Vaihteiston tilaaminen Summitilta...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Coronet -73, 1.10.2009.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Silloin ku Löijy oli Lahtikolla siit kerran surahti loota. No, mä kävin sen läpi ja ajattelin, et mull on varmaan jotain vähän käytettyi hyvii levyi jne tallessa. Mut olinki heittänyt ne roskikseen männäviikolla; ei kun dyykkaa ja siellähän ne oli. Vähän hiesupaperilla massalevyjä puhtaiks ja loota kasaan. Tais mennä neljä vuotta sillä looralla, tehoa oli 649 heppaa ja vääntöö 796nm. Et joskus noinki. Aikoinaan moparperfillä oli "race"remppakitti joka oli edullinen ja hyvälaatunen. Nyt vissiin paras setti tollaselta isommalta valmistajalta on Turbo Actionin Tranz Box ,reilu 200$.
    Ite viimevuosina kun TF:llä ajeltiin otin kaikki lootarojut ja turbiinit John Cope Racing Transmissionilta, erinomaista palvelua, kelpo hinnat ja asiantuntemusta sekä valikoimaa. Noiden remppasarjat kun on kasattu eri valmistajien parhaista on "hard to beet". https://www.coperacingtrans.com/
     
  2. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    erään toisen foorumilaisen sanoja lainaten joka tuo maahan laatikoita.


    "Rahti, joka on lentona noin 750 € luokkaa per vaihteisto door to door (UPS), ja pakolliset tulli+ALV."
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Yhden shift kit valmistajan ohjeissa lukee että etsi jostain vanhan lootan "high mileage used band" ja pistä se lootaan eli käytetty osa on joskus parempi kuin uusi. Ja tää on siis sellaisen "race" kitin ohjeissa. Noin on tehty ilman murheita.
    En nyt lootista muuten mitään ymmärrä mutta noi TCI keksinnöt mitä on joutunu availee on olleet jo uutena täys rempan tarpeessa :rotfl: .
     
  4. Wisconsin

    Wisconsin Gearhead

    Moro!

    Mun kautta vaihteiston hinta Summitilta Kotkaan 250euroa auton peraluukussa tuotuna, toimitusaika 6-7 viikkoa siita kun vaihteisto saapuu meilla Wisconsiniin.
    Voin hoitaa tarvittaessa myos maksamisen.
    Lisatietoa: poikonen8@hotmail.com

    Aki Poikonen
    Wisconsin
    USA
     
  5. tniitty

    tniitty Gearhead

    vaihteiston tilaaminen summitilta

    mites sit tulli, jos se tulee auton kontissa joutuuko maksaan erikseen tullin siitä kontissa olevasta vai meneekö se auton tullauksessa samalla hinnalla.tarvisin sourcelta stroukin,mutta taitaa olla halvempi ottaa jonkun vauhti putiikin kautta kun tilata ite.
     
  6. Zoidberg

    Zoidberg Gearhead

    Oma kulkine tarvisi vaihdelaatikko remontin (th350) talven aikana ja kattelin summitilta turbo actionin laatikoita. Googlella en löytänyt mitään kommentteja niistä, ettei kai ne hirveän huonoja ole, kun ihmiset ei niitä vaivaudu haukkumaan tai varoittelemaan.
    Ajattelin, että koska taitoa ja tiloja ei ole laatikon vaihtamiseen itse niin halvin vaihtoehto lienee teettää työ perjaateella, että vanha laatikko pois ja uusi tilalle.
     
  7. jankinnu

    jankinnu 3rd gear

    Suosittelisin tuota remontin tekoa itse, jos vaan on aikaa ja intoa. Ostin TH350:een Hughes performancen huoltopaketin ja TransGo:n shift kitin ja korjausoppaan, jossa opastettu vaihe vaiheelta purku atomeiksi ja takaisin nippuun. Homma oli jopa ekakertalaiselle helpohko. Tuli siinä samalla tehtyä 9" hännän vaihto 6" häntään.

    Työtunneissa säästää ison tukun kahisevaa ja oppii siinä samalla itsekkin uutta, toki pitää työkalut löytyä.
     

Kerro tästä muillekin!