Motopark uudistuksia tulossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Zandmann, 11.6.2007.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joo, tähän saakka on ilmeisesti ratsastettu kaikenlaisilla mittaustuloksilla ja millälie ja nyt kun tulikin reilummin vastusta niin faktat loppui ja alkoi loka lentää. Ihan tuttua ala-asteen välitunneita.
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Toivotaan että homma kääntyy Motoparkin hyväksi,paikalla olleena ja paikallisten kanssa puhuttiin niin tuntui olevan hyvin pieni tämä valittajaporukka.Siellähän Motoparkissa sanoi joku virkamies loppulausunnossa että valitus täytyisi hylätä eli homma jatkuisi,toivottavasti näin käy eli Pro Motopark voittoon ja kumit laulamaan!!!
     
  3. Stressman

    Stressman 3rd gear

    Jos ostat tai vuokraat neliön maata olet paitsi pyhä mökkiläinen, myös tiekunnan osakas. Tämän jälkeen voit käyttää mökkitietäsi vaikka keskellä yötä ja voit myös tiekunnan päätöksellä estää muiden kuin osakkaiden ajamisen tällä tiellä olettaen, ettet saa tienpitoon avustuksia yhteisistä varoista. Se, että mökkisi on moottoriradan varrella ei muuta tilannetta. Ehdotankin, että Motoparkin moottoriradan nimi muutetaan Motoparkin Mökkitieksi ja osakkuuksia aletaan myydä mökkiläisille pikaisesti. Kesä lähestyy..
     
  4. raisu37

    raisu37 1st gear

    Tuulen edustajat toivat minusta asiansa hyvin ja asiallisesti tilaisuudessa esille. Vastapuoli taitaa olla parempi kirjallisessa kuin suullisessa ilmaisussa vai liekö takarivin karvaturpien läsnäolo saanut kielen jumiin.

    Parasta tilaisuudessa oli tosiaan kuulla luvan myöntävän ympäristökeskuksen mielipide: "valitus tulisi hylätä".

    Toivottavasti uusi lupa saa lain voiman pian, jotta Motoparkilla on tulevaisuudessa edes mahdollisuus jatkaa moottoriurheilijoiden harrastusalueena.

    Pro Hallinmäki oli minusta alakynnessä niin faktoissa kuin kannattajissakin. Valittajien osalta voisi todeta erään vanhan Suomalais kanssallisen totuuden olevan ainakin osittain totta: "joutavalla jotakin teetättää".

    Motoparkille hyvää tulevaisuutta toivoen Harri Korhonen
     
  5. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ja miten ne luulevat moottoriradan melutasoon vaikuttavan millään tavalla se, mitä jossain keskustelupalstoilla siitä jutellaan, kun kerran moisen "ässän" hihasta vetivät :eek:

    Kova on työ käydä kaikki maailman motopark -aihetta sivuavat ketjut läpi. Tiedä vaikka suomi24 -foorumilta löytyisi pari desibeliä lisää :lol:

    Akateemisen väittelyn mielessä pro hällinmäki voi pakata salkkunsa ja mennä kotiin. Virhe numero 1. Henkilöä vastaan hyökkääminen varsinaisen asian sijaan.
     
  6. Masa71

    Masa71 Gearhead

    Vähän huonoa huumoria sekaan:
    Jos oikeustoimilla uhkaillaan niin täyttääkö ennen tapahtumaa tehty ilmoitus liiasta melusta perättömän ilmiannon tunnusmerkit ( saattaahan tulla sadeperuutus tms...)

    Asiaan: onko noissa melumittauksissa muuten mitattu keskiarvoja vai piikkejä ja onko niissä eritelty melulähteitä.
     
  7. rx_racing

    rx_racing Gearhead

    ei Impala 68:ia ole kiusattu välitunnilla! En usko!!!

