa kisoja kun yöt meni miten meni, ne jurripellet tietysti nukkui päivät ja vitut välitti kisoista.

    Viime kesänä jo mietin, onko kisoilla tarkoitus luoda tilaisuus vetää perseet olalle vai seurata euroopan nopeinta moottoriurheilua?
     
  7. nipla

    nipla 1st gear

    kyllähän se meno on muuttunu siitä mitä vuostuhannen alussa alottelin nitroissa käymistä. pahimmat öykkärit löytyy mun mielestä tosta helsingin eteläpuolelta.
     
  8. 4551859

    4551859 1st gear

    Vaikka ketjun aihe on Alastarossa yöpyminen, niin poiketaanpa hieman ja kysytään tietääkö kukaan lähistöllä (max 100km), jotakin rauhallista paikkaa yöpyä, vaikka leirintäalueen pikkumökit. Lauantaiksi tod.näk vain pääsen paikalle ja 600km suuntaansa matkaa, niin pitäs varmaan jossain nukkuakin vähän aikaa.
     
  9. lincoln

    lincoln 1st gear

    Kohtuullinen hinta tuosta leiritymisestä olis varmaan 10€ koko aika pääsylipun lisäksi jos vaikka mietitään mitä maksoi yökisojen aikaan niin eipä taida olla nuo palvelut paljoa siitä parantuneet kenenkään puolesta :) ja eihän tuohon hintaan sisälly kai korkeintaan kuin paskahuusin käyttö :poff: , no eipähän tarvitse tuotakaan onneksi maksaa , on matkaa sen verran vähän 8) 8)
     
  10. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Joo, Hangon regatta on kans välillä tosi villi.
     
  11. Tea

    Tea 1st gear

    :poff: :poff:
    Olipa Jykältä hyvä veto :D
     
  12. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    On kyllä hinta pompsahtanut sen verran reilusti ylöspäin että näin pidemmältä tulevana (ja leiriytyvänä) pitää kyllä tarkkaan miettiä että lähdenkö. On ymmärrettävää jos kulut ovat nousseet mutta noin raju nosto kerralla...

    Ihanan kallista. Eikä nyt tarvi alkaa selittää että eihän tuo nyt mikään kallis ole. On se.
     
  13. nipla

    nipla 1st gear

    lähinnä viron retkueita tarkoitin :eek:
     
  14. gremlin

    gremlin Gearhead

    Voi hiukan rajottaa majotustarjontaa noi Oripaassa pidettavat lestadiolaisten suvipaivat, 60t ihmista odotellaan sinne. :eek:
    Mutta Sakylassa on jotain asiallista paikkaa kylla tarjolla, yks oli muistaakseni Loma Sakyla niminen paikka.
    Siella on jarvikin ihan rannassa :odroll:
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    No, näkisitpä suomen retkueet sikäläisissä tapahtumissa niin et viittiis moisia amatöörejä edes noteerata.
     
  16. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear


     
  17. Tea

    Tea 1st gear

    Jykän kans samaa mieltä. Kyllä mä sanon että noi ihan kotimaan maakunnista tulevat ihmiset on ne jotka bileet yleensä pilaa.
    Ok, olen itekkin maakunnasta..
    Ja ok, olen itekkin ollu retkueessa sikäläisissä tapahtumissa... :rotfl:
     
  18. Tea

    Tea 1st gear

    Lähtekäämme siis kaikki sankoin joukoin kisoihin vaikuttamaan! Mä luulen että nenään voi sattua ja pahasti jos lähtee tälle vaientamislinjalle..
    No, onneks ei tarvi näitä leiriytymisongelmia ajatella.
     
  19. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    kyse on hinnasta per henkilö.
    varmaan ymmärtänette että FHRA ei pysty hinnalla kilpailemaan kiinteiden leirintäalueiden kanssa, eikä se varmaan ole tarkoituskaan.

    ja ei kiinteiden leirintäalueiden tarvitse pitää ko. järkkärimääriä alueellaan, yms... eli mielestäni ei voi verrata....

    kyllä citymarketista saa edelleen myös limun halvemmalla kuin alastarosta kisoistamme...o)
     
  20. Baldhead

    Baldhead 1st gear

    Siis aivan sama paljonko maksaa, pakko päästä/lähteä kahtomaan...Tällaset kisat on vaan kerran kesässä, joulukin on sentään joka vuosi...
     

Kerro tästä muillekin!