Pääkaupunki seudun nopein.Osa kaksi.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 28.6.2009.

  1. jukka63

    jukka63 1st gear

    Niinpä,titteli meni pötkölle.Kyllä harmittaa.Molempia varmaan harmittaa,kun pikku lohkot on nopeempia.11,6 on isolohkolle kyllä hävettävän huono aika.Liekö pito ongelmia tai kuskissa vikaa.Ite en oo ajanut vähän aikaa kilpaa,siitä se varmaan johtuu.Positiivistä hyvinkäällä oli,auto seikkaili siellä sun täällä,mutta kennojen väliin osuin.Erittäin tyytyväinen kakkospyttyyn.Pötköhän ei päässy semeihin,kun Jykä kuittas sen.Nyt ois revanssin paikka Kiikalassa,metsäsarjan promiehelle :D Toivottavasti Poskisolistilla on vehkeet kunnossa,nyt tarkoitan autoa :rotfl:
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ^^ Olet tervetullut eikä kukaan meistä sun kimppuun käy.
    Hmm.. ..pitäiskö pistää täkyksi Jallupullo? Ai vittu mä join sen jo Hyvinkäällä. :rotfl:
    Ole mies ja tule.
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    No se on se rinnan röyhistely netissä yhtä kukkeeta puolin ja toisin, on se puoli asiassa kumpi hyvänsä. Mut Jukalle tarvii sanoo, että teki kyllä hienon työn hyvinkäällä, kokoajan eteenpäin ja okeillen Toi ei oo oikeesti helppo auto ajaa tollasenaan eikä millään lailla käy kuskin oloa kateeks ei hyvinkäällä eikä kiikalassa. aika paljon puhunee auton nyktilasta ae, että silloin kun autolla ajettiin matala 9 sekuni aika vaparimotilla nostelee auto nyt reilu 50 kiloo korkeemmasta keulapainosta huolimatta etufillareita aivan erimalliin pitoradalla kuin vapari aikoinaan. Mut onneks noihinkin kyllä löytyy lääke aika helposti; parannetaan vaan sitä osakaasuhallintaa. :rotfl:
     
  4. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Laitappa nyt ne yv:t näytille, niin ei sunkaan enää tarvii pelätä.
     
  5. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Eihän sun viestis ollu ku puh. numeron ilmoittaminen- mutta kun ei mitää asiaa sulle henk. koht ole niin mitäpä sitä soittelemaan-eräälle toiselle kylläkin soitin...!
    Hyvää Kesänjatkoo vaan!
     
  6. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead


    Kyllä ainakin oma kokemukseni on aikalailla päinvastainen, tuntuu että yhteistä on paljonkin ja hyviäkin kavereita on tämänkin palstan kautta löytynyt, mutta tämä onkin enemmän elämäntapa kuin pelkkästään se että harrastaisi "jotain" moottorivehjettä.

    Näyttäs siltä ettei sua yhdistä muihin mikään muu kun paskan puhuminen ja todennäkösesti silloin tuntuu ettei paljon oo kavereita.

    Kannattais varmaan Hullu Mikan ja GTA:n kanssa perustaa oma "puhutaan paskaa ja provotaan" topicci, voisi samalla nää muut juttelut rauhottua asiatekstille. :rotfl: :rotfl:
     
  7. herrakani

    herrakani 1st gear

    Sienestelyä liikkeellä? Korit ja vasut valmiina?
     
  8. pötkö

    pötkö Gearhead

    On olleet koko kesän. 8)
     
  9. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Joo..jalkasieni -partasieni ja hiivasieni!!!! Buahahaa...noin niinku kevennykseksi tohon itsevarmuuteen! :rotfl: :lol:
     
  10. darpen

    darpen Gearhead

    En nyt puolustele tota solistin paskanjauhantaa yhtään, mutta tuntuu kummalta jos joku tosiaan on uhkaillu tollasta tyhjäntoimittajaa. Onhan noista jutuista kaikki asia ja järki hyvinkin kaukana, mutta käydä nyt sen takia uhkailemaan.. :odroll:
    Kylläkin vähän epäilyttää että näinköhän on mitään viestejä saanu :lol:
     

Kerro tästä muillekin!