Burnout Party 22.8.2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja SPORT TRUCK, 18.8.2009.

  1. bel air 57

    bel air 57 1st gear

    meillä täällä lahden liepeillä lentokenttä,jota jonkun mussuttajien takia ei voi kiihdytyskisoja varten voi käyttää.monenlaista kommenttia täällä kirjoitettu,itsellä ei ollut valittamista.
    radan pito on varmasti jokaisen tiedossa.jos tuntuu et on liikaa tehoa,ei sillon varmaan kannata tonne lähteekään.
    on hienoa et joku järjestää näitä,kiitokset järjestäjille,ens vuonna uudestaan!
     
  2. jaketin

    jaketin Gearhead

    vaikeuksia tai ei tuolla kiikalassa. tulin paikalle 5 minuttia ennen kuin päästiin ajamaan. moottorin pärinää ja pauketta ja kumin savua. meikä viihtyi 8)

    kiitoksia järjestäjille..
     
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yep, olihan hiton hauska päivä :rotfl:
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    No oli saatana. Päivä olisi ollut täydellinen jos muijasi Kieku olisi antanut mun ajaa bussin takas Kiikalasta stasiin, mutta ei niin ei.
    Kieku on hyvä kuski. Ajoi se sitten '50 rokkiautoa juopot kyydissä, kuljetus dösää tai blower Dusteria. Kieku rules!
    Kiitti Käkö vielä kerran mahtavasta viikonlopusta.
    Tulette hämmästymään korvauksen suuruutta!
     
  5. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Tulipahan kuitenkin joitain kuvia nähtyä tapahtumasta, jos vaikka jo ens vuonna itekin mukana. Jos jotain kalustoa on kasassa :rotfl:
     
  6. heleha

    heleha Gearhead

  7. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    :eek: Minäkin olen jonain päivänä Kiikalassa aukomassa turpaluitani järjestäjille jolleivät saa mitattua kunnollisia aikoja zuberaydilleni!! :wink: ja kun minä olen siellä niin homma hoituu!!!! :argue:
     
  8. kime2

    kime2 Gearhead

    Taasko tämä alkaa :mad:
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Katos Poskis on päässyt kotiin avohoitoon. Olisit tullu Kiikalaan edes kattomaan. Siellä oli monta nopeaa Audia. Siis ihan oikeesti. Meidän varikkopilttuussa arvuuteltiin kuka niista sinä olet? Ens vuonna sitten radalla yksi..
     
  10. kime2

    kime2 Gearhead

    Ja radalla kaksi olis mahtavaa nähdä Rebel58 viritetyllä Hemi-Chargerilla...

    Nimim.yx Veikkaus Oy:n rakentelu-apurahaa myös odottava :D
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei siihen räyhä Hemiä tarvii. Letukan akkalohko riittää.
     
  12. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Sitten kun lehmät lentää, sitten kun banaaneissa on vetoketjut, sitten kun poskiholisti ajaa kilpaa jne :rotfl: .
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Henkselit paukkuu netissä, mutta helvetti jäätyy ja Suomi voittaa potkupallon maailman mestaruuden jne ennen kuin poskis tulee viivalle.
     
  14. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Tuli ostettua se juhla-dvd. Siitä löytyy lähtö, jossa äänet on 100% kohdallaan. Kuuluttajan ääni kuuluu selkeästi ja silti taustalla ja samaan aikaan kotiteatterin subbari jytisee, kun autot tulee viivalle. Hakkaa kaikki FHRA-koosteet mennen tullen. Kyseessä on Tea Turpeinen/Chevy II vs. Esa Lehto/Duster. Kannattaa katsoa, jos on tekemisissä videoinnin kanssa jossain moottoripornotapahtumassa. Kun perusasiat on kunnossa, ei tarvita nopeita leikkauksia, eksoottisia lähikuvia, eikä bikinichicksejä. Tai no, pimut voi laittaa extroihin.
     
  15. gremlin

    gremlin Gearhead

    Nono, semien voittaja ei todellakaan ole mikaan automaattinen kakkonen :soosoo:
    Eli yksinkertaisemmin sanottuna, jos ajoneuvo ei mene omin voimin viivalle kaynnistamaan stagevaloja niin se ei ole oikeutettu sen kierroksen pisteisiin/sijoitukseen/palkintoisiin.
    Ja taitaa kaiken lisaksi menna niin etta mahdollisissa pistelaskuissa se saa semikierroksen haviajan pisteet, muistaakseni.

    Toi viiminen lause mua kylla pikkusen ihmetyttaa, varmaan kannattas heittaa jotain faktaa poytaan ennenkuin alkaa ketaan kauheesti varkaaksi syyttelemaan!

    Ja BBChevylle tiedoksi: toi juttu tulee kylla ihan NHRA saanoista, etta ikava kylla tallakertaa et paase vinkumaan kauheesti FHRAn harrastamasta vaaryydesta. :(
     
  16. poskisolisti

    poskisolisti 1st gear

    Oho!..Se nty sitte nykyää helvettikin hyisevä paikka..siell tarttee karvahatun ja karhunnahka kinthaat..ku se on jo jäätyny! :rotfl: ÄHÄ!!!!!
     
  17. DX

    DX Double Gearhead

    tyhjät punttisalihousut
     
  18. miqve

    miqve 1st gear

    Hauska reissu ja jännittävän tasainen pudotus C:ssä ainaskii. Vaikka kaasari matkalla jäätikin niin onneksi tuo lattialämmitys on aina toiminut :D .

    Mietityttää tuo rata ja varsinkin tuuli, jotta luulisi vastustavan hieman motoparkkia enempi, ja kuitenkin tuli auton enkat 10.94.
    Motoparkissa ei päästy kuin 10.98 vaikkakin muutama km/h, 202, nopeempaa.

    60jalkaset oli paraimmillaan 1,72 ja huonoin 1.85. Miten mahtoi olla muilla, itsellä ainakin ajasta putosi joka lähdössä 0,05-0,1s pois?
     
  19. jukka63

    jukka63 1st gear

    Mulla taas toi haarukka vaihteli 10,96-11,96.Pitoa ei oikein ollut vääntömoottorille.Kuskin puujalka ei oikein tunne pidonvaihteluita,siitä seurauksena savua ja muita harhaliikkeitä.Hauskaa oli kuitenkin,ens kesänä uusitaan.Ajattaminen oli nopeaa,siitä pisteet järjestäjille :D Itteeni jäi harmittamaan,kun motti poiki ja en päässyt d:n finaaliin.Kirjekuori ja pytty jäi saamatta.Ens kesänä ei jää saamatta :D
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Pyydän järjestäjiltä anteeksi :oops: Olin siis väärässä ton viivalle asettumisen suhteen. Olettamukseni siihen, ettei viivalle tarvitse semien jälkeen enää mennä perustuu Porin kisoihin 2005 kun laijitteluykkösenä hajoitin autoni ekan kierroksen soolossa käynnistäen kuitenkin kellot sain 3 palkinnon vaikka 7 auton kaavioilla ajettiinkin vielä semit ja finaali. Sääntö on näköjään muuttunut jossain kohtaa.

    Olin siis väärässä ja aiheettomasti arvostelin kisan järjestäjää. Anteeksi siitä.
     

Kerro tästä muillekin!