Vanin lisävalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja keijon, 13.3.2004.

  1. keijon

    keijon 1st gear

    Oottako asentanut vaneihinne lisävaloja katolle ja mitäs katsastusmies siihen??Tossa linkkiä määräyksistä mut miten toi nyt ymmärtäisi et etuakselin etu vai saako myös takapuolelle??http://www.ake.fi/pdf/Kaukovalaisimien%20sijoitus%20ja%20referenssiluku.pdf
     
  2. timuli

    timuli Gearhead

    ei mee läpi :-x.mut menisköhän läpi jos ne oiski työvalot=merkkivalo kojelaudassa,onko kukaan kokeillu?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: timuli 2004-03-13 12:59 ]</font>
     
  3. TeeWee

    TeeWee 3rd gear

    Mutta eikös ne valot saa nykyään asentaa etuakselin takapuolellekin. Ainakin jeepin uudessa renegade cherokeessa on ihan toimivat lisäpitkät katolla.
     
  4. Jasse

    Jasse 1st gear

    Eikös vaniin saa asennella lisävalot katolle vain silloin kun on kyseessä KA vani!?
     
  5. weripuo

    weripuo Gearhead

    ainakin pari vuotta sitten mulla meni leimasta läpi. lisäpitkät oli kiinni aurinko lipassa. eli etuakselin takapuolella ja kyseessä oli ´79 ka vani.
    samaa aion kokeilla pakussa syksyllä kun pitää leimata.
     
  6. Jasse

    Jasse 1st gear

    Juu Ka:ssa ei mun mielestä pitäs olla mitään onkelmii, mut epäilen et onnistuu ha/pa, riippuu tietenkii katastus miehestä.
     

Kerro tästä muillekin!