ajoneuvoharrastajat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja monitoimi, 1.10.2009.

  1. capri30S

    capri30S 1st gear

    Paljonko on suomessa? Ja montako ylipäätänsä jäljellä? Eipä noita oikein missään näe, ja voittaa ulkonäöllään tuoreemmat leppäjeepit 100-0!
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    No, toisaalta taas voisi luulla että jos auto on seisonut liikkeessä kahdeksan kuukautta (kuten paljastui) niin tuskin siitä tulee aivan valtavasti sähköposteja. Ja jos olisin myyjä ja joku en edes teoriassa ostamassa niin yrittäsin ehkäpä luoda jonkinlaista kontaktia. Siis jos haluaisin päästä siitä eroon.
     
  3. 54474N4

    54474N4 Gearhead

    No toisaalta ei pidä sekottaa yksityistä myyjää ja ammatikseen automyynttiä harjottavaa henkilöö. Mulla on ainakin perusoletuksena että automyyjä on lipevä runkku joka yrittää vedättää joka käänteessä, toisin kun taas yksityinen myyjä on aina yksilö.
    Toisaalta kyllähän muakin vi*uttais vastailla kaikille urpoille jotka kyselee turhia jostain romusta ja sit viel ku niit romui on piha täynnä, eikä ne urpot sitä kuitenkaan sähköpostilla osta. Sit ku niit autoi viel tulee ja menee ni ei jokaisesta jaksa kirjottaa tarkkaa selitystä, eikä niitä kaikkii romui oo niin tarkkaan tullu ees kateltuu et osais muuta sanoo ku värin.
    Tokihan se saattais edistää myyntii jos ois ystävällinen, ootais selvää, informois ja vastais kaikille potentiaalisille asiakkaille, mut kaitpa se kauppa käy mulkkuilemalla kun kerran joka jobbari sellasel asenteella on liikkeellä.

    hups, tais mennä OT:n puolelle.

    mut sitte topikkiin...
    Ei tossa myynti ilmossa mitään vikaa ole.
    Tässä taannoin eräs toverini yritti myydä erästä ajoneuvoa ja kirjoitti myynti-ilmoitukseen kutakuinkin että ajokki on aivan pa*ka. Hintakin oli edullinen. Noh, sitten ilmaantui ostajaehdokas joka uteli puhelimessa ajokin kuntoa. Kaveri totes että se on aivan pa*ka. Silti ostaja soitteli monta kertaa ja kyseli että mites ne penkit tai helmat tai lattiamatto jne. Lopulta kaveri tulistui kun ja jätti ajoneuvon myymättä sille henkilölle koska henkilö oli selvästikin ostamassa uutta vaikka ilmoituksessa ja puhelimessa tehtiin selväksi että se on ihan pa*ka.
    Tarinan opetus on se että vaikka ilmoittaa ilmoituksessa että apparaatin kunto on heikko, niin siltikkään kaikki ostajat eivät sitä välttämättä tajua. Tollanen räväkämpi ilmotus saattais karkoittaa ne "uuden" ostajat. Koska jos tollasen auton ostaa ni sillonhan se ostaja ei ole pussihousukermapersemikälie.
     
  4. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Sehän tuon myynti-ilmon idea on, että kertoo ettei se käy sitä liian hyvää etsivälle, Niitä varten on ne alkaen 30k€ valmiiksi rakennetut tai rakennettavat autot. Saattaapa olla että laittelen ite tuon kuntoon jos ei mene ja sitten hintakin on taas eri. Sitten taas joku mielipuoli tai toiminimi aloittaa topikin jossa kerrotaan että autojen hinnat nousee kun niitä on korjattu ja maalattu :rotfl: :poff:
     
  5. ford59

    ford59 1st gear

    Hyi kamala mikä ilmoitus tosiaan... :soosoo: Onneksi mulla ei ole ilmoituksia tällähetkellä nettiautossa, ne myöskin olisi varmasti linkitetty tähän topikkiin :poff: Minusta ilmoitus on ihan asiallinen, kertoo heti millä mielellä kannattaa ostettavaa kohdetta lähteä katsomaan. Mikäli huumori tai ymmärrys ei ostajalla riitä tuon tekstiin lukemiseen, niin luultavasti ei tuollaista käyttökuntoista vanhaa autoa kannata lähteä lainkaan katsomaan...
     
  6. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Ehkäpä se ostaja oli etsimässä itselleen varaosa-autoa? Siksi kyselyt penkeistä ja matoista, helmapelleistä ja kaarista korjauspaloiksi yms? Siis jos moisille paremmille on omassa romussa tarvetta?

