1968 Cadillac Eldorado, ostanko(ostin)? Kuva mukana

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja tebbis, 8.8.2009.

  1. el_loco

    el_loco Gearhead

    -68:lla tuli kurvailtua pari kesää http://kuvablogi.com/blog/7971/2/ ,perhanan mukava kiesi tien päällä! Bensa tosin kelpasi liiankin hyvin 8) 80 km/h:ssa kun runttaa kaasun pohjaan alkaa maisema vaihtua!
     
  2. JiipeeH

    JiipeeH 3rd gear

    nimim. Mukilla myytävänä 500 motti ja lisäosia...
    itse olen haikaillu ostaa nuo muut osat(peltisarjat, imusarja, jakaja ym.)
    lohko+kannet itsessään ovat samat, kampiakseli ja männät on erilaiset 472:ssa. 500:ssa on kylläkin isommat öljykanavat, mutta enemminkin hyöty ku haitta.

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=172564


    Burniksella myytävänä 472 motti

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?p=1473672

    tossa vielä yksi 500:nen

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?p=1084581
     
  3. nallevaari

    nallevaari 3rd gear

    Ostin kans tuollaisen keväällä -09. Oli seissyt ulkona nurmikolla kolme vuotta. Parin tunnin askartelulla saatiin kone käymään ja toin ajamalla siirtokilvillä kotiin. Laatikko oli vuotanut kaikki öljynsä maahan(tai lähes) lisäsin n.8l. uutta ja kaikki toimi. Ajoin siis n. 20 km tallille ja vein sen sisälle kuivumaan, armoton märkyys, ei kosteus, oli kaikkialla, eli hometta piisaa. Nyt olen alkanut laittelemaan tekniikkaa kuntoon, penkit lähtee verhoiluun, loppu sisus varmaan peseentyy tolulla? Maalarin saanti tuntuu olevan kovassa(siis tutut), manaavat auton kokoa.Täytyy jatkaa suostuttelua :wink: Oletko jo koneen löytänyt?
     
  4. tebbis

    tebbis 1st gear

    Aika hakemista on kyllä nyt. Jenkeistä löytyy kyllä joka lähtöön.
    Mieluummin kotimaasta, aika tavalla mennyt luotto näihin "osatoimittajiin" jotka roudaa ihan mitä sattuu paskaa jenkeistä.

    Eli saa pistää kaikki vinkit mulle mitä tietää. Tahtoo käkkylän kesäksi on the road!
     
  5. tebbis

    tebbis 1st gear

    Joo, maalaus voipi olla aika projekti jo silkan koon takia.
    Sisustaan kunnon harjausta ja tolua tai perhnasti sisustapesuainetta...
     

Kerro tästä muillekin!