Porvoon ammuskelu - jenkkiharrastajia menehtynyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jube-setä, 6.7.2010.

  1. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Oldsi lähtee huomenna siniristilippu antennissa (puolitangossa) loma reissulle Keski-Suomeen... :cry:

    [​IMG]
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mahtoiko sen, vielä mahassa olevan lapsen isä kuolla tuossa? Toivottavasti ei, sitten menee jo liian vastenmieliseksi.

    Mitä me teemme manneilla? Verojahan ne vätykset eivät maksa joten niistä ei ole meille mitään hyötyä. Valitettavasti niistä ei silti eroon päästä.
     
  3. Swine

    Swine Gearhead

    Kepeitä multia uhreille.

    Elinkautinen saisi oikeasti tarkoittaa elinkautista tässä maassa.
    Valtion puolesta kun ollaan kovia leikkaamaan asian kuin asian kuluja,niin miksei ulkoistettaisi samantein koko vankeinhoitolaitosta?
    Etsittäisiin jostain kaiken ankein ja v*ttumaisin rotankolo mitä Venäjältä löytyy ja lähettäisiin nuo mulkvistit sinne lusimaan.
    Kulutkin olisivat varmasti järkevämpiä kuin täällä,kun ei esim. tarvisi ostaa telkkaa joka selliin ja puntinkolistelu välineitä kaikille halukkaille.
    Mikäli tuollaisen kakun lusimisesta selviäisi hengissä,niin voisi miettiä useampaan kertaan haluaako takaisin sinne.
     
  4. Cruisemissile

    Cruisemissile 1st gear

    Oikea osoite mielipiteen kertomiseen lienee Tuija Brax,oikeusministeri. Laitoin ministerille jäljempänä olevan tekstin meilinä. Niin, ja jos joku haluaa kertoa oman mielipiteensä oikeulaitoksesta ja tuomioista, niin osoite on: tuija.brax@om.fi


    "Pidän oikeuslaitosta karkeasti epäonnistuneena Suomen kansalaisten oikeustajun mukaisten tuomioiden antamisessa ja täytäntöönpanossa. Pidän "elikautista" vankeusrangaistusta lähinnä vitsinä,etenkin, kun rikoksen uhrilla ei ole veto-oikeutta oman "tuomionsa" suhteen. Toivon ryhtiliikettä oikeuslaitokselta ja koska kotomaamme hallinto on muutenkin erikoistunut Eurooppalaista keskivertoa kovempaan linjaan kaikessa puuhastelussaan, niin eiköhän olisi syytä korjata tämäkin kauneusvirhe oikeuslaitoksen osalta. Ja kyllä, voitte samalla passittaa kaikki romanit takaisin sellaiseen yhteiskuntaan, jossa pätee Hammurabin-laki. Välittömästi!!!"

    Osanottoni surmattujen uhrien omaisille.
     
  5. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Näin on, ei Myyrmannin, Jokelan ja sen toisenkaan tapauksen yhteydessä puhuttu tekijän rodusta tai etnisestä taustasta. Myöskään vankilassa heitä ei olisi voinut pitää, tämän tyypin kylläkin. Ei lietsota vihaa vaan asetutaan sen yläpuolella. Se viha, mistä aiheesta se kumpuaakin aiheuttaa juuri näitä käsittämättömiä hulluuden tekoja ja niihin pystyy periaatteessa kaikki jotka eivät pysty vihaansa kontrolloimaan ja hallitsemaan kun päässä ns naksahtaa.

    Mutta oikeastaan piti tuosta Heikin (tai jonkun facebookissa esittämän) idean tiimoilta todeta, että tehdään se tuolla Powerissa. Mutta pidetään ne nauhat arvokkaasti ja uhrien muistoa kunnioittaen.
    Eli jos pitää juopotella ja örveltää niin kuski ottaa sitten sen nauhan pois, käviskö niin?
     
  6. harri60

    harri60 Gearhead

    Laitetaan kaikki porukalla mustanauha antenniin kuun loppuun asti. Meikäläinen laittaa heti aamulla katolla olevaan antenniin. Pidetään harrastajat yhtä nyt!!!!!!!!
     
  7. Hantte

    Hantte 1st gear

    Osanotto omaisten suruun.
     
