1955 plymouth

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 12.3.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    minkäverran mahtaa olla -55 plymareita kunnossa suomessa? lojuuko jonkun nurkissa varaosa-autoja/osia? kaikki tiedot tervetulleita.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    taitaa saada laittaa legendaarisen "ainoa suomessa" maininnan....
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    24 vuotta vanhassa Veekasissa 1/80 oli esiteltynä '55 Plymari.. onkohan vielä tuossa kuosissa?
     
  4. MR. Fabulous

    MR. Fabulous 1st gear

    Salon liepeillä ns. Salaisten tallillahan makoili muutama vuosi sitten -55 Belvedere Suomi-auto. Oli erään kuolinpesän auto ja yritin ostamista useita kertoja-ei onnistunut, vuoroin joko hinta oli aivan tähtitieteellinen tai sitten se ei ollutkaan myytävänä. Samalla pesällä oli muuten lähes iskemätön -64 Bel Air-sama kohtalo. Missähän nämä nykyään ovat?
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    samasta salon autosta on kyse, oli ilmeisesti aika kypsyttänyt myyntipäätökseen. tosin auto oli siirretty kauhajoelle nyt auto on nokialla.myös bel air oli myyty ilmeisesti kankaanpäähän.jos on lisätietoja auton vaiheista ne kiinnostaa myös ja edelleen tietoja muista samanlaisista.
     
  6. moparlars

    moparlars 2nd gear

    Kaveri on se joka oli veekasissa 24v sitten, se rakennetaan nyt 2-oviseks. samalla kaverilla on tuonut 2-ov ht projektin.
     
  7. MR. Fabulous

    MR. Fabulous 1st gear

    Ymmärsinkö oikein, nimetön, että sinulla siis on tämä Salon yksilö?
     
  8. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Olikos se Kajjaanissa jokunen vuosi sitten ollut 55 Plymouth vai Dodge? Vieläkö se auto on Kajaanissa?
    Loimaalla päin pitäis olla myös yksi yhdellä tutulla.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tupis 2004-03-14 20:23 ]</font>
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    kyllä nimettömällä on ent. salon auto.en oo ehtiny viä tekeen autolle mitään sen jälkeen kun sen hain kotiin. jotain pieniä osapuutteita autossa on mutta onneks kaikki tärkeimmät osat on säilyny.ilmeisesti säilytetty sisätiloissa jostain 80-luvun alkupuolelta??
     
  10. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Loimaan ja Kajaanin autot ovat Dodgeja. Kuopiossahan oli eräällä legendaarisella veljeskatraalla neliovisesta avoksi muuteltu -55 Plymouth, ensin liikenteessä mattaharmaana ja myöhemmin punaisena. Viimeisen kerran näin sen Varkauden tienoilla chopattuna 2d HT:na (silloinkin väri punainen).
     
  11. MR. Fabulous

    MR. Fabulous 1st gear

    Se Salon auto on ollut liikenteessä kai vielä 70-luvun lopulla, ainakin muistikuvieni mukaan. Säilötty suoraan omistajan maatalon entiseen navettaan Bel Airin ja Skoda Octavian seuraan.
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sipoossa talmantiellä on yks 55. Lojuu tien vieressä eikä omistaja myy. Toivottavasti aloittais tekee siit viel auton. Merkit, listat ym irti, eli saattaa olla Suomi DeSotokin? Ja Lerkallahan noita on useampikin..
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    eipä sattunu silmään plazan myynti-ilmotusta on vissiin kauppa käyny.on tainnu tulla 50-luvulla paljon enemmän letukoita maahantuojan toimesta suomeen kun plymareita.paljonkohan on mahtanu olla eroo myyntihinnoissa -55.
     
  14. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  15. 59che

    59che 1st gear

    Tämä myynti 55plaza ostettiin BRB-garagen talliin. Kuvia on tallin sivuilla
     
  16. Polara

    Polara Gearhead

    Täällä itä-suomessa yks ukko kaupitteli mulle pari vuotta sitten projekti kuntoista plazaa ja mukaan olis tullut toinen varaosiks... Olinpa hölmö/rahat ei riittänyt sillon ja on vähä harmittanu jälestäpäin...
    Eipähän siinä mitä sillä ukolla on se auto vieläkin ja eihän sitä tiiä vaikka sais sen joskus vaikka porukalla ostettua...
     
  17. BRB Garage

    BRB Garage 1st gear

    Meillä on tallin pihassa yksi "hieman" huono 55 plyhmo. Ostettu jostain Mynämäen läheltä. Ei myytävänä!! Autosta tulossa jonkin asteen kustomi...joskus.
     

Kerro tästä muillekin!