Vanhan Paronin lämpö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jalander, 11.6.2010.

  1. jalander

    jalander 1st gear

    LeBaron -78, Mopar 360 kone+ 904 (999) Ongelma on että lämpömittari nousee vain aavistuksen verran mutta pari kertaa on varoitusvalo syttynyt? Moottori ei ole kuitenkaan tuntunut liian kuumalta? Uusi anturi joten epäilen mittari tai johtoja, onko hankala päästä käsiksi tai muuten tyypillinen vika? Muistan lukeneeni jostain että mittari olisi säädettävissä niin että normaalilämpö olisi suht. keskellä?
     
  2. manuel

    manuel Gearhead

    mittari

    mulla-79 360 myös auton sammuttaessa mittari nousee yli puolenvälin. normaaliajossa pysyy alle puolenvälin. en ole vuosiin ajellu mutta muistan joskus silloin valo mullakin syttyi mut en mitään ongelmaa kyllä muista olleen.oisko tyyppijuttu tai valo ajoissa syttyvä.
     

Kerro tästä muillekin!