  8. boltsi

    boltsi 1st gear

    Täältä myös osanotot omaisille ja ystäville!!!
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kyllä suurin osa manneista tekee kahta duunia,käy fatassa ja kelassa.Se selittää kun ne ajelee uudehkoilla mersuilla ja volvoilla.
    Toinen asia on toi että kannataako tässä laittaa mitään surunauhoja autoihin roikkumaan sen takia että asianomaiset on jenkkiauto harrastajia.On täällä muitakin ikäviä tapahtumia tapahtunut.
    Ja aseita ja metsästystä harrastavana en ymmärrä tuota aseiden totaalikieltoa,aivan sama kun kielletään sitten tulitikut kun jotkut lapset niillä leikkii ja syntyy tulipaloja,tai kielletään röökit kokonaan monet sammuu rööki suussa sänkyyn ja omaisia ym kuolee tulipaloihin.

    Suurimmat osanottoni omaisille tästä järkyttävästä tapahtumasta
     
  10. nysse1

    nysse1 1st gear

    Suuri osaanotto myös täältä omaisille ja ystäville.Ainoa vaihtoehto on burana 900.Se tarran teettäminen edellä oli kylä hyvä idea ja varmasti lähdemme mukaan.Uskon että millä vain asialla/tapahtumalla saadaan kerättyä varoja omaisille on erittäin hyvä asia joten ideoita!!
     
  11. Reagan1

    Reagan1 1st gear


    Kulut saadaan Suomessakin ihan kohtuullisiksi kun pyydetään Joe Arpaio organisoimaan meidän vankilalaitos. Wikipedian mukaan Joe rakennutti vankilan reilulla 40 taalalla/kriminaali.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Arpaio
     
  12. Vanha mikki

    Vanha mikki 1st gear

    Eiköhän se ole fakta tässä ja muissakin ikävissä tapauksissa, että oli se sitten vihreä tai kirjava , niin toisen kun tappaa oli se sitten punainen tai keltainen niin ei sellainen ole yhteiskuntakelpoinen. Ja kaiken lisäksi Suomen oikeustaju vaan jostain syystä on todella lepsu, tuomiot täytyy olla kovempia. Eiköhän rahaa aina löydy yhden vankilan rakentamiseen siinä kuin Kreikkaankin syydetään miljardeja!
     
  13. hapa58

    hapa58 Gearhead

    Osanotto omaisille ja läheisille. Järkyttävää väkivaltaa. Viikonlopun seksuaali vähemmistöjen pommi iskuun rouva Tasavallan Presidentti otti kovasti kantaa. Tämän osalta ollut hiljaisempaa
     
  14. 440 magnum

    440 magnum 1st gear

    Osanottoni omaisille ja ystäville. Ei tällaista voi ymmärtää... enkä haluakaan
     
  15. SamiL

    SamiL Gearhead

    Kokonaisuudessaan tämän teon aiheuttamat kustannuksetkin taitavat olla paljon enemmän, kuin mitä Åkerblomin pitäminen loppuelämänsä vankilassa olisi aiheuttanut.
    Menetykset, joita ei voi rahassa mitata sitten vielä erikseen.
     
  16. SamiL

    SamiL Gearhead

    Silmiinpistävän kovasti. Ja eikös kysymyksessä ollut pippurisuihke eikä mikään kaasuhyökkäys, niinkuin joku täällä sanoi?
     
  17. ilu100

    ilu100 Gearhead

    Asian läheltä seuranneenna,ystäviä ja tuttavia kunnioittaen,otan osaa Askolan yhteiseen suruun poismenneiden kunnioittamiseksi.
     
  18. ateljee100

    ateljee100 1st gear

    Aseet!

    Harrastan metsästystä. Minulla on aseita ja niiden hankinta ei ole ollut helppoa ja halpaa.

    Mutta jos ajan kolme ylinopeus sakkoa . Poliisit sattavat hakea aseeni pois.

    Jos joudun tappeluun vaikka selvinkin päin ja puolustaakseni itseäsi.
    Voin menettää aseeni.

    Yhdistettynä ylinopeus, rattijuoppous ja tappelu niin menettää aseet valtiolle 100%.