    Tuli outo ajatus...aina harimittanu ajaa pohjanmaalle ajamaan, mutta nyt tuli mieleen hyväkin asia. Enpähän ole tuonut ainakaan rahaa noille ihmisille. Ja kaikki jotka ovat kisoissa olleet joko osallistujina, toimitsijoina tai katsojina tietävät että summat ovat isoja.
    Koskakohan savonlinnan oopperajuhlat kielletään meluhaittojen perusteella..tarvii visssiin ruveta etsimäään sieltä mökkiä ;)

    T
     
  8. VANIKKA 62

    VANIKKA 62 1st gear

    Onko ProMotoparkilla olemassa mitään tukijäsenyhdistystä? Jos on ni saisko tilinumeron mihin vois maksaa jäsenmaksun.
    Aina sitä työttömän kassastakin parikympii löytyis hyvään asiaan.
    Säästyis itsekin turhalta oluen juonnilta.
     
  9. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Pro Motopark on ollut puhtaasti tällainen tukiryhmä, jolla on haluttu saada julkisuutta ja medianäkyvyyttä Motoparkin radan ahdingolle. Siinä onkin onnistuttu yli odotusten.

    Toinen tärkeä tavoite oli Pro Motopark -ryhmän avulla aktivoida myös virtasalmelaisia asian tiimoilta, koska Motopark on vähintään yhtä tärkeä Virtasalmen ja Pieksämäen matkailuelinkeinolle kuin moottoriharrastajillekin.

    Tässäkin on onnistuttu, sen osoitti eilisen tilaisuuden runsas virtasalmelaisten määrä ja tietääkseni nyt paikalliset aktiivit ovat puuhaamassa paikallisille asukkaille suunnattua yhdistystä, jonka tavoitteena on moottoriradan tukeminen ja siihen liittyvän matkailuelinkeinon kehittäminen. Hienoa!

    Ilmeisesti myös moottoriharrastajille on aktiivien toimesta kehitteillä oma tukiyhdistyksensä, jonka kautta jäsenet pääsisivät tukemaan rataa ja hyödyntämään sen palveluja.

    Eli Pro Motopark -ryhmä on onnistunut aktivoimaan ihmisiä asiassa. Myös Facebookissa koordinoitu vapaamuotoisempi tukiryhmä jatkaa olemassaoloaan.

    Tukiyhdistykset varmasti antavat kuulua itsestään siinä vaiheessa kun ovat saaneet toimintansa järjestettyä. Minun itseni ja Salmelan Akin osalta varmasti suurin työ on nyt tehty eli ihan jokapäiväiseen tukiyhdistystoimintaan ei meidän aikamme varmastikaan riitä kun molemmilla on muutenkin rautoja tulessa harrastuksen tiimoilta siellä sun täällä.
     
  10. VANIKKA 62

    VANIKKA 62 1st gear

    KIITOS! Siinä oli kaivattuja, hyviäkin uutisia.
    Olette tehneet todella hyvää työtä, jatkoa odotellessa.
     
  11. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Hienoa työtä kerrassaan.

    En tiedä onko tämä omaa kuvitelmaani, mutta jotenkin olen aistinut että viime aikoina tapetilla olleiden Motopark ja SHAL -asioiden, ja miksei myös FHRA palonkin tuoksinassa eri harrasteajoneuvoporukat ovat taas tuuman verran lähentyneet toisiaan yhteisten asioiden ajamisen merkeissä.

    Toivotaan että yhteishenki säilyy!
     
