Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. Karva

    Karva Gearhead


    Nuo on sitten hoidettu, ja cadillacista saa joitain osia omaan projektiin ...

    Tuossa keväämmällä olis tarkoitus "pelastaa" eräs pihalla seisonut Vokkelo Hippi Paku, ja EMW raato jostain -50 luvun alkupäästä, kiinnostaako ???

    :-o :-o :-o
     
  2. 4D -38

    4D -38 1st gear

    Onkohan EMW kenties 2-ovinen vai peräti avo? Itselläni ei itäsaksalaiset kiinnosta, mutta paikallisella EMW harrastajalla voisi kiinnostaakin.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 4D -38 2004-01-27 09:58 ]</font>
     
  3. Fastback

    Fastback Gearhead

    Uskaltaako Karvalta tiedustella missä päin Suomea tuo EMW on? Tiedän yhden kotoseudullani, mutta missäs päin tää on noin suurinpiirtein?
     
  4. Karva

    Karva Gearhead

    Jep, uskaltaa seisoo maalaistalon pihapiirin takana pellon laidassa ... missäs muuallakaan ???


    Kouvolasta tai Korialta noin 10 km Hki tietä ja korpeen, käydään kattomassa ja hakemassa kun lumia on vähemmän, mikäli mahdollista, siinä EMW:ssä on ainakin hyvä katto ja taitaa olla mallia -52, no ovien möäärästä en ole niin varma vuosimallista kyllä, täällä kun on vastaava ja kärry on samanlainen ...

    Nuo myydään sitten joskus kevään korvila jossain rompe-torilla, KVL Swap & meet, aseveli eli uloskantohintaan tyyliin kustanukset 100-150 E, sillä sen saa, en noilla itte tee kuitenkaan mitään ...

    :-o :-o :-o
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Vokkeloiden ohjausvaihteelle vois löytyä paikka vanhemman laitteen runkoaisan kyljestä... :wink: Ei silti mulla on noita jo kotitarpeiksi, mutta vinkkinä muille.



    Ai niin, kiitti onnentoivotuksista. Sitä tarvitaan kun 50-chevyä nostetaan ylös leposijaltaan.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Chevy ´53 2004-01-27 12:28 ]</font>
     
  6. Mercury_king

    Mercury_king Gearhead

    Missäköhä päin tää mahtais olla?
     
  7. Fastback

    Fastback Gearhead

    mun kotoseudun auto on lähes täydellinen ja ruosteeton. Sivuikkunat taitaa olla rikki, jollain suoralla kutvosella se on, olisi törkeen hieno rodiaihio. Matala ja ja ja ja olisihan se hieno.
     
  8. Lepakko

    Lepakko Gearhead

    EMW:n omassa kutvosessa taitaa olla tehoa jotain 45 heppaa. Jotta sinne saa kai nykyisten rakentelusääntöjen auvoisella aikakaudella laittaa jonkun "hirviömäisen" 55-60hv myllyn...
     
  9. Micky

    Micky Gearhead

    porissakin jemmassa paritkin emw:t...ainakin ollut...tiedä sitten onko siirretty
     
  10. 4D -38

    4D -38 1st gear

    Kuusamossa on 2 kipaletta -50 luvun 4 ovisia emv/bmw raatoja maatumassa metsikössä. Etuovet on kaapparimalliset, takaovet normaalit, toinen näistä jäänyt saksalaisten lomareissulta tänne, jonkun osan rikkoutuessa. Toisen historiasta ei ole tietoa. Kumpikin on aika huonossa iskussa (toisesta kasvaa puu katon läpi, toinen muuten vaan möykätty paskaksi).
     
  11. mercuryblues

    mercuryblues 1st gear

    Vuonna 1982 olimme työmatkalla Kemijärvellä ja päätimme ystäväni kanssa käyda yhdellä hiljaisella autohajoittamolla rautatieaseman takana. Kaikenmaailman roinan seasta ystäväni löysi rungollaan makaava 1958 Ford 300 4deen. No, allamme oli firman pakettiauto johon takavarikoimme sekä etu ja takaluukut ja jotain irtoroinaa
    Päätimme palata viikon kuluttua kunnon työkalujen kanssa irroittamaan loput.

    Mitä vielä samalla viikolla oli prässi vieraillut plaanilla ja litatut autot oli junanvaunuissa ja se samainen hoppa ekana kasan alimmaisena paalattuna.

    Vain nopeat elävät.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pieksänmäellä on eräässä auto tallissa plymouth savoy 57 tai 59 2d ht varmasti aito suomi auto.Itse oli n.7v(n.72-73) kun se tuotiin naapuriin tukkiraekalla värinä oli silloin puna-valkoinen.Autoa on sen jälkeen maalattu ja laitettu moneen kertaan mutta ei ajettu paljoakaan.Omistaja sano aikoinaan että laittaa auton pojalleen n.vuonna 75-77.Ei mitään hajua auton kohtalosta nykyisin, mutta veikkaan että omistja ei halua jukisuutta autostaan vaikka on muitakin pelejä pihassa .Tunsin aikoinaan kysisen herran mutta en rupea paljastamaan enempää.Vanhemmat paikkakunnan harrastajat ehkä tietävät kysisen auton.

    T:Entinen naapurin poika :cry:
     
  13. SCR

    SCR 1st gear

    täältäkinpäin löytyy chevy -66 2dht pakattu piukkaan pressun alle (maahan asti) että mätänee varmasti ei myytävänä.
     
  14. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    tämä kaverin chevy liene jo joskus tääl näkynykki.. eli '55 210 4d sedan, seissyt '63-'03. joku kaunis päivä kilpien kera kadulla :razz:
     
  15. MR. Fabulous

    MR. Fabulous 1st gear

    Tuolla Salon kupeessahan seisoo taivasalla kai jo kolmattakymmenettä vuotta myöskin -55 Chevy, mutta farmari. Ei myytävänä.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä se tais olla -57 kyllä aika tekee tehtävänsä ei enää muista asioita tarkkaan.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Porin ruosniemssä 90-luvun puolivälissä majaili 70-dusteri ja muistaakseni ahtimella.. omakotitalon päädyssä pressun alla ja luulen että on siellä vieläkin..
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Muistatko tarkemmin missäpäin? On pari kilometriä matkaa, voisi joskus ajella ja katsella josko vielä näkyy...
     
  19. mörkö

    mörkö Gearhead

    Sipoossa on metsässä maatuneet pitkään 57 Desoto Diplomat ja vieressä 62 Täyskokoinen Plymouth.
    Puhuin omistajan kanssa joskus muinoin ja oli tosi hyvältä vaikuttava tyyppi.
    Kaarat olivat paikallaan ainakin toissa päivänä kun ajoin ohi pitkästä aikaa...
    Näistä ei taida olla enää iloa kellekkään, ovat niin purettuja..
    Yhellä kamulla on myös jemmassa aito 65 GT Dart. Auto ei ole käsittääkseni myynnissä ja seisoo asiallisissa tiloissa ilman konetta ja lootaa.
     
  20. Samiralfey

    Samiralfey 1st gear

    Pohjoisen metsikössä makasi kantti-Plymouth ja palanut Hudson. Plymouth oli sillä rätti vai mikä pergamoidihässäkkäkattolla ja oli pukkien päällä, muistaakseni jollakin pressalla/julkkiksella ollut samanlainen. Hudson oli maata vasten ja palaneena.
     

Kerro tästä muillekin!