Varkaavven aatokanta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 13.9.2003.

  1. RENO

    RENO 2nd gear

    Onpa hieno homma et auto on tallessa. Itellä on vaan ollu siis taas kerran puusilmät :rotfl: , kun en autoo oo tunnistana. Onko vielä samalla tekniikalla kun 90luvulla? Onko väri vielä punanen?
    Yks auto joka ois kans kiva nähä vielä liikenteessä ois se viininpunanen vm65 belair joka pyöri varkaaven "kartsalla" 90-luvulla. oli kaiketi alunperin jostain siikamäen suunnalta. Nykyään näkyy märkänevän leppävirran puolen metikössä. :mad:
     
  2. Tuputin

    Tuputin 3rd gear

    Hmm en tiiä puhutaanko samasta autosta :) Tää on valkoinen ollut kait vuodesta -87. Joskus punainen kylläkin alunperin. Tekniikkana 318+727 manuskakoneistolla.
     
  3. RENO

    RENO 2nd gear

    Hö kerkesin jo innostua mut ei se oo sama vallu mitä haikailin.
    Tää oli punanen ainakin vielä vuonna -95. manuskalla ja 225 slantilla.
    Tässä sitä huomaa vanhettuneensa kun haikailee vanhojen kuolailun kohteiden perään niin autot kun l :pinup: :lol:
     
  4. shelby-ippe

    shelby-ippe 1st gear

    MOI ! Kyllähän se VSRA kaatui jäsenien puutteeseen ja toinen haitta oli Varkauden kaupunki , joka ei pystynyt tai halunnut järjestää meille tiloja vaikka anomuksia tehtiin monet kerrat . Jos kerholla on 10 - 15 maksavaa jäsentä on aika hankalaa järjestää porukoille mitään toimintaa tai muuta aktiviteetteja ! Kerhossa jos on vain yksi " puuhamies " ei ole mitään edellytyksiä toimia . Helppo se on tulla aina valmiiseen pöytään jos maksetaan jäsenmaksu ja odotetaan , että joku järjestää jotakin . Kerho toimi tosi hyvin 1985 -- 1997 jolloin puheenjohtaja ja johtokunta vetivät yhtäköyttä , mutta aika aikaansa kutakin . Siitä rupesi sitten pikkuhiljaa jäämään pois aktiiviset puuhamiehet , jonka jälkeen vetovastuu siirtyi kavereille , jotka eivät olleet niin aktiivisia ja kerhon alamäki alkoi . Tällä hetkellä meillä ei ole toimintaa , mutta kerho on olemassa yhdistys rekisterissä , jos joku haluaa aloittaa toiminnan uudestaan . Parhain terveisin Ismo Lankinen VSRA:n Puheenjohtaja .
     
  5. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    elä elä lähde tuolle linjalle... :poff: ootko pyöriny väärissä porukoissa? :rotfl:
     
  6. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    näin sitä näköjään tuttuja biilejätulee vastaan ja omistajiinkin varmaan jossai päiviönsaarel törmänny. eipä siel varkaudes taida olla ees enää kunnon mestaakaan ku rock kafe muuttu enne lopettamistaan ihma teinihelvettipaikaks jossa eivät ees tienneet htorogoodia tai stray catsia muusta vastaavasta puhumattakaan ( mua ainakkaa ei kiinnosta joku helvetin huisku,puu, cisu ja mitä näit on "listamusaihmeitä"). aikoinaan taidettii olla cruisingin osa isännän entisel saharadartilla (varkaudenportin takaa rellun puoleenväliin).
    toiveissa ois saada pontiac kuntoon jouluajelulle
     
  7. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    onks tää siis se valkonen nimim immun :odroll: entinen aiemmin esiintyny ruosteviilarin parkissa pirtinniemellä ja sittemmin laivalinnankadun varressa? en mä 08 nähny kun sitä mustakattosta valkosta dartia kutosella.

    paitti oliko bigwheelsistä lähdettäessä oli poikinu poikkikadulle :oops:

    onko kukaan nähny sitä kangaslammin tien varressa pihassa märkänevää edseliä koskaan ajossa? :mad:
     
  8. Tuputin

    Tuputin 3rd gear

    Juu sama peli.. Hmm en tainnu päästä sinä kesänä wheelssiin kun lootasta hävis pakki.. Sen jälkeen shifterin vaijeri maadotti startin plussan kautta ja meinas palaa koko auto :mad: .. Kovan onnen kesä :(
     
  9. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... ht=#687142 siis tää 8)

    täällä aurinkoisella länsirannikolla ajelin viimeks tänään stw buikin perässä firebirdilläni. samankokoisesta warkaudesta löytyy korkeintaan vaneja liikenteessä ja nekään ei taida olla kovin harrastekäytössä?
     