  12. homer

    homer Double Gearhead

    Pieksämäen lehdestä:

    Tää voi sitten olla tässä
    Motoparkin yrittäjä
    John Tuuli on vastustajien armoilla

    Vaasan hallinto-oikeus kokoontui eilen Pieksämäelle hakemaan kenttätutkimuksilla lisäselvityksiä kysymykseen: Miten kohtuuton rasitus moottoriurheilukeskus Motoparkin toiminnasta on alueen asukkaille? Ja miten kohtuuton rasitus kovista ympäristölupaehdoista on ratayrittäjälle.
    Motoparkin toiminnan vastustajilla on selkeä näkemys rasituksista.
    – Radan kiertämisestä aiheutuu asujille jatkuvaa riesaa. Parasta olisi, että radan toiminta lakkautettaisiin saman tien ja lopetetaan tällainen leikkiminen, sanoi Pro Hällinmäki -asianosaisryhmän edustaja Marja-Leena Nenonen ja viittasi kalliisiin oikeusprosesseihin.
    Motoparkin yrittäjä John Tuuli Mevitar Oy:stä puolestaan totesi, että paluu tiukkoihin lupaehtoihin tarkoittaa toiminnan loppumista.
    – Mikä valittajien valitusta ei hylätä, saa konkurssipesä hoitaa jatkoa. Tuskin tänne tämän jälkeen enää uutta yrittäjää saadaan, sanoi velkaantuneen yrityksen toimitusjohtaja.
    Hallinto-oikeuden kenttäpäivä koostui Kanttilassa pidetystä oikeusistunnosta ja katselmuskäynnistä Motoparkissa.
    Oikeusistuntoa oli saapunut seuraamaan lähes 100 kiinnostunutta. Paikalla oli virtasalmelaisten ja pieksämäkeläisten lisäksi myös autoharrastajia muun muassa Kuopiosta. Motoparkin ympärististöluvista valittaneista 52 henkilöstä paikalla oli viisi.

    Lue lisää Pieksämäen Lehdestä...
     
  13. homer

    homer Double Gearhead

  14. Ducati749r

    Ducati749r 1st gear

    Motopark...Moottoriurheilun henki!

    Eikös kaikki moottoriurheilijat ole yhtä suurta perhettä...

    Aina valmiina uhrautumaan toisen lajin pysyvyyden vuoksi...

    Syynä saattaa olla se , että ei autot ja moottoripyörät samassa sarjassa kilpaile. :D
     
  15. raisu37

    raisu37 1st gear

    Eikun Mevitar Oy:lle osakeanti lisäpääoman keräämiseksi pystyyn. Täältä löytyy ainakin heti yksi, joka voi jonkinmoisen nipun osakkeita ostaa.

    En tiedä mikä seuraavista syistä olisi oston taustalla: 1. halu rikastua 2. halu tukea moottoriurheilua 3. hankaloittaa valittajien elämää....
     
  16. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

  17. V.A

    V.A 1st gear

    Mielenkiintoinen logiikka tuolla salaseuralla.
    Vaaditaan oikeutta jättämään huomiotta netti-ym. adressit ja keskustelut asiaan kuulumattomina ja sit annetaan varmuuden vuoks keskustelut tulostettuna oikeudelle :rotfl:

    Ei kai täällä kukaan oo oikeesti niin naiivi,että luulee ettei vastapuolikin lue näitä juttuja ja koita ettiä mahdollista tukee omille toimilleen.
    Saattaapi olla,että jotkut kommentit on heitettykin syötiks ja näyttää siltä,että syötti on nielty vapoineen päivineen :poff:

    Onks tää nyt sit sitä mediapeliä :rotfl:
     
  18. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Päivämäärä ei täsmää, mutta olisikohan kyse 9.3.2010 klo 9:25 kirjoittamastani viestistä, jossa toin julki sen seikan, että joku pässinpää oli tehnyt Facebookiin pelleilyprofiilin tämän valittajaryhmän yhdyshenkilön nimellä ilmeisessä pilkkaamistarkoituksessa. Viestissä totesin, että se on lapsellista ja varoitin ihmisiä olemaan hyväksymättä ko. profiilia kaverikseen Facebookissa.

    Kyseisen feikkiprofiilin potkin välittömästi pois Pro Motopark -ryhmästä ja varoitin muitakin asiassa aktiivisia. Lisäksi lähetin profiilista ilmiannon Facebookin ylläpidolle ja kehotin tuttuja tekemään samoin. Olen siis tehnyt tässä asiassa kaiken voitavan ja profiilin poistaminen on Facebookin ylläpidon vastuulla. Vaikka mielelläni ko. sivuston kustantaja olisinkin, niin minulla ei ole sen enempää vastuuta, velvoitteita tai edes mahdollisuuksia toimia asiassa.

