PICK-NICK 09

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 56sportcoupe, 16.7.2009.

  1. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Toivottavasti ei ollut alkoholilla osuutta asiaan.
     
  2. Ahis

    Ahis Gearhead

    Kiitoksia järjestäjille, mukavaa oli taas!

    Kiitokset myös 69-nimimerkille rokkenrolliautopalkinnosta, lämmitti mieltä muuten hävityn kisan jälkeen :rotfl: Lämmitti kirjaimellisesti, en ollutkaan aikoihin juonut niin kuumaa kaljaa :rotfl:
     
  3. ponupena

    ponupena 1st gear

    juu ei sattunu ketää... kaljaa juotii siel ojas ja soitettii ilmakitaraa aspenin katolla... laitettii kiintee 2 sisää ja ojasta pois+ 100m kumia katuu...(todellisuus: suppari tuli paikalle, mut ristikko+ jakolaatikko paskaks enneku hinaus alko... ja sit tuli totke rami pelastaa ja sieltä se nous) kuskille ei tullu sakkoja... ohitus tilanne ja joku kusipää jarrutti eessä! :rotfl: :poff:
     
  4. ponupena

    ponupena 1st gear

    nii juu ja kuski selvistä päin... 8)
     
  5. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  6. tuomio

    tuomio 1st gear

    Tulipahan taas huomattua että alkoholi ei vaan kaikille sovi.
    Erään linttachevyn takapaksin päällä makoillut heppu haukkui liikenteenohjaajan mm. kyrväksi niin kovaan ääneen että kuului kauemmaksikin. Tietääkseni tähänkin oli syynä niinkin hirveä homma, että liikenteenohjaaja käski takaa tulluttu motoristia menemään ohitse. :odroll: Jonka sanoi muuten kaikille prätkillä tulleille.

    Jos pinna on noin kireällä jo heti aamusta niin kannattaisikohan jäädä kotiin?
     
  7. hot rod

    hot rod 1st gear

    Kiitokset myös täältäkin!
     
  8. HuBu

    HuBu 1st gear

  9. fe390

    fe390 Gearhead

  10. Del Monte

    Del Monte Gearhead

    n

    uusiksi....
     
  11. Del Monte

    Del Monte Gearhead

    punainen projekti Camaro ilman renkaita+tekniikkaa...onko kellään omistajan numeroa kun onneton onnistuin sen hävittelemään, auto oli trailerilla hevospilttuiden takana?

    Punainen varmaankin joku 1994 malliltaan?

    vaikkapa jos privana sais tms...

    Monte 8)
     
  12. juko7

    juko7 Double Gearhead

  13. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    No kyllä muaki vähä masensi ku ei mun AUDIA laskettu harrasteparkkiin ollenkaan vaikka olin sen pessy ja vahannu-oli kuulemma liian uusi..(-89)mallinen-mitäpä tuosta keuhkoomaan kaatuu sitä valtameri laivojakin ..jouduin pulittaa 10euroa että SAIN pysäköidä aidanulkopuolelle pysäköintialueelle ja kävellä köpsyttää itteni pualikulleeksi !! :mad:
    No eipä se ollu kyllä mikää hinta siitä kun sai niin mukavassa seurassa piestä suuta ja syödä evästä aidan sisäpuolella nurmikolla oikkeen jenkkiauton takahutlarista!Se oli elämys joka ei kuunaan unhoitu!! Etenkin se lupsakka seurue jonka eväitä hotkin jäi mieleen..-neljännen makkaranpätkän jälkeen tunne eväitten omistajan kanssa oli molemminpuoleinen?
    Mitäpä noita eväitä ennää takasi kotio rahtaa kun seurueen miehille maistu enepi ohralimetti ja naiset oli siitä pahoillaan kun niin paljon olivat evästä matkaan varanneet..onneksi kulinaarisia nautintoja arvostava satunnainen ohikulkija pelasti ko.emäntien reissun.. :odroll: nii että kiitos vaan viimeisestä!!Nyt oon vaan latkinu samariinia kotona ku tuli syötyä -vieraskoreuttani-hieman liian tuhdisti.. :wink: Eipä nuo autot juurikaan kiinnostanu enää sen jälkeen kun olin mittavan ja monipuolisen eineen nauttinut,oli siellä jotai hienoja autoja sekä OD väkeäkin paikalla muutamien kanssa pari sanaa vaihdettiinkin ...sille lintan päältä huutelevallekin ois voinu todeta"HYVÄ RUOKA -PAREMPI MIELI"jos oisin sattunu oleen siinä tilanteessa paikalla ..monesti ihmiset on kiukkusia kun ne ei oo syöny kunnolla.. :odroll:
     
  14. H.V.R

    H.V.R 3rd gear

    Muutamia väsyneitä räpsyjä myös täällä. Kuvat on sikin sokin ja joistain autoista saattaa olla jopa tuplakuvat, pahoittelen.
     
  15. Del Monte

    Del Monte Gearhead

  16. Laiskiainen

    Laiskiainen 1st gear

  17. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

  18. ACC

    ACC Gearhead

    Tuli käytyä...! ja taas kerran mahtava keli, paljon autoja ja väkeä....!

    Oma auto toimii moiteettomasti ja kiloketrejä tuli mukavasti 1000

    Ens vuonnna uudestaan...!

    Ja kiitos Turun porukalle!! oli mukava ajaa letkassa mukaan.... =)
     
  19. Camaro77LT

    Camaro77LT 1st gear

  20. Milestone

    Milestone Gearhead

    ** Forssassa käynyt '57 Oldsmobile 98 4DHT sini / hopea **
    Olis kiinnostavaa kuulla autostasi lisää, mulla itsellä on
    samanlainen. Laita yv:llä tietosi mikäli olet kiinnostunut.

    http://kuvablogi.com/blog/24034/1/
     

Kerro tästä muillekin!