poistoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Juukes, 21.4.2010.

  1. Juukes

    Juukes 3rd gear

    ...
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    En osaa sanoa mitä sieltä on skeidana, mut jos siitä toisesta lootasta ei ole muuta kuin turbiini paskana, niin äkkiseltään tulis mieleen että otat siitä nyt alla olevasta askista turbiinin siihen toiseen ja isket kiinni. :eek:

    Pääsee varmaan helpoimmalla?
     
  3. black label

    black label 1st gear

    Nopein rakkariremontti ois, että ottaa siitä varatoosasta etummaisen kytkimen sellaisenaan tuohon nykyiseen toosaan. Tietty jos toinen noista toosista on lukkoturbiinilaatikko ja toinen ei niin silloin tuo kytkinkään ei suoraan käy.
    Jos päätät tällaisen toimenpiteen toteuttaa niin neuvojia täällä varmasti piisaa :D
     
  4. halitoosi

    halitoosi 1st gear

    onkos tommosessa vaiherasiassa sitä alipaine-motulaattoria, eli menneko imusarjasta letku tai putki laatikon kylkeen, jotkut laatikot tekee just ton kun putki vuotaa tai on irti tai itte modulaattori vuotaa tai on särki, siis rikki ei kala.
     
  5. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Ei oo 904 mitään alipainehässäköitä. Onhan kikcdown vipu säädetty oikein?
     
  6. Juukes

    Juukes 3rd gear

    Sitä ku en tiiä? Miten se säädetään onko neuvoja?
     
  7. amalo

    amalo Gearhead

    Perussäätö kun kaasu pohjassa niin kickarin vivunkin pitää olla pohjassa. Kato nyt ettei se vipu ole irronnut mistään kohtaan - lootasta, kaasarista tai väliltä.
     
  8. Juukes

    Juukes 3rd gear

    Oisha se pitäny tietää että sieltä suunnalta se apu o parhaiten tullu =D Monta kertaa o pitäny soittaa mutta ku aina unohtunu. Mutta eiku kokeilemaan---->
     

Kerro tästä muillekin!