    Useaan otteeseen olen sekä täällä että Facebookissa muistuttanut, että keskustelun tulee pysyä asialinjalla ja varoittanut esittämästä uhkauksia edes leikillään - kukaan niitä tuskin tosissaan tekisi. Tämä on ollut normaalia sivuston valvojan rooliin kuuluvaa toimintaa eikä tällaisista asioista muistuttaminen tarkoita sitä, että uhkailu tai muu laiton toiminta olisi yleistä tällä sivustolla tai että kenenkään tulisi olla huolissaan.

    Facebook-ryhmän valvonta on Facebookin ylläpidon vastuulla ja kuten sosiaalisessa mediassa yleensä, jokainen kirjoittaja vastaa itse omista lausunnoistaan. Facebook-ryhmän perustaja ei ole sen päätoimittaja tai vastuullinen valvoja. Facebookissa ryhmään voi liittyä kuka tahansa sivustolle rekisteröitynyt ja näin pääsee myös kirjoittamaan ryhmään, lisäämään kuvia ja lukemaan muiden kommentteja.

    Overdrive.fi ei myöskään ole toimitettu media eikä tällä sivustolla ole vastaavaa päätoimittajaa tai toimitusta, joka tarkistaisi viestit ennakkoon tai muokkaisi niiden sisältöä. Jokainen kirjoittaja on vastuussa kirjoituksistaan. Facebookista poiketen Overdrive.fi on avoimempi, täällä näitä keskusteluja voi lukea kuka tahansa ja ainoastaan kirjoittaakseen tulee rekisteröityä sivustolle. Rekisteröityminen on ilmaista ja avoin kaikille. Overdrive.fi:n käyttöehdot ja henkilörekisterilain mukainen rekisteriseloste löytyvät linkkeinä jokaisen sivun alalaidasta.

    Jos joku kokee tulleensa uhatuksi tai kokee oikeuksiaan loukatun tällä sivustolla, löytyy jokaisen sivun alareunasta linkki "yhteystiedot" jota kautta voi asiasta ilmoittaa ylläpidolle.
     
  19. Kalle Koo

    Kalle Koo 1st gear

    Aika hurjaksi tämä peli on mennyt. Jos oman kesämökkimme vastarannalle (joka nyt on metsäyhtiön omistuksessa) kaavoitetaan rantatontteja ja siihen ilmaantuu minua häiritsevää elämää, se on voi voi. Ei auta muu kuin sopeutua tilanteeseen tai hankkia kesäpaikka paremmin omia toiveitani vastaavalta alueelta. Näin se vaan on.

    Motopark on ollut sijoillaan noin 23 vuotta? Eli ei tässä mistään olosuhteiden äkkimuutoksesta ole kyse. Pieksänmaalla nyt ei muutenkaan ole niin hirveän hyvä työllisyys- ja vauraustilanne? Uskon että melu-, päästö-, pysäköinti- ja käytösasiat ovat parantuneet oleellisesti niistä alkuajoista, ja varmasti kaikki Pro Motoparkin jäsenet ovat valmiita pitämään niistä asioista kohtuullisessa määrin huolta. Yrittäjän asema on hirveä Suomessa.

    Jo yksistään sen kaipuun ja muistelun jota Keimolaa kohtaan tunnetaan, pitäisi kertoa tarvitaanko moottoriratoja vai ei.
     
  20. kolmekax

    kolmekax 1st gear


    Helppo istua toisen perseellä tuleen??? Jos ostaa moottoriradan vierestä mökin tietäen että moottorin äänet häiritsee, niin kyllä silloin on istuttu ihan omalla perseellä sinne tuleen.
     

Kerro tästä muillekin!