KILPAILUMAKSUT 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Österberg, 2.3.2010.

  1. jukka td-134

    jukka td-134 1st gear

    terve!paljonko noi maksut on jos tulis täältä ruotsin puolelta sinne kisaamaan kun en ole fhra jäsen?
     
  2. Jasca

    Jasca 1st gear

    Voi tuota olla et tänä vuonna ei tuu American Car Showsta ainakaan liian kans ropoja Fyyran kassaan, ku ovat nostaneet näytteilleasettajien maksuja 10-25 prosenttii viime vuodest. Aika (tyhmän)rohkee teko aikana, jollon firmat on muutenki tiukoilla.

    Mä kans sitä mielt et Fyyran rahapolitiikka ei oo kohillaan. Pitäis etsii syy huonoon talouteen ja fixata se, eikä yrittää paikata omii turauksia muiden kustannuksel.
     
  3. KJG

    KJG 3rd gear

    Ja eikös nyt ole muotia pistää pystyyn YT-neuvottelut jos tuntuu pahalta, pitäiskös sitäkin miettiä? Ei tarttis kaikkea säästöä repiä jäseniltä... :poff: :poff: :argue:
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    No se :lol:

    Eivaan. Lueskelin tuolta aiemmalta ajalta noita juttuja, niin lähinnä verokarhun kynsiähän tuossa vissiin on pelättiin ettei iske kimppuun ja iske puolen millin laskua kouraan jos päättääkin yht'äkkiä, että bisnes on bisnestä eikä aatteellista yhdistystoimintaa.

    Mutt yleisöltä tuskin voi paljoa enempää rokottaa kun liput oli jo nyt saman hintaisia kuin jossain ruisrockissa kokoaikalippu (ranneke + leirintä). Kisaajiltakin on aika paljon jo otettu... Tartteeks meidän alkaa raapimaan ässäarpoja :odroll:
     
  5. Käkö

    Käkö Gearhead

    Niinpä, FHRA:n toimiston väestä yksi on lomautettu ja yksi tekee lyhennettyä viikkoa ja työt ovat edelleen samat + tietysti ton hiton tulipalon mukanaan tuomat ylimääräiset hommat...
    Mun mielestä toi tarkottaa sitä että fyyralla on ainakin yritystä säästää...

    Enpä mäkään ole koskaan ilahtunut osallistumismaksujen korotuksista tms. se tuo mukanaan aina samanlaisia kysymyksiä mitä tässäkin viestiketjussa on, Cata otti esille myös tuon sponsoriasian viimeksi kun tätä samaa asiaa puitiin, menepä ja selitä sponsoreille "nyt tarvis pikkusen enemmän rahaa kun mitä syksyllä sovittiin" jos sponsorilla on lompsa kondiksessa ja ennenkaikkea halua niin nou proplem mut itsekkin tuohon törmänneenä, ei ole helppo asia, vaikkakin onhan tuommoinen tilanne vähän niinkuin jäävuoren huippu niille joilla sponsoreita on, me muut mennään sen mukaan mitä lompsa antaa myöten niinkuin Vipottaja tuossa ylempänä kirjootti.
     
  6. triniemi

    triniemi Gearhead

    Riippuu varmaan ryhmästä. Ulkomaalaisethan on saanut FHRA:n jäsenedut vaikka eivät ole jäseniä.

    Esim SM-ryhmä 220€ / kisa, kuski + 3 mekatsua. Sähkön joutuu ostaa erikseen, 20€ ylöspäin riippuen kisasta ja millasta sähköä tarvii.
     
  7. Hate

    Hate 3rd gear

    Jaahans,kun olis tuonki vaihtoehdon tienny niin punaista sähköä olisin mielummin käyttäny,olis sopinu paremmin kaluston väriin.
    Nyt on ilmeisesti tullu ostettua sitä vakioo eli sinistä.Perkeles kun nuo
    kaapelit on umpimustaa kumia niin ei voi olla varma,mut pitää vissiin soittaa toimistolle ja kysyä kun voi olla etteivät vastaa jos täällä huuteloo.
     