    Mutta entä ne joilla ei ole. Ne saa sakot ehkä muun tuomion...mutta niiltä ei viedä mitään. Ei tämäkään ole tasa-arvoa.

    Tosin en ole eläessäni saanut sakkoja, saati tapellut tai ajanut autoa alkoholin vaikutuksen alaisena, mutta periaate.
    Lailliset aseet voidaan aina kieltää, mutta laittomia ei koskaan.

    Kovemmat tuomiot käyttöön oli sitten syyllinen kuka tahansa. Rotuun, kanslaisuuteen tai uskontoon katsomatta.

    Voimia menehtyneiden omaisille.

    Mielipiteitä voi olla monia, mutta kuinka löydämme sen kultaisen keskitien, joka olisi kaikille tyydyttävä.
     
  19. mpjaprotopaja

    mpjaprotopaja 1st gear

    Erittäin hyvien ystävien muistoksi muistoletkaan ilmoittautuu vajaa 6m ja lähes 4000bkg AMRIIKANRAUTAA, vai millä nimellä media niitä nyt kutsuikaan, viritettynä 2kpl alpitorvella ja joka toivonmukaan kulkee mahdollisiman usean lainsäätäjän kodin ohi torvi pohjassa jotta viesti menisi perille. En soisi heillekkään vapaa-ajan rauhaa jollei kadulla muukaan normaali kansalainen voi kulkea vapaa-ajallaan ilman täydellistä tai edes osittaista uskoa lainsäädännön voimaan ja toimintaan ja mikäli muistotapahtumasta tulisi jokavuotinen, sisältyisiköön siihen myös tämä henkevä tärykalvojen herätysriffi.
    Elämä on julmaa, ne ketkä tekevät muidenkin eteen paljon ja näkee vaivaa päästäkseen tavoitteisiinsa yleensä kohtaavat suurimmat vastoinkäymiset, näin kävi taas ja peruuttamattomaan tyyliin.

    Erästä juttua ihmettelen myös suuresti, miksi myös median on yritettävä hyeenoiden tavoin esim kuvata henkirikospaikkaa mahdollisimman raakaan tyyliin, onko kuluttaja myös niin mielenvikainen että haluaa nähdä mitä ja miten tapahtui vai luuleeko media vain niin? Moni julkaistuista kuvista on juuri tähän tyyliin kuvattu ja tuntuu että itse kuvaaja olisi saanut kiksit siitä mikäli olisi vielä pikkuisen tarkemmin ja laajemmin kuvaamaan tapahtumapaikalla.
    Kun ihan vain oman kokemuksen pohjata tiedän ettei se nyt oikeesti ole niin kivaa kateltavaa katsella ulkonevia ruumiinosia ja leviävää verta, vai olenko sittenkin vain erillainen.
    Jos vielä toivoa saa niin toivoisin Porvoon oman laamannin hoitavan oikeuskäittelyn jolla oman kokemuksen ja tiedon mukaan rangaistukset menevät edes sinnepäin rikokseen verrattuna.
    Ja se mitä tulee aseisiin, ase ilman käyttäjää surmaa erittäin harvoin joten ei ase ole vaarallinen, käyttäjä voi olla. Aseen piipusta lähtee luoti 99,9% varmuudella käyttäjän " käskystä" käyttäjän valitsemaan suuntaan!!! Ilman aseita maassamme lisääntyy esim hirvieläin onnettomuudet, ilman näitä ääliöaseenkäyttäjiä vähenee taas järjettömät rikokset, eikait tässä pitäisi nyt olla mitään vaikeeta pohdittavaa kumpi on parempi?

    R.I.P ja osanottoni omaisille
     
  20. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Mahtoi kuolleiden omaiset hyppiä riemusta kun jo iltapäivällä tän murhaajan Asianajaja Lampela jo selitti uutisislähetyksessä olevansa tutustumassa tekopaikkaan.

    Oikeasti kiinnostaa tarjoutuiko Lampela itse asiaa hoitamaan vai oliko heimoveljellä jo valmiiksi numero taskussa?

    Olihan se soitettava apuja että pääsis vielä viikonlopuksi St.Micheliin raveihin.
     

Kerro tästä muillekin!