Ilman lokasuojia Museorekisteriin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja TopiCa, 10.5.2010.

  1. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead



    Kannattaa varmaan sit varata myös rahaa mukaan. Persaukisille jallajalla haaveilijoille ei yleensä tyyppejä heru.
     
  2. Rasseli

    Rasseli 1st gear

    Re: museorekisteri

    No näin on !
    Täällä tuntuu eniten purnaavan ne joilla ei ole varsinaisen aiheen kanssa mitään tekemistä.
    On kaikenlaisia "mitä jos kivi osuu ikkunaan" , fanatasioita homoerootiikasta (tietenkin heteropohjalta :rotfl:) tai muuten vaan "mulla on ehkä jyrkkä mielipide ja mä haluun kertoo sen".
    Mitä jos MR-rekisterikin olisi periaatteeltaan puhtaasti musta/valkoinen ?
    Aito "suomiauto" museoon, ja muut tuontipelit joilla ei ole maamme kannalta mitään historiaa niin ne ovat sitten ihan vaan tavallisia harraste-/käyttöautoja. Niinkuin naapurin pojan -87 bemari tai joku leppäkylki cruiseri.
     
  3. 3830

    3830 Gearhead

    Museoleimahan tietysti riippuu tarkastajasta, mutta omakohtaisen kyselyn tulos: Muutama vuosi sitten oli ruotsissa myytävänä vuonna 59 talvella Channeloitu ja chopattu 32 Roadster (se valkoinen, kyllä te tiedätte). Mobilistin poikana innostuin masiinasta koska olen huomannut kuinka helppoa isällä tuntuu olevan kun auton vie leimalle vain kerran 4ssä vuodessa yms. Eli jossain määrin kiinnosti vähän halvemmat harrastekulut, mutta tosiallinen syy oli tietysti itse auto. Kirjoitin yhdelle museoajoneuvotarkastajalle ja häneltä tuli rohkaiseva vastaus joka oli pähkinänkuoressa se, että hänen mielestään rikos on vanhentunut ja auton saisi museorekisteriin jos se ei muuten ole liian kulahtanut. Auto maksoi niin paljon että oma Aakkonen olisi pitänyt myydä ja vielä käydä lakki kourassa pankinjohtajan puheilla, tästä syystä toteutus jäi puuttumaan, mutta vieläkin vähän kirvelee. Autossa oli tosin lokasuojat joka oli yksi aihe, mutta säilyneelle joskin muutetulle yksilölle saattaisi saada museoajoneuvon paperit kunhan muutoksista on tarpeeksi aikaa. Eli nyt sitten vain odottelemaan, että oman Aakkosen muutokset täyttävät 25 vuotta...

    AB
     
  4. lesabre

    lesabre 1st gear

    Oma mielipide

    Mielestäni MR-status tulee ja pitää myöntää VAIN autoille, jotka ovat todella hyvässä kunnossa ja vastaavat ulkoasultaan sitä, millaisia ne olivat kun tehtaalta ulos rullasivat.

    Koko hommasta putoaa pohja, jos kaikenmaailman kulahtaneita jälki-asennusstereoilla varustettuja pelejä saisi MR-kilpiin tuosta vaan. Tuo MR-status on haasteellinen saada, ja ihan syystä. Jos hommassa ei oltaisi tarkkoja, siellä olisi kohta kaikki vanhemmat käyttökinnerit, nyt homma pysynyt vielä paketissa ja systeemi toiminut mielestäni hyvin herrasmiessäännöillä.
     
  5. Delvis

    Delvis 1st gear

    Jos et omaa mielikuvitusta entisöi se... :lol:
     

Kerro tästä muillekin!