Motopark uudistuksia tulossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Zandmann, 11.6.2007.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi olis hyvä idea tuokin.

    Mut eiks myös sen Pro Hällinmäki yhdistyksen vois "kaapata" oikeamielisempien joukolla ja aina jokaisen joka siitä asiasta muodostetaan eli onks kukaan tutkinut sen yhdistyksen sääntöjä ja tuommoisten jutun mahdollisuutta?
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    No kun eihän se edes ole mikään yhdistys, vaan tapauksesta riippuen käyttävät nimitystä "verkosto", "ryhmä" tai jotain muuta josta ilmenee että kyseessä on järjestöitymätön porukka, jonka tehtävänä on soittaa suuta ja aiheuttaa ratayhtiölle vahinkoa :odroll:
     
  3. Qjet

    Qjet 1st gear

    Nyt kannattaisi Pieksämäen kaupungin aktivoitua, varsinkin kun se toinen Park meni jo reisille. Olisi jotakin tulopuolellakin. Muuten on kohta suot kaupungin ympäriltä polttoturpeeksi pistettävä. Onneksi sitä edes riittää...tai no, torailuhan siitäkin sukenisi...
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

  5. Jza

    Jza Double Gearhead

    "Me emme tee tätä kiusallamme" :rotfl: Right. Mitäs kusantekoa se voisi ollakaan, jos siitä kärsii sekä koko kaupunki, että lähialueen yrittäjät. Itsekästäkö? Ei kait...
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Toivottavasti saamme Motoparkkiin jatkossa 2 kisaa per kausi.
     
  7. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Right! Mä haluun osallistua. En ole eneen ollut aktivisti, mut nut musta loppumetreillä tulee. Tai pitäiskö sanoo antiaktivisti repeli aktivistejä vastaan? Aina mussa kapinaa on ollu, mut toi pro liike pistää mut vihaks.
    Oon mukana ja valmis radikaalimpeihin mitä noi piipertäjäy tässä vaiheessa tekevät. Niillä selvä suunnitelma jatkossakin. Älkää luulko että se tähän jää. Tää ei oolu vielä tässä. Muistakaa se ja valmistautukaa jatkoon mitä noi kelaa pienissä vihreissä aivoissaan.
    Varautukaa ja tehkää duunia sen eteen ja varautukaa kaikkein pahimpaan. Meillä on enemmistö. Mutta ei tarvii ku yks perseenreikä mikä saa kapuloita rattaisiin. Jatkakaa tällä linjalla mikä teillä radan kanssa on. Verta hikeä ja peräsuolen pätkiä se vaatii. Aikaa. Kärsivällisyyttä. Älkää luovuttako.
    Noilla on selvä suunnitelma ja ne tietää miten tää koneisto pyörii.
    Siis käykäämme yhdessä niitä vastaan kun muuta vaihtoehtoa ei ole. Se on pakko ja me emme sitä olisi halunneet, mutta kun noi aloitti niin mennään niiden linjalle ja tarvittaessa vielä rankemmaksikin.

    Toiv Pasi mikä oli yksi radan perustajista ja Montosen baari on vielä olemassa. Mä tuun kesällä sinne tukemaan maakunta matkailua ja en varmasti ole ainua? Tankataan autot ja perheet siellä. Nää mökkipiipertäjät ovat tuoneet eväät ekoautoillaan sinne mennessään. Ei taidä lähikauppiaat saada niltä muuta kuin tyhjiä pulloja. Ekoloisia ollaan jees. Äh ei jaksa avautuu enempää mutta repelin sanoma selvä, eh? Tehdään näin kaikki niin pro hallinmäki menee kyykkyyn ja jos ei mene niin laitetaan se kyykkyyn.
    Jatkakaa..
     
  8. ransu68

    ransu68 1st gear

    Toivottavasti Motoparkin pitäjällä menee pian herne nenään ja tekee rikosilmoituksen tahallisesta vahingonteosta pian. Et tota pelleilyä varmaan muuten saa loppumaan. Kyllä ny hitto luulis löytyvän joku lakipykälä millä ton tahallisen yritystoiminnan vahingoittamisen sais kuriin. Vai onko se niin että yrittäjä on vapaata riistaa?



    http://ucc.fi/pl20100512_3.jpg
    Tämä kirjoitushan kertoo yksinkertaisesti sen että tavoitteena on yritystoiminnan vahingoittaminen joka on käsittääkseni LAITONTA!!!!!!
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    Niin, en itte tunne tuota säädäntöä tarpeeksi, mutta mun mielestä toi lienee vähän vastaavaa kiusantekoa, kuin että joku valittaisi vaikkapa ravintolasta eviralle ihan huvikseen ja muistaisi vielä julkaista asian tyyliin "elintarviketurvallisuusvirasto teki taas ravintolaan X tarkastuksen jatkuvien vatsatautiepäilyiden johdosta".

    Ja kun kerran viranomaisetkin varmasti tietävät, että kyse ei ole suinkaan satunnaisesta metelistä, vaan siitä että joku harrastusten puutteesta kärsivä täti pohjoisesta haluaa hävittää koko radan, niin miten ne jaksaa tota vielä tutkia ja hutkia. :odroll:
     
  10. ronkko

    ronkko 1st gear

    Onks missään aikataulua tonne skaboihin?? Huomenna alkaa klo?? :eek:
     
  11. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

  12. ronkko

    ronkko 1st gear

    Kiitos! Sinne sitten!! :rotfl:
     
  13. Qjet

    Qjet 1st gear

    Me tehtiin näin viime viikonloppuna. Tankattiin auto ja perhe, kotia tuomisiksi mm. paikallisia grillihiiliä. Seuraavan kerran kisojen lisäksi käydään ainakin jäätelötehtaalla.
     
  14. sc270

    sc270 1st gear

    moi... kato24-5-2010 maanantai kl: 19.50 puskuri autoohjelma. aihe selviävätkö suomen moottoriradat. koskeekai myös motoparkkia. tv 2 . :lol: SC 270 :D
     
  15. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Ainakin ohjelman infosivuilla on kuvakaappaus jossa näkyy Motoparkin John Tuuli ja ilmeisesti myös Pro Hällinmäen edustajia näkyy ruudussa. Ja moottoriharrastajien edustajana Aki(naattori) Salmela.
     
  16. raisu37

    raisu37 1st gear

    Pidempi versio haastattelusta kannattaa katsoa puskurin kotisivuilta.

    Nenosen pielipide edelleen selvä: rata lopetettava!!!
     
  17. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Lopussahan se sanottiin vastustajan suulla, jommankumman pitää väistyä.
    Myykää ne mökkinne ja muuttakaa jonnekin Kainuun korpeen niin ei Motopark häiritse.
     
  18. stangrider

    stangrider Gearhead

  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    No ei ollut huono pätkä tuo välttämättä motoparkin kannalta. Toivottavasti herätti taas jokusen ihmisen...
     
  20. homer

    homer Double Gearhead

    Ihan asiallinen ohjelma tuo puskuri muutenkin nykyään. Jotenkin on sellainen muistukuva että aikaisemmin oli enempi autoilua vastaan?
     

Kerro tästä muillekin!