SPET 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja panhead, 3.9.2009.

  1. -31

    -31 Gearhead

    Onko muuten kukaan Attee muistanu kiittää erinomaisesta työstä sanansaattajana?
    Perimmäiseen pilttuuseen oli aika matka.
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    No aika hyvinhän te sinne kuitenkin pitoa saitte jollain ilveellä. Toisaalta tuollahan vois laittaa lähtökierrokset tonniin ja pultin kaasupolkimen alle, kun ei ole mitään "velvoitteita" sen indeksin suhteen :lol:
     
  3. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Joo hyvin pelas haku paitsi Sunnuntain ekalle pudotuskierrokselle ei tullu mitään ilmotusta ainakaan mulle.
     
  4. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kuinkas muilla oli kulkupuoli? Hiukka vaan ihmettelin kun vetästiin ekaa kertaa yli 200km/h 660ft nopeudeksi. Molemmat kerrat oikealla radalla.
     
  5. ERT2

    ERT2 1st gear

    Kiitoksien takia en hommia tehnyt.... Sg448 tiedoksi että kaikkien varikot kiersin sunnuntainakin, mutta jos ei porukka ole paikalla on melko hankala ilmoittaa, jokaiseen bussiin,rekkaan tai pakuun ei kehtaa kavuta sisälle asti huutelemaan eikä aikakaan siihen riitä. Välillä karjuin ajokomentoja kyllä bussien oviaukoista sisälle kun tyypit oli ottamassa päikkäreitä. p.s. jokaisen kuskin/ tiimin jäsenen kannattaisi joskus elämässään kokeilla noita toimitsijan hommia, silloin huomaa kuinka alimitoitetulla porukalla kisat järkätään. nimim. 08.00-22 tai 23.00 hommissa!!!!!
     
  6. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kyllä kuskien nouto toimi hienosti, tarpeeksi ajoissa tuli ja kyllähän siinä pitää olla jonkun tiimistä joka tapauksessa hereillä 3-5 ryhmää ennen omaa vuoroa. Itse odottelin autossa muutaman kerran ja sieltähän Atte yleensä 5-10min sisään huristeli skotterilla.
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Meillä parannettiin tämän kesän Alastaron ennätystä 0.4s ja 7 km/h loppuja sekä tuli auton uusi ennätys 11.504 ja 191km/h,tosin vaihdettiin kaverin -32 Fordista virranjakaja kun oma porsi eli oli ollut virranjakaja jo vähän huonolla hapella jo pitempään.Kulki jo kyllä torstaina ja perjantainakin hyvin mutta virranjakajan vaihto toi vauhtia lisää reilusti.Kuulin että monella kulki varsinkin loppuja koviten tänä kesänä.60 jalkaset parhaita tänä kesänä kautta linjan eli rata huippukunnossa ja meillähän ei lyö tyhjää kuin purnismontussa!!
     
  8. heka95

    heka95 1st gear

    Supo,hyvä se kun on vara-osa pelejä varikko täynnä..ja naapuri hinaamassa..kun ei tullu sukahousuja messiin..totta puhutte molemmat nouto suju kuin kaljan juominen ja ajat oli aika huimia greengrassin vanhalle kasvihuoneelle..loisto loppuviikko :) ilman pikku ohjelmaa..
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Olin tänään konsultoimassa Korpelan Timpan raksterin ensilähtöjä. Paljon opittiin ja eteenpäin meni, muutama lastentautikin parannettu. Alkurötäys parani suuttimien jatkoilla ja perinteinen letku kaasarin päälle huohotinputkesta toiseen autto ehkä kans.

    Hieno Dedenbearin command center vehkeessä on, arvoin varmaan puoli tuntia oikeita arvoja sinne. Vehje ohjaa, transbreikkiä, delayta, rotlea ja vaihtoja ainakin. On crossoverit, crosstalkit ja vaikka mitä. Impactin varjokin oli helppo pakata ja aukes sen jälkeen joka kerta kun vaijeria hiukka lyhennettiin.

    Ajat kehitty jotenkin näin: 11.1 -> 10.0 -> 9.4 -> 9.0 -> 8.9 -> 8.78. Loppunopeutta 263km/h ja sekin varmaan rajotinta vasten.

    Alkumatka ei sujunu vielä niinku piti, paras 60ft vain 1.4, mutta ei ollu ku 3000rpm lähtökide matkassa, kai se siitä kun lyö 1000rpm lisää. Lisäksi vaihto vois olla ehkä karvan verran korkeemmalla. Siinä on aika millä se vaihtaa, niin ei oikein pysty sanoon tarkkoja vaihtokierroksia.

    Yllättävänkin hyvin oli pitoo radalla vaikka oli viikon tuuli puhaltanu pölyjä siihen. Alkuun ei tarrannu kenkä eikä slicksi, mutta annas olla kun siinä hetki ajettiin ja laskettiin takarenkaanpaineet 0.46 nurkille niin jo rupes tarraan. Alkuun meni ihan savuille ja lopus työnsi komeasti koko matkan. Ja kuulemma sitten työnsi kans, personal best parani Pinton matalista kympeistä heti suoraan kasin kerhoon. Onnittelut! Pojaat nähdään ehkä jo Kalajoella kisaamassa viikon päästä.AIVAN MAHTAVAA!
     
  10. ERT2

    ERT2 1st gear

    AIVAN MAHTAVAA, KERTAKAIKKIAAN!!!!!!
     
  11. ERT2

    ERT2 1st gear

    Toi loppunopeus lupailee vielä kovempia aikoja, kunhan alkumatkan saa kohdalleen!
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Hienoa,Aivan mahtavaa,hienoa että tulee uusia autoja kehiin!!!!
     
  13. panhead

    panhead 1st gear

    Aivan mahtavaa tosiaan! Hyvä että pelit toimii ja kiva saada Timppa takas kisoihin! Tulee vähän lisäväriä ryhmään ja taas yks erilainen
    kilpuri.Nopee on jo nyt,finaaleissa varmaan vähän erilaiset numerot lapussa.
    Onnea vaan ja tsemppiä jatkoon.
     
  14. patukaplas

    patukaplas 1st gear

  15. supo

    supo Double Gearhead

    Kiitos Patu hienosta pätkästä!!!Oli pikkasen pielessä aika ikkunassa 11.90 ja Pontiac kirmasi 11.504 laina virranjakajalla!!!Hajosi viimeisessä lajittelussa virranjakaja ja otettiin kaverin -32 Fordista lainaan jakaja!!Onneksi saatiin soolo kun Launeen Kupla ei lähtenyt pudotuksiin mukaan(keulinut niin rajusti että etupää ottanut hieman itseensä).
     
  16. triniemi

    triniemi Gearhead

    Nitro natsin lähetys netissä:

    http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=274669

    SPET, PHD ja TF. Tärkeysjärjestyksessä selkeesti alotettiin :rotfl:

    Äänessä SPETin osalta ainakin Savon mafia, Tekoniemi, Räikkönen ja Heiskanen. Hyvä lähetys muuten paitsi Niemi puuttu :poff: Pitäs varmaan parantaa suorituksia hiukkasen, että pääsis ittekin ruutuun.
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Harmi että tuota(kaan) ei taida voida katsoa täällä ulkomailla - vai voisikohan tuota copyrightia jotenkin kiertää?
     
  18. Jukka Kivineva

    Jukka Kivineva 1st gear

    Hyvä Hannu!
    Hannu Hannu Hannu Tekoniemi Singsby Suomi Finland nyt urku auki!!!
     
  19. Hesus

    Hesus 1st gear

    Hannulle onnittelut hienosta voