TV elokuva

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja canyon mc, 13.2.2010.

  1. canyon mc

    canyon mc 1st gear

    Muistaako kukaan leffaa Päivää ennen,Kari Sorvali näytteli pääosaa,kertoo armeijaan lähdöstä.Kuvattu tampereella,on amer,autoja prätkiä.Muistaakseni ajeli moparilla,se on jäänyt mieleen kun toiset vaihtoivat mp:n letukkaan ja menivät huoltikselle missä kokoontui mp porukkaa,huutelivat ikkunasta että taitaa alkaa sataa.Letukka oli joku 59-60.Juu ja KVG ei löydy.
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  3. pee5

    pee5 3rd gear

    Oli pidennetty siipi-mopari, ehkä '59 Chrysler, en muista tarkkaan. Auto esiteltiin V8-Magazinessa elokuvan TVstä tulon jälkeen.
     
  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Beigen ruskea Craisu, vuosimalli 1955 tai 1956 ja 2dHt.

    Löytyy veekasista vuodelta miekka ja kilpi.
     
  5. canyon mc

    canyon mc 1st gear

    Hienoa että joku muistaa,sen nimi oli Päivä ennen kiitos E.B.Ford linkistä,mutta,mutta kun ei löydy arkistoista,siinä olis nyky "junnuille" ihmettelemistä.
     
  6. dundar

    dundar Gearhead

    Nyt tais tulla kaks eri pätkää sekoitettuna toisiinsa...
     
  7. canyon mc

    canyon mc 1st gear

    Juuri näin pääsi käymään.Mutta uskotaan ja toivotaan että vielä se löytyy jostain.
     
  8. dundar

    dundar Gearhead

    No voi perr... Pakkohan se näköjään on juuttua tänne internetin virtuaaali maailmaan. Elokuvathan oli Päivää ennen ja 16.s kevät. Vois löytyä Yle arkistosta.
     
  9. JuKo

    JuKo 3rd gear

    Päivä ennen -leffassa ajeltiin -56 Chrysler 2d ht:lla muistaakseni malli oli Windsor. Auto oli väriltään sellainen vanhan roosan värinen valkoisella katolla ja perällä.Muistan auton hyvin sillä se oli naapurilla joskus 70-luvun lopulla Tampereen Lielahdessa. Näin sen vielä pari vuotta sitten Forssan Pick nickissä.
    16. kevät..tms elokuvassa oli ainakin -60 Impala 4d ht "kustomoituna" ylimääräisellä takavaloparilla. Tämäkin auto on vielä kuvioissa, oli ainakin viime kesänä liikenteessä.
     
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Muistanpas jotenkuten molemmat leffat.
    Päivää ennen oli siis tää inttiin lähtö juttu ja 16. keväässä se mimmi voitti jonkun säärikisan ja osti voittorahoilla monkeyn.
    Ei muuta kuin Ylen palautekanaville toivomusten vyöry, että esittäisivät molemmat uusintana. Paljon turhempaakin kamaa tulee toistamiseen.
     
  11. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  12. voittol

    voittol 2nd gear

    Olisiko ollut 80-vuonna v-8 kannessa numerossa?

    Ja molempia pätkiä odotellaan telkusta tuleviksi.
    olisiko tuossa chrysleri-pätkässä ollut Matti Pellonpää ensimmäisissä tv-rooleissaan jonakin mopopoikana?
    Kuvittelin aina ,että osa olisi kuvattu Vesilahden Narvassa , voipi aika kullata muistoja kun ei ole 30 vuoteen tuota nähnyt.
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    V8 1/80 kannessa ja kahden sivun juttu lehdessä. Chrysler Windsor 2D HT vm.56 rek AH-4. Muistan tuon auton stadissa kun olin pikku nasse. Ei täällä HT jenkkejä paljoo vilissyt.
     
  14. pee5

    pee5 3rd gear

    Mulla taisi mennä elokuvat sekaisin. Tää '59 Chrysler Windsor Limousine oli jossain muussa saman ajan leffassa. 2 nuorta tyyppiä ajeli sillä ja iski naisia. Auto esittely V8 2/82 ja leffa tuli TVstä joskus 81-82. Mikä tää leffa oli?
     
  15. harri60

    harri60 Gearhead

  16. Polara-73

    Polara-73 Gearhead

    Marklin, Tumi ja Rotten tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!