Ram Vanin pissapoika

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Juola, 17.2.2010.

  1. Juola

    Juola 1st gear

    Päivää!

    Mistähän paikallistaisin tuon tuulilasinpesimen toimintaa ohjailevan moottorin? Auto Dodge B250 Ram Van mallia 1989. Lamput kyllä huuhtelee, mutta tuulilasille ei anna vettä. Sulat kyllä heiluu vaaditun määrän, että ihan pimeenä ei ole.

    Kiitos!
     
  2. KajS

    KajS Gearhead

    Näin äkkiä ulkomuistista sanoisin, että se pumppu on siellä säiliön pohjassa.

    Mutta muistui mieleeni dodgeurani alkuajoilta, että lasinpesurin teho oli heikko, suorastaan olematon. Epäilin pumppuvauriota. No, säiliössä oli jotain ihme mosoa, niinkuin joku olisi liottanut sinne paperinenäliinoja. Irroitin säiliön ja tiskasin ja putsailin ynnä herkistelin sitä moottoria. Johan toimi.

    Toinen mahdollisuus on, että sun hienossa autossa on letku poikki sinne konepelin seudulle. Vedet valuu muualle. Tosin tuo on ns. foordvika.
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    '85 Ram vanissa kanssa siellä säiliön pohjalla. Melko helppo homma paikallistaa.



    :rotfl: Foordvika :D
     
  4. Juola

    Juola 1st gear

    Ok. Kiitti! Täytyy tässä viikonloppuna muutenki ropailla niin etitäänpä tuo sitte samalla.
     

Kerro tästä muillekin!