    Siis jos ilmossa mainitaan että auto on paska ja sama mainitaan viestittelyssä moneen kertaan, niin kyllä sen ostajan on turha vinkua myöhemmin.
     
  7. halitoosi

    halitoosi 1st gear

    hyvä että täällä on viä rahamiähiäkin kun on ostanu oikein 2 AUTOO, hieno homma :D :D :D :D :D
     
  8. Psycoil

    Psycoil 1st gear

    No määhän oon si oikein miljonääri ko tullu nuita vehkeitä 8kpl tän vuoden aikana... :poff: :poff: :poff: :poff:

    Onneks lehdessä luki vähät aika sit et vanhat autot on miljoonasijoitus :eek:

    Mut Fordsonin ilmootus oli asiallinen ja siitä kävi hyvin selväksi että on vähän ajettu ja huolettu säännöllisesti ja ollut yhdellä omistajalla ja ajettu sunnuntaisin kirkkoon ja takaasin ja leimattukin ja sisältää muunmuassa yhden ennenvanhaan suositun sukupuolitaudin, eikä sovellu hevosurheilijoille...
     
  9. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Aha. Mulla on viisi vanhaa romua. Ei ihme, kun joku kysyi viime viikonloppuna, että olenko rahamiehiä, kun on varaa vnhalla Chevyllä ajaa? :odroll: :poff:
     
  10. PikkuPaja

    PikkuPaja Gearhead

     
  11. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No itsellä persaukisena varmaan ois miljoona kohta noihin uusiinkin uponnut...
    -67 ollut vanhin... ja -94 uusin...
    Kun ei oo varaa ollut vanhoja ostaa kun niistä yleensä yli kolmen tuhannen euron pyydetään...
     
  12. Rantala

    Rantala 3rd gear

    No voi helskuta, mistäs noi nulikat nyt vaahtoaa? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  13. 54474N4

    54474N4 Gearhead

    Tais topikin alottaja saada vähän vastakaikua huudolleen eikä kaiku miellyttänyt.
    Kyse oli siis "asiattomista" myynti-ilmotuksista, mut aihe on vissiin jo loppuunkäsitelty...
     
  14. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Noita asiottamia myynti-ilmoja ja keskeneräsiä rojekteja on nettiauto täynnä, oli mua kiinnostavia autojakin myynnissä järkevään hintaankin. Mut tilanne on mikä on, haluaisin myydä yhden auton ja siitä joku vetää hernepussin ellei jopa keiton nenään.
     
  15. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    itse olen ostanut spostilla capricen ja cäkkylän,ei viitti 500 km ajella eri suuntaan kattelemaan vehkeitä jos ei kuvia tule.se asiallinen puhelinmyyjä vakuuttaa kuinka hyvä ja hieno,sitten 500 km yhteen suuntaan ja siellä paska on pihassa ja myyjä aloittaa kyllä se vielä eilen kävi,70 000 mittarissa ,matot penkit puhki,konehuoneruosteessa,seuraavaksikin kun ostan auton ostan semmoiselta joka spostiin vastaa ja jopa lähettelee lisäkuvia.p.s miksi edes panna auton kuvia myynti-ilmoitukseen,eikös tosi ostaja hae jos kirjoittaa vaikka 88 caprice,hyväkuntoinen ja hinta.
     
  16. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Jos lisäkuvia haluaa niin ottaa sen puhelimen käteen ja soittaa, kyllä s.postilla kuvat kulkee, turhan moni s-postikyselijä vaan kyselee kuvat ja ehdottaa älytöntä vaihtokauppaa ja unohtaa asian sikseen kun ei oo kiinnostusta vaihtaa. On tosi vaikeata soittaa viiden minuutin puhelu näinä päivinä :odroll:
     
  17. Piru

    Piru 1st gear

    Tyylinsä kullakin, minä ennemmin lähetän sähköpostilla minuutissa kuvat ja copy/pastella saman selostuksen autosta kaikille kyselijöille, kun että kulutan aikaani puhelimessa samaisten haihattelijoiden kanssa. Viimeks laitoin nettiautoon AA:n puhelin-numeron kun rupes vit*ttaan humalaisten ja haaveilijoiden tyhjänpäiväiset puhelut, kumma kyllä tosiostaja osas ottaa yhteyttä sähköpostillakin ja auto meni kaupaks.
     
  18. repecab

    repecab 1st gear

    Asiasta hieman toiseen. Koskahan tässä maassa tajutaan että projektikuntoisella autolla on eri hinta kuin hyväkuntoisella.Kymppitonnilla kun ei vielä kummoista kunnostusta tehdä ainakaan jos kärry pitää maalata niin kuin useimmiten on asianlaita.
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Aika paha :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!