V8 magazine caddy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mopar fan, 9.2.2004.

  1. mopar fan

    mopar fan 1st gear

    mitäs te ootte mieltä niistä 17" aluista jotka siinä oli...
    ite pitää kyllä myöntää että kyl ne tavallaa sopii siihe. ei tuu joka päivä vastaa...
    mut jos ei muuta nii plussaa pitää antaa rakentajalle ei kyl itelläni olis uskallus/taidot olis antannu periks hommata ekaks masiinaks 62" caddy... jos nyt tajusin oikein nii toi oli eka jenkki... tai ainakin projekti...

    PS:jatka samaa rataa jos oot tänne rekistöröitynny....

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: mopar fan 2004-02-09 09:00 ]</font>
     
  2. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Vaikka mä oon vähän perinteisen tyylin kannattaja niin kyllä ne vanteet sopis siihen Cadiin munkin mielestä kuin rusinat pullaan.Ja muutenkin erittäin tyylikäs kokonaisuus koko auto.
     
  3. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead

     
  4. mopar fan

    mopar fan 1st gear

    hei toi maalaus on ihan ok verrattuna mun ladaa :grin:
    vittu se on maalattu kattomaalil...
    pohja työt oli siin et siit pestii isoimmat kakat pois pinnast :grin:
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Mielestäni tosi hyvän näköinen. Aikanaan järkytyin ku Sami kertoi vanne visiostaan ja näytti piirrustuksia mitä tuleman pitää.. KÄÄK! Mut sit ku näki livenä ni se oil tosi cool eikä mikään tyyninghärveli. Eikä noi 17 edes tänä päivänä oo mitkää kovin isot. Ai maalat uusiks? Siksikö että tallissa yläkerran baarista tippui sohva käkkylän päälle? Anna olla, eihän sitä edes lehti jutuista huomaa JA LEHDESSÄ EI VÄRIT TEE OIKEUTTA, NÄYTTÄÄ SINISELTÄ KU SE ON OIKEESTI PALJON PALJON PAREMMAN NÄKÖNEN LIVENÄ!
     
  6. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    On hieno peli! Nuo kromivanteet sopii kyllä helkutin hyvin. Eikai se koko haittaa, kun tehdään tyylillä eikä laiteta mitään tuningracing lautasia. Väri on todella nätti, kävis autoon ku autoon... siis positiivisessa mielessä :smile:
     
  7. mopar fan

    mopar fan 1st gear

    sanokaas ne jotka ootte tehny/nähny tota autoo et onks se enemmän vihertävän sinen vai sinertävä vihree??.....


    on muute vaikeets sanottu :grin:

    tos lehest on vähä vaikee saada selvää kummin päin se on ku siin jutus muistaakseni sanotaa jotaa vihreest värist... (en jaksa selata läpi et ettisin..)
     
  8. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead

  9. stefanoff2

    stefanoff2 1st gear

    Lehdes ne ei mun mielestä sopinu Cäkkylään, mut tos linkis ne näytti jotenki heti paremmalta. Kyllä noi kromatut 5 spoket on aina hienot :smile:
     
  10. Roc

    Roc Gearhead

    Vanteet sopii autoon ihan perskeleen hyvin. Lisää vaan kunnon vanne+rengas satseja vanhoihin jenkkeihin. Piristää ja päivittää auton ilmettä ihan uudella tavalla.
     
  11. MoparHullu

    MoparHullu 1st gear

    Minä aluksi oudoksuin näitä isompia vanteita aamerikan autoon, MUTTA NÄMÄ SOPIVAT!!! :smile: hyvä hyvä
     
  12. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Valitettavasti en ole lukenut uusinta veekasia mutta muistan nähneeni tuon Cadillacin Power Meetissä. Mielipidettäni kuvaa että se jäi positiivisesti mieleen ja erityisesti Suomen rekisterikilvet! Powerissa kun on jenkkiä joka lähtöön niin se on mielestäni aika paljon sanottu - hatunnosto rakentajalle!!
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    On se vaan hieno ja päivä päivältä vaan hienommaks muuttuu. Detailit vie tota aikaa, niin prkleesti, mutta kärsivällisyyttä ja onnea velipojalle """"valmiin"""" auton johdosta!! (älä missaa heittomerkkejä)
    Ja tosiaan tuosta maalista täytyy sanoa ettei oikeen pääse oikeuksiinsa valokuvissa...pitäs jotain videoklipsua ottaa niin vois näkyä ehkä enemmän! Vai onkohan sulla videota jo jossain netin kätköissä?
     
  14. bbford

    bbford Gearhead

    Hyvin istuu noi vanteet alle,me varvattiin sut viime vuoden Power Meetistä ajettaessa Tukholmaa kohti kultaisella´67 avo Plymouthilla,pisti silmään noi vanteet siinä samalla.Caddy on niin iso auto ettei noi näytä miltään vankkuripyöriltä vaan paljon sopusuhtaisemmilta kuin jossain pienemmäs jenkis.
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vanteet on tosi jees ja istuu kyllä ihan hyvin ja muutenkin ihan hieno laite. Maalausjälki ei mielestäni ollu American car showssa ihan näyttelytasoa.
     
  16. KÄD-1

    KÄD-1 Gearhead

    Joo toi maalaus onkin seuraava isompi homma ton auton kanssa.
     
  17. mopar fan

    mopar fan 1st gear

    mikäs tulee olemaa uus väri pinnassa??
     
  18. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Yksi tuttuni kertoi viime kesänä suunittelevansa vastaavia 17 tai peräti 18 tuumaisia vanteita Lincolnin alle.
    Hyvä, että suomessakin harrastajat alkavat pikku hiljaa sulatella vanhemmissa vehkeissä isompiakin vanteita.
     
  19. PetteriT

    PetteriT Gearhead

  20. Jamo

    Jamo 1st gear

    Minulla pitäisi aloittaa kiilloittelemaan kromeja omasta -62 Caddystä.Puhuit lehdessä "rättilaikasta"Millainen tuo on,käytitkö mitä kiilloitusaineita ja oliko kromit pahassakin kunnossa??
     

Kerro tästä muillekin!