ponu ei käynnisty, ei sua pensoo!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja lumitus, 6.8.2009.

  1. lumitus

    lumitus 1st gear

    Nyt tässä on kolme päivää vietetty tallilla ja omat neuvvot loppu kesken, joten hyvät vinkit olis tarpeen.

    -71 firebirdi ja 400 lohko , seisonut semmosen 4kktta tallissa ja ei lähde käyntiin. Pensaa ei tule pumpun ohi ollenkaan, enkä tiedä miksi. Käynnistyy kyllä hienosti hetkeksi jos kaataa suoraan kurkkuihin mutta ei saa lisää pumpulta.

    - kaikki pensaletkut vaihdettu
    - pensapumppu ja suodatin vaihdettu
    - kompuralla tsekattiin et tankilta tulee pensaa pumpulle
    - vanhan pumpun ollessa paikoillaan kaasarin ja pumpun välinen letku oli ihan kuiva
    - kaadettu letkuunkin pensaa jos se pensapumppu vaatii molemmille puolille pensaa?


    Pitäsikö kaataa vielä lisää pensaa letkuun jos se auttaisi, muistelin että rakennusvaiheessa piti tehdä sama kikka, nyt se ei auttanut. Kyseessä siis Hi Performance pumppu, joka vissiin syytää enemmän ainetta..

    t: Jukka
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Varmaan pumpun venttiilit kuivunu.Ota pumpun letkut irti,ota pumpun imulinjaan sopiva letkupätkä jonka imet bensaa täyteen. torppaat pumpun imulinjaan ja armoton puhallus että tulee liemi läpi pumpusta.Pitäs auttaa ja huom! ohjetta saa soveltaa jos paineilmaa on käsillä.
     
  3. 843

    843 1st gear

    ettei ole tankin lähtö mennyt vahingossa huohotusputkeen
     
  4. lumitus

    lumitus 1st gear

    Parin viikon flunssasta toivuttu ja taas ehti tallille..

    Pensapumppun läpi tuli puhallettua pensaa nyt ja vastusta ei ole enää kuin nimeksi. Ei tosin auttanut. Ongelmaksi tarkentui kaasari, jos ottaa kaasarille menevän letkun irti -> starttaa -> pensaa tuloo. Letku kun on kiinni ni ei mää ja kuivaa on.

    Taidan aikaistaa kaasarinvaihtoa ja pistää Demonin tulille, Carter pääsee varakaasariksi ja tutkinnan alle mikä tökkii.
     

Kerro tästä muillekin!