  8. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Sähkön hinnassa FHRA on aina soveltanut mielivaltaansa.
    Kilpailukutsussa pitää rastittaa ruutu haluamansa sähkönsyötön kohdalle, mutta missään ei koskaan mainita hintaa.
    Tämä selviää aina vasta kilpailutoimistossa maksun hetkellä...
     
  9. jukka td-134

    jukka td-134 1st gear

    kiitoksia vastauksesta!luokka mitä ajan on melkein sama kuin promod vaikkakin vapaimmilla säännöillä.saas nähä josko sponssorit ois halukkaita satsaamaan muutamaan suomen reissuun.
     
  10. triniemi

    triniemi Gearhead

    No jopas! Kuinkas kovaa sun auto kulkee?
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

  12. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    http://www.fhra.fi/pdf/FHRA_dr_kutsu09.pdf

    Tuosta linkistä voit ladata 2009 vuoden kilpailukutsun, josta selviää jo aika paljon. Kun tulet ajamaan, säilytä joku laivalippu tai muu tosite siitä, että tulet Suomen ulkopuolelta. FHRA myöntää 50 euron matkakorvauksen kuittia vastaan.
     
  13. SuperGas

    SuperGas Gearhead

  14. jukka td-134

    jukka td-134 1st gear

    terve taas!ajelin tuossa kesällä 6.57 348km/h ja sekin rajotinta vasten elikä lisää löytyy. ajokki on kuvassa näkyvä pontiac vaikkakin tällä hetkellä mattamustana.kuvassa oleva tekniikka oli sbc pikkulohko naurukaasuilla
     
  15. Jza

    Jza Double Gearhead

    Toi SuperGasin linkittämä on varmaan nykyasu? Hieno peli ja olis kiva nähdä kyllä radalla!
     
  16. triniemi

    triniemi Gearhead

    heh, 6.5 sekan ajan voi ilmeisesti ihan ajella vaan :rotfl: Varmaan tottumiskysymys, vaikka mun täytyy ihan keskittyä muutaman kauden jälkeen satasella vielä korkean 8 sekan ajamiseen.

    Luokka olis varmaan Pro Modified sitten Suomessa. 6.5 ajoilla on ihan menestymismahdollisuudetkin varsinkin jos on tasainen, vaikka kyllä täällä muutama tiimi kovempaakin ajaa.
     
  17. triniemi

    triniemi Gearhead

    Joka tapauksessa, terwetuloa Jukka jos suinkin aikaa ja/tai rahaa riittää, 6 sekunnin autoja ei ole Suomessa yhtään liikaa. Alastarokin on parhaimmillaan A1 luokkaa kansainvälisestikin pidoltaan ja muutkin rataolosuhteet vähintäänkin hyvät.
     
  18. jukka td-134

    jukka td-134 1st gear

    Kiitos kaikista vastauksista!toivottavasti pystyn tulemaan ainakiin alstaroon kokeilemaan rataa.olin siellä pari vuotta sitte yleisönä ja tykkäsin et siinä radassa olis kapasiteettiä kokeilla mitä toi kehitelmä kulkis kunnon radalla.
     
  19. Jussi N

    Jussi N 1st gear

    Hyvä Jasca haluaisin oikaista käsitystäsi.

    Olen myynyt American Car Show yrityspaikkoja kolme vuotta. Minun aikanani ei ole tapahtunut hinnan korotuksia. Arvaukseni on että hinnat ovat vuodelta 2003, ei fakta. Myynnillisesti olemme samalla tasolla kuin 2009 helmikuun lopussa. Uskon meidän pääsevän tavoitteeseemme.
    Ystävällisin terveisin,
    Jussi
    FHRA
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kiitos Jussille kaapista ulos tulosta. Näin kun kaikki FHRAn toimiston tekijämiehet kertoisivat asian oikeita laitoja, ei syntyisi mitään turhia huhuja ja olettamuksia 8)
     

Kerro tästä muillekin!