  10. Sluiza

    Sluiza 3rd gear

    Juu kyllähän se taitaa niin olla,jotta varkaus on liian pieni paikka tai harrastajia liian vähän harrasteautokerhon pyörittämiseen.Tulihan sekin nähtyä VSRAn loppuaikoina että niinsanottu avoinkerho ei oo toimiva tsydeemi... eipä tainnu olla montaakaan ehjää työkalua,seinissä lähes miehen mentäviä reikiä jne.. Totta kai nuorille harrastajille on annettava mahdollisuus! Mutta voishan nuo olla edes kiinnostuneita ameriikan laitteista!
     
  11. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    olipa yllläri :-? sarjassamme mikä on sun on myös mun mutta mikä on mun ei todellakaan oo sun.

    meidän mäellä on ihan toimiva kerho. naapuri soittaa toiselle puolelle suomea mulle ja kysyy onko jotain osaa äkkiä että saa kaluston liikenteeseen. no löytyy katto sieltä ja sieltä ja vastavuoroisesti edullisia vastaostoja suoritetaan puolin ja toisin. että ei voi yleistää :wink:
     
  12. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Yks auto joka ois kans kiva nähä vielä liikenteessä ois se viininpunanen vm65 belair joka pyöri varkaaven "kartsalla" 90-luvulla. oli kaiketi alunperin jostain siikamäen suunnalta. Nykyään näkyy märkänevän leppävirran puolen metikössä. :mad:[/quote]

    Tiedän sen auton ja omistajan myös.Hän ei ole vaan kertakaikkiaan halukas luopumaan/kunnostamaan sitä.Eli siihen se kait jää.
    Minulla on pari jenkkirautaa tallissa,mutta ne ei nyt vaan oikeen ajo kuosissaan tällä hetkellä ja ens kesä saattaa mennä pannulla ajelessa/korjatessa.
     
  13. Sluiza

    Sluiza 3rd gear

    Tarkoitin lähinnä kerhon yhteisiä työkaluja,ja porukkaa jota ei kiinnostanut kuin lähes ilmainen korollan korjaus paja!
     
  14. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    joo tajusin varsin hyvin ja sitä tarkotinkin että niin kauan kerho homma kiinnostaa kun ollaan ite saamapuolella.
     
  15. Sluiza

    Sluiza 3rd gear

    Noh..oma talli on valmistumassa hitaasti mutta varmasti,että sitten jos jotain hajoo tai häviää niin tietää ketä syyttää :oops: Vaan olishan se hienoo jos ois joku paikka mis tapais saman henkistä porukkaa ja vois viikonloppu ajeluilla kävästä vaikka kal..eiku kahvilla :D
     
  16. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    ei liity aiheeseen mut lopettiko 50´s cafe lopullisesti vai vaihtoko paikkaa ( oli kauppakadulla
     
  17. RENO

    RENO 2nd gear

    Tiedän sen auton ja omistajan myös.Hän ei ole vaan kertakaikkiaan halukas luopumaan/kunnostamaan sitä.Eli siihen se kait jää.
    Minulla on pari jenkkirautaa tallissa,mutta ne ei nyt vaan oikeen ajo kuosissaan tällä hetkellä ja ens kesä saattaa mennä pannulla ajelessa/korjatessa.[/quote]
    Joo nää on just niitä saat..... savolaisia jotka kunnon tarjouksenkin saadessaan vastaa "eipähän tuo ota eikä annakaan tuolla"... :mad:
    Kun ois lotto voittaja niin ois hauska kattoo paljonko sekin rovi lopulta maksais???
     
  18. Sluiza

    Sluiza 3rd gear

    Onkos tässä viininpunaisessa bel airissa kyse siitä jossa on konepellissä jonkinmoinen koriste maalaus?Enpä tiiä mihinkä meijän vanha 66 bel air on joutunu..se vaaleensininen,ees yhtään valokuvaa ei oo siitä lintasta :cry:
     
  19. RENO

    RENO 2nd gear

    Jep. malibu beach ja palmut huojuu...
     
  20. mie

    mie Gearhead

    Eivät ole samoja autoja (valkoinen/punainen), punainen kasissakin esitelty, meni muistaakseni silloiselta omistajalta vaihdossa olikohan punaiseen kuplaan tai johonkin käyttökiesiin.

    VSRA:n tallin toiminta alkoi viimeistään mennä perseelleen joskus -96 tienoissa, toki aiemmin aina oli pulaa esim. hitsauskassan maksuista ja tallin lämmittämiseen ei polttoöljy ilmaistakaan ollut, vaikka rahoja ei kaikilta tainnut kuulua. Paineilmatyökaluista nussittiin ilmanipat, mitään omia tavaroita ei voinut jättää niille sijoilleen. Kaverin kavereita alkoi pyöriä Toyotineen hallissa ja avaimista ei tainnut olla kovin selvää, kenellä niitä oli. Tämä oli vaan oma näkemys.
     

Kerro tästä muillekin!