auton tuonti / rahtiapua englannista kellä kokemusta tuojis

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TAKU-10, 9.4.2010.

  1. TAKU-10

    TAKU-10 1st gear

    onko kellä kokemusta tuojista jotka rahtaa englannista tavaraa , tähän asti huolintafirmoilta en ole vielä saanut oikein mieleistä tuojaa, mutta onko foorumilaisilla tiedossa mikä firma hoitaisi auton tässä kevään korvalla suomeen ?
    :D :lol:
     
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  3. Quest

    Quest Gearhead

  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

  5. Christoffer

    Christoffer Gearhead

  6. TAKU-10

    TAKU-10 1st gear

    kiitos vastauksista katotaan päästäänkö kaupoille autosta ja kyydistä, tähän asti on kalusto tullu jenkeistä mutta nyt englanti on ruvennu näyttämään hinnoiltaan kohtuulliselta jenkki kaluston osalta niissä autoissa mitkä on vasemmalta ajettavia, saa nähdä mikä on kokonaishinta rahteineen :D :D :D
     
  7. repecab

    repecab 1st gear

    Osa brittivehkeistä on aika rapeita ja pakistanilaiseen tyyliin fiksattuja.
     
  8. Zuffenhaus

    Zuffenhaus 1st gear

    Asun Lontoossa ja harva haluaa ainakaan yhden auton takia taalta tulla hakemaan. Ite kun myin auton Suomeen niin ajoin sen Belgiaan ja sielta saa "edullisesti" kuljetuksen Suomeen kun sielta muutenkin muuttoautoja kuljetetaan. (tama tietenkin edellyttaa etta joku sen sinne ajaisi jos auto on ajokunnossa).
    Ite en ole viela loytanyt yhtaan firmaa jolla ajokunnottoman auton saisi edukkaasti suomeen.

    Ja todellinen off-topic: nain aivan torkean siistin 69' SS Chevellen lauantaina, arjaisi todella jykevasti tassa ihan Lontoon keskustassa. 8)
     
  9. DD6

    DD6 Gearhead

    Sain oman auton tuotettua Englannista Mann Linesin avustuksella tässä muutama viikko takaperin. Vekotin ei ollut rekisterissä, katsastettu, tahi verotettu, joten hommasivat rekkarahdin Harwichiin, josta sitten ro-ro-aluksella tuotiin Turun satamaan.

    Homma hoitui todella mukavasti, joten osaan suositella ja hävyttömästi mainostaa!
     

Kerro tästä muillekin!