La-puhelimet autoissanne

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kesämies!, 26.12.2009.

  1. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Elikkäs aiemmin on ollut jo juttua länkyistä mutta olisi kiva tietää kenellä vielä on, missäpäin ja mikä kutsunne?. Mielestäni on aika nostalgista kuunnella turinoita ja osallistuakin hieman jos asiat jotenkin koskettaa. Sain vasta laitettua itselleni kamppeen ja muutamia kertoja vasta testaillut -> toimii. Olisi aika kivaa kun jenkkeihin hurahtaneilla olisi "omanlainen" yhteydenpitoväline autoissa ja kesäisinkin vastaan tullessa voisi pari sanaa höpöttää pelkän käden noston sijaan. :wink:

    Laitoin magn.jalallisen antennin (little wil), jonka voi napata muutamassa sekunnissa pois jos tarvis. Oma tunnus "mierolainen" tulee toiminimestäni ja ylivieska-oulu välillä kuulolla.
     
  2. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    ??? siis onko vielä jollain lälläri autossa?
    Minä luulin, että ne heitettiin kaikki romukoppaan 15 vuotta sitten kun tavan Mattikin pystyi ostamaan kännykän :lol:
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    :mad: :eek: :rotfl: Meillä Vannareilla on varmaankin yli puolella porukasta LAaaa autossa. Kuuluu pikkasen niinkun rakentelutyyliin ja se että liikumme usein porukassa kesän miitteihin niin on mukava höpistä siinä ajaessa se muutama sana silloin tällöin ilman mitään numerojen naputtelua. Eli mullakin on se vanhojen miesten yhteyskone ja kanava on 19 tai kun ollaan menossa porukalla jonnekkin niin 17.
     
  4. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Oldsissa oli/on LA-puhelin, tuli auton mukana ameerikoista! Toimiikin... 8)
     
  5. speedy

    speedy Double Gearhead

    Löytyy! integroituna orggis radioon, tuossa tuo mikki roikkuu penkillä :) [​IMG]
     
  6. studio57

    studio57 Gearhead

    taitaa nykyäänki LA:n puhetta kuulua noista meidän itkuhäläreistä.. ainakin kuljetusalan ihmiset siellä jutustelee ja aikaan saa poijan heräämisen.. tähän on maailmassa tultu :rotfl:
     
  7. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Kyllä ramista löytyy lälläri sekä kotona on lälläri, 19AM tai 37FM päivystelee usein. Ihan kiva kapine vaikka onkin kännykät yms. Lällärillä kiva höpistä jos peräkkäin tai porukalla ajelee johonkin. Tuntuu että nykysin taas alkanut yleistyä työkäytössä esim maansiirto koneissa yms paljon käytössä.

    Ja lälläri sopii omasta mielestä jenkki auto kulttuuriin...amerikkalaisten keksintö tuo CB-radio (la-puhelin)on.
     
  8. idiot

    idiot Gearhead

    golffissa on, tosin vain 14 kanavainen.. aeka hilijasta o :poff:
     
  9. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

  10. ponco76

    ponco76 1st gear

    Työkalusta (kuorma-auto) löytyy. On täällä pääkaupukiseudulla vähän niin kuin pakollinen, ellei halua jatkuvasti juost ulkona kysymässä konemiehiltä. Hommat sujuu paljon helpommin, kun ei tarvitse arvailla toisen käsimerkkejä. Ja kanavalla 19 pääasiassa. Kutsunimi löytyy tuulilasista. Ollut jo 20 vuotta.
     
  11. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Asiaa! Lisää vaan viestejä tietoja käyttäjistä.. :D
     
  12. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

    Mullakin löytyy Buickista LA, joku Midland. Mallia en muista mutta modulaatiota ei pysty vaihtamaan, eli AM jatkuvasti ja 19 kanava. Yleensä mulla on aina CB päällä kun oon ajelemassa, vaikkei sieltä yleensä mitään kuulu. Kyttäraportteja sais kyllä kuulua. :lol:
     
  13. EetuK5

    EetuK5 1st gear

    02-alueella pyörin ja mocoma 27 löytyy blazerista am/7 ja am/2 kutsulla K5
     
  14. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Siis häh...eikö sulla ole lälläriä ??????!!!!!!! :eek:

    Löytyy käyttiksestä ja tietysti "leipäkoneesta"...Volvoja molemmat ja kutsukanava on luonnollisesti 19 AM :pinup:

    Aika orpoa se olisi tuolla tiellä muuten kuin ei tiedä mistään mitään ja mitä tulee minkäkin mutkan takaa vastaan...verraton väline aina kun ajetaan peräkkäin...puhelimessa on paljon puuduttavampaa jauhaa.

    Soisi sen yleistyvän taas myös henkilöautoilijoiden keskuudessa, mutta ongelmaksi tulee helposti ettei sitä osata käyttää tai sitä käytetään väärin :(
     
  15. perkele

    perkele Gearhead

    onhan täällä järvnpääläisiäkin la-harrastajia heh heh.kuulutko studiolaisiin?
     
  16. ursus2

    ursus2 Gearhead

    No perkule,kävin kanssa kaivamassa varastoa ja sieltä löytyivätkin mocoman 7400 ja 7040.Täytyy tuo 7400:n laittaa vaniin jotta voipi huudella :D .Viimeksi onkin lälläri ollut autossa joskus kakskytvuotta sitten.
     
  17. Leafhill

    Leafhill Gearhead

    Nykyään LA touhu on huomattavasti mukavampaa, kun kaikki käyttäjät ovat joko ammatti tai harrastekäyttäjiä, eli turhia ääliö häirikköjä ei esiinny kanavilla. Toki väkeä muutenkin vähän verrattuna 90's alkuun.
    koneita.com myy LA roinaa.

    old school itkukoneet toimivat samoilla kanavilla LA:n kanssa... jotkut uudemmat PMR446 (ne pienet halpakaupan puhelimet) kanavilla. Nykyään niitäkin on jo rigitaalisia, tähän on tultu...
    Mutta heetkinen onko hälyttimet väärin päin? eihän poijjan kuuluu kuulla mitä vanhemmat touhaa, vaan toisin päin :lol:
     
  18. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Hienoa ursus2 ..jokainen käyttäjä on +++ 8)
     
  19. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    mie voisin ostaa edulliset mutta hyvä laatuset lälläri laitteet mieluiten kahet.oon nimittäin miettiny tollasia laitteita ku tulee kuitenki kuljettua kesäsin etläsuomen suunnalla niin ois kiva porissa joskus vastaan tulijoitten kans joilla on lälläri
     
  20. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

Kerro tästä muillekin!