Auto USA- Turku ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja hotanpa, 9.7.2009.

  1. hotanpa

    hotanpa Gearhead

    Kysytään nytt kerran vielä olisko kellään tietoa miten saisi auton USA.sta vaikka Turkuun. Kotkaan kyllä saa mutta kun kotka on turhan kaukana Turusta. Auto on Itärannikolla Rochester kaupungissa NH.ssa.
    Vinkkejä??

    kalle 0403113707
     
  2. Quest

    Quest Gearhead

    Kontit tiputetaan Saksaan/Hollantiin -> kyllä sieltä kääntyy kaikkiin Suomen satamiin. Miamista tulee Turkuun, mutta Us maarahtia tulee moninkertaisesti Kotka - Turku akseliin verrattuna.

    Ja jos kaikki menee munilleen, niin sitä mieluummin vaikka kävelee Turusta Kotkaan.
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Merirahti on halvin kotkaan. Turkuun useamman satasen enemmän jos sellaisen löytää??? Tuo about 300km ei liene enää ylitsepääsemätön asia kun on muutama tuhat kilsaa matkaa takana?
     
  4. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    eikös itärannikolta saa auton kansirahtinakin pohjolaan!? Nycistä
    muistelen ainakin lähetetyn?!
     
  5. Ongelma on siina etta kun yleensa autot menee konteissa joissa on enemman kuin yksi auto (Esim. meilla aina pelkastaan kaksi autoa per kontti) niin esim meilla rahtisopimukset tehdaan sen mukaan mihin menee eniten autoja. Kun suurin osa meidan asiakkaistamme haluaa autonsa Helsinkiin niin silloinhan yleensa mennaan Helsinkiin ja Turkua ei siten tule tarjotuksi asiakkaille. Suomen lansirannikon esim. me hoidamme Rauman sataman kautta joka on helppo satama asiakkaillemme Turun seudulta aina pohjanmaalle asti. Ei hinnalla ole juuri eroa mennaanko Kotkaan, Helsinkiin, Turkuun vai Raumalle. Samoilla feedereilla ne tulee Euroopasta kuitenkin. Se vaikuttaa miten hyvin saadaan konttihinnat neuvoteltua varustamoiden kanssa perustuen vuotuisiin kuljetusmaariin. Pienemmilla laivaajilla se on aina kertahinta ja vaihtelee vuodenajan ja polttoainehintojen mukaan.
    Toki 20 jalkaisen kontin saa Turkuun, mutta harva sita vaihtoehtoa valitsee kun melkein puolet halvemmalla saa auton Helsinkiin tai Raumalle.

    Eli laita YV:ta jos haluat lisatietoa
     

Kerro tästä muillekin!