Hot Rod & rock show

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja efuman, 14.1.2009.

  1. jaketin

    jaketin Gearhead

    Poju, sitten kun hieman kasvat ja tajuat, että autonlaitto on muutakin kuin stereoiden asennusta, jutellaan sitten lisää :poff:
     
  2. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Tossa tuli apukuskilta sellainen ehdotus, että kun kuvia näyttelyn kalustosta jokatapauksessa räpsitään pitkin viikonloppua, niin palkintojenjaon yhteydessä voisi heittää vaikka videotykillä johonkin seinälle/screenille aina kuvan kustakin palkitusta ajoneuvosta.

    Pysyisi paremmin kärryillä tällainen vähän huonomuistisempikin kansanosa, joka ei kertavilkaisulla muista koko näyttelykalustoa ulkoa...
     
  3. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Olishan siellä tuuning puolella ollut mielenkiintosia offroad autoja ym kiinnostavaa,mutta tuli sitten "juostua" pikanen lenkki läpi.. NippeliTepolta tuli jotain ostettua ja leather heavenilta, sitten kiireesti pois...jenkki/pyörien parissa sitten viihdyttiinkin pidempään,soitettiin sielläkin musiikkia,mutta asiallisesti ja kuulosti musiikilta eikä tasapaksulta mölinäpaineelta vaan... Ihan asiallinen näyttely kyllä oli! 8)
     
  4. Car Audio

    Car Audio 1st gear

    A-hallissa ei musiikki soinut koska metelöinti on siellä kiellettyä näyttelyn järjestäjän toimesta. A-hallin melusta tuli niin paljon valituksia vuoden 2007 näyttelyn jälkeen että näyttelyn järjestäjä päätti rauhoittaa A-hallin kokonaan melulta. Sen vuoksi kaikki melua aiheuttavat osastot ovat olleet C-hallissa vuodesta 2008 lähtien.
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    Tuosta on aikasemminkin ollut puhetta ja on todella hyvä idea.. Ei Luulis toteutuksen olevan kovinkaan vaikeeta, eikä olevan mikään isokaan kustannus... Vaadimme kuvia :)
     
  6. PauliP

    PauliP 1st gear

    ^suorastaa loistava idea :wink: Vähän vastaavasta asiasta on kokemusta jo muutamalta vuodelta Himoksen V8 Magazine Summer Meetingin Perjantain Coolest Cruiser -arvostelusta.
    Arvioinnin videokooste pyörii Himosareenalla jättivalkokankaalla Lauantaina ennen bändejä.
     
  7. ata

    ata Gearhead

    Joo, tuo olisi hyvä systeemi, kun ei kuitenkaan aina muista tai osaa yhdistää mikä juuri se palkittu kulkine on.

    Ainakin lauantaina kun yleisöä oli reilusti, niin harrasteparkkialueeksi olisi voinut varata myös sen ensimmäisen välikön siinä kiitoradalla, nythän siellä todella kaukanakin oli erittäin näyttävää harrastekalustoa ja siinä lähimmällä kiitoradan osalla tavallisia käyttöautoja.

    Varmaan se oli yksi syy miksi lauantaina oli enemmän ruuhkaa ja sunnuntaina hiljaisempaa oli kun lauantaina näyttely oli 2h pidempään auki ja kerhojen jäsenalennuskin 2e parempi (eli sama hinta molempina päivinä kerhoalennukseen oikeuttaville kerhoille). Enemmän katseluaikaa siis.

    Tosiaan sellainen ehdoton showstopper-vetonaula puuttui, mutta toisaalta onhan niitäkin vuosien mittaan nähty, kyllähän tuolla näkemistä oli tänäkin vuonna.
     
  8. raggar

    raggar 3rd gear

  9. Joana

    Joana 1st gear

    Ensimmäistä kertaa kävin Tampereen näyttelyssä ja totesin vähän samaa suuntausta kun American Car Showssa. Mun maun mukaan nimittäin, kun tykkään ite eniten classic-osaston 40-60-lukujen menopeleistä enkä edes katso tarkemmin tuning-autoja. Enkä oikeen prätkiäkään. Tuning-puolella satuin kerran olemaan juuri bassoluukutuksen aikana ja meinas pää haljeta, onneks kesti niin vähän aikaa. Unohtu ottaa kuva siitä hienosta Elvis-Sinatra(-BeatlesI-rekasta, joka siellä oli ainoa silmänilo mulle :odroll: .
    Autoja olisin kaivannut vielä enemmän, vaikka oli siellä nytkin muutamia todellisia silmäniloja, Impala -59, DeSoto -57, Buick Electra -59 jne (juu, tykkään erityisesti "siipiveikoista" :D ).
    Kokemus oli paikoin jopa ahistavasta tungoksestakin huolimatta positiivinen, ja hyvinkin saatan kulkeutua paikalle taas ens keväänä.
     
  10. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Onko palkintojenjaon kuvat jossain?
     
  11. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Aivan totta. Jumputi puolella oli pakko pyörähtää sen tähden, että nippelit oli siellä, mut kun oikeat hilut löytyi, niin oli pakko pikaiseen poistua ko. hallista.

    Ja sen takia sit kiihdytyskalusto jäi kokonaan näkemättä :cry:
     
  12. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mikähän tän vehkeen tausta mahtaa olla, joku vitsi ilmeisesti? http://raggar.kuvat.fi/kuvat/2010/Hot+r ... C_0626.JPG :eek:

    Kattelin jo hallissa tuota, että ei hyvää päivää. Joka sauma irvistää, teippii, kittii, silikonia, muovailuvahaa (vai mitä tonne valoihin on tungettu?), ruostetta, halkeilevia pintoja, kuoppia, appelsiinia... Silimäterän äitee vissiin :lol:

    Jumputijumputipuolella vietin kyllä enempi aikaa, mutta ihan pikkuisen rasittavaa se tasainen kumina, mitä nää pöristäjät saivat aikaan. Kyllä munkin polla äänenpainetta kestää ja paljonkin, mutta se sais mielellään muodostua jostain muustakin kuin 30-50 hertsin vaihtovirtapörinästä. Äänentoiston kanssa noilla laitteilla ei oo hevon helvetin tekemistä :odroll:
     
  13. kautsi

    kautsi 3rd gear

  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo voihan siitä Kortsusta olla montaa mieltä, va ison vaikutuksen se aikonaan teki ku oli kasissa esittelyssä. 8)
     
  15. 500 CDV

    500 CDV 1st gear

  16. FinalFins

    FinalFins 3rd gear

    Ihan hyvä näyttely oli tänäkin vuonna 8) , hienoa kalustoa oli paljon, tosin ehkä osan moottoripyörien käyttämästä tilasta olisin korvannut autoilla.
    Hyvin tuolla kuitenkin sunnuntaipäivä kului, kuusi tuntia meni aika nopsasti.

    Jumputusosastolla ei tullut tehtyä kuin nopea kierros, onneksi sillä hetkellä oli suhteellisen hiljaista. Nuo äänenpainekisat tosiaan vois jättää pihalle, ymmärrän kyllä musiikin demoamista, jos se kuullostaa "hifistyneeltä", mutta tuota voimistettua muuntajan hurinaa ja resonaation aihettamaa räminää ei kyllä viitsi kuunnella.

    Muutamia luokattomia :oops: räpsyjä löytyy tuolta, vaikka kaikki kalustohan täällä on jo esitelty:
    http://kuvablogi.com/blog/22750/24/
    Onneksi kohta pääsee ulos kuvailemaan, jos olis tuota valoa enemmän :odroll:
     
  17. ata

    ata Gearhead

    Se vain harmittaa kun monet ovat panostaneet hienoihin autohin ja osastoihin jotka ovat siellä C-hallissa ja sitten siellä muutama häirikkö saavat oikein luvan kanssa karkottaa yleisöä pois sieltä niitä autoja katsomasta. Siellä C-hallissakin kun oli ihan oikeastikin hienoakin kalustoa, euroa, jenkkiä ja japsia, eikä tosiaankaan läheskään kaikki tuning-autoja. Ja A-hallissakin oli jenkkejä, euroja ja japseja, ja jopa "tuning-autoja" joten "jenkkihalli" ja "tuninghalli" ovat niminä huonoja. Jumputushallikin on huono nimi, mutta valitettavasti se C-halli oli sellainen. Ehkä ne jumputtajatkin nelikymppisinä tulevat toisiin aatoksiin kun korvat huutavat.

    Luulisi ettei olisi sallittua tuollaisessa yleisötilaisuudessa sisätiloissa laittaa vain lappu ovelle ja sitten sallia tuollaisia kuulovaurioita aiheuttavia melupommeja. Itse käytin tulppia mutta eivät ne tuollaisiin yksinuottisiin heikkolaatuisiin bassoihin ja niiden resonansseihin auta.

    En minäkään nuorena uskonut että kuulovaurio siitä huudatuksesta tulee kun nuorena poikana tuli stereoita huudatettua. No nyt se vaurio on eikä tuollaista turhanpäiväistä meteliä millä ei ole mitään funktiota halua enää kuulla. Mutta ei ne nuoret usko kun "setä" kertoo mitä siinä omille korville käy... oikeasti ei ole kiva kun korvat vinkuu koko ajan ja ikuisesti ja tuo vain pahentaa sitä.

    No ehkä lopetan tästä aiheesta taas hetkeksi aikaa, toivottavasti ensi vuonna ei sitä melusaastetta enää ole. Moottorienkin ääntä kuuntelisin mieluummin... :) (se onkin usein paljon miellyttävämpää)
     
  18. Tteijo

    Tteijo 1st gear

    Kuvia Hot Rod & Rock Showsta

    Kuvia myös Tampereen Hot Rod & Rock Showsta:

    http://autokuvat.fi
     
  19. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Nyt on joitakin panoraamakuviakin valmiina:
    http://www.virtualfinland.fi/Kaupungit/ ... Show-2010/
    Kannattaa avata kuva koko näytölle jolloin se pääsee oikeuksiinsa. Esityslistan takaa löytyy lisää kuvia. Joidenkin kuvien kääntösektori on rajoitettu mutta löytyy siellä täysiä 360° kuviakin. Hiirellä vetämällä voi ohjata katselusuuntaa ym..
    :wink:
     
  20. Jza

    Jza Double Gearhead

    No ei ne bassot sitä kuuloa huononna yksistään, vaan diskantit sen tappaa ja niistä se tinnitus lähtee . Tai onnistuuhan se bassoillakin, mutta lähinnä tärykalvoa halkomalla toistuvasti... Joku 85 desibeliä 20 hertsin taajuudella ei käytännössä edes kuulu.

    Mutta hiton rasittavaa tuommoinen resonoiva kumina on. Mielummin olis kuunnellut niitä kilpureiden moottoreita, mutta ei se vissiin oikein onnistu sisätiloissa :cry:
     

Kerro tästä muillekin!