us parts valmis koneet..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja meirok, 29.6.2009.

  1. meirok

    meirok Gearhead

    onko tietoa noista us partsin "tehdaskorjatuista" tms toimiiko koneet ja toimiiko takuut,,vaniin aattelin kutitettuu 350,,,,about 350-400hp...se kävis niin kivuttomasti,,,vanha pois uusi sisään,,,;=)ettei tatsunit ajelis ohi...tuo vanha jo nuhanen,,,lienevät 4000€ pinnassa?????ja eiku hesaan hakeen.....
     
  2. studio57

    studio57 Gearhead

    Itse ostin sieltä pari-kolme kesää sitten sellaisen merlin 509 moottorin ja olin siihen varsin tyytyväinen , ainoa miinus oli että siitä meni yksi nostaja paskaksi ekan 2000km jälkeen eikä olleet halukkaita antamaan uutta sarjaa tilalle vaan jouduin ostamaan ne. Eli sen perusteella mitään takuu hässäkkää on turha luulla saavansa.
     
  3. meirok

    meirok Gearhead

    NIIN ETTÄ SE TAKUISTA....
     
  4. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Eikös takuut ole persaukisia varten? Ostat sitten uuden koneen, jos edellinen laukeaa..
     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    :rotfl:
     
  6. meirok

    meirok Gearhead

    nii.......joooooo:=) ..hyvä neuvo/vihje lupailevat kyllä hyvät takeet,,,mutta,,,,,,
     
  7. jaketin

    jaketin Gearhead

    takuut ei koske race osia...
     
  8. meirok

    meirok Gearhead

    no nii,,sitte,,,joo...että ihan perus juttu,,juu pikkusen kutitettu,vaikkakin tehdas tekonen ei,,,,
     
  9. studio57

    studio57 Gearhead

    world production antoi koneelle 2vuoden ja rajattoman kilsamäärän takuun.. mut suomeen tultaessa takuu oli se jonnekin kadonnut. . . noin pienessä asiassa ois kyllä kandennu mielestäni joustaa.. sitä jossain firmoissa kutsutaan hyväksi asiakaspalveluksi jos 9000e mottiin tarvii alle 100e hilut ja asiakas pysyy erittäin tyytyväisenä.
    eikä se mikään kisakone ollut, 509 jossa 515hp on matalaviritteinen moottori. ruttua 9:n ja hyd. laahurinokka ja ovalport kannet.
     
  10. paja1

    paja1 Double Gearhead

     
  11. studio57

    studio57 Gearhead

    juu .. kun tilailin ittelle isompaa 632:sta katumottia en sitä tuon asian takia ostanut heiltä vaan suoraan jenkeistä... siinä meni 17t euron kauppa pojilta muutaman kympin nostajien takia ohi. mut kukin tallaa tavallaan ja se on OK niin
     
  12. Anssi

    Anssi Gearhead

  13. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Jaahas.. et sitten yhtään isompaa "katukonetta" löytänyt? :poff:
     
  14. meirok

    meirok Gearhead

    crateengine stä vähä tsekkailin...paljo mahtaa lentorahdit alvit ymym tehä ?????
     
  15. studio57

    studio57 Gearhead

    ois kai niitä isompiakin ollut :rotfl:
     
  16. studio57

    studio57 Gearhead

    lentorahti oli reilun tonnin (laiva muistaakseni 500eur) ja alvihan on 22% ja tulli muistaakseni jotain 3%

    ostin lisäpakettina muovisen kuljetuslaatikon joka maksoi 500eur mut siitä on ollu ja tulevaisuudessakin iloa ja hyötyä kun moottoreita kuljettaa.

    omasta 632:sta lähti 769hp ja 1080nm vääntöä joka on kohtuu hyvin katumoottorille. tänä kesänäkin yli 1000km takana ja hienosti pelaa. amerikkalaiset tosin sai jotenkin siitä melkein 100hp enemmän dynossa mutta siellähän kaikki on paljon suurempaa :rotfl:
     
  17. meirok

    meirok Gearhead

    :wink: :wink: :lol:
     
  18. kime2

    kime2 Gearhead

    Tuossakin ois voinut auttaa panna kova kovaa vasten,mut eri asia on sit oisko se hirveästi vastaisuudessa hyödyttänyt,kun kyseessä tosiaan oli noinkin halpa vika.
     
  19. studio57

    studio57 Gearhead

    musta paras tapa hoitaa asia on jättää isommat ostot jollekin muulle joka ottaa enemmän vastuuta tämmösistä .. . tosin maailmassa sellaisia hahmoja alalla on vähän. ei jaksa hirveesti väitellä ja kuluttaa aikaa 80euron nostajista ja tietty tiivisteet päälle. niin ei ees alennusta antaneet nostajista mut kuitenkin olivat niin kilttejä että lähettivät ne mulle korjausta vastaan tietenkin :rotfl:

    mut tänään kun tilailin sieltä pyörän muttereita sain oikeesti hyvää palvelua ja oli ainoa paikka josta niitä yleensäkin löyty oikeanlaisia hyllystä. Mielestäni se ei siltikään ole missään nimessä huono vauhtiputka jos vertaa millaisia puljuja tässä maassa oikeesti on.. . .
     
  20. jaketin

    jaketin Gearhead

    8) 8)
     

Kerro tästä muillekin!