Takakontin pohja -70 Ford Galaxie LTD:hen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja duster -71, 22.4.2009.

  1. duster -71

    duster -71 Gearhead

    Joku tuollinen menetelmä tai joku valumuotti mentelmä kai pitää viritellä jos ei muuten löydy... kiitti vinkistä
     
  2. duster -71

    duster -71 Gearhead

  3. duster -71

    duster -71 Gearhead

    uppista
     
  4. duster -71

    duster -71 Gearhead

    Löytyykös kellään ehjää alkuperäistä kontinpohjaa vaikka autosta paikaltaan mistä sais valokuvia, ehkä mittoja ja mahdollisesti jonkinlaisen muotin otettua??

    duster -71
     
  5. duster -71

    duster -71 Gearhead

  6. Holley

    Holley Gearhead

    Mercuryyn en löytänyt, paitsi tuolta, esimerkiksi: http://www.dvautoparts.com/cars.php?/6367, mutta jäi vähän vaiheeseen. Esim. Southwestin kautta voisi junailla. No minä en jaksanut teluta, kun eivät vastanneen enää mailiini, vaikka soitin niille ja sanoin laittavani mailia ja tilasin lopulta sikkikoneen Matthysilta, tein kanttikoneen ja tein sen pohjan itte. Pari kolme päivää meni aikaa, mutta meneehän aikaa valmiinkin osan kanssa silti. Jos museoleima oikeasti jää siitä kiinni, niin sitten saa jäädä! Vaan ei se oikeasti jää, kun kuitenkin tekee vekkejä lähes alkuperäisen mukaisesti. Muutenkin alkuperäismalli on hyvä, koska voi tehdä kaadot ja vedenpoistoproput ym. ettei ruostu uudelleen puhki!
     
  7. duster -71

    duster -71 Gearhead

    Kiitoksia vinkistä! Täytyy kattella tuoltaki, jos vaikka tärppäis... On ollu vähä jäissä koko projekti, kun on toi aika vähä tiukilla, senkin takia alkuperäinen hyväkuntoinen olisi listan kärjessä... jos vielä kotimaasta sellaisen löytäisi niin siinäpä sitä olis joululahjaa kerrakseen...

    :eek: :eek: :eek:

    duster -71
     

Kerro tästä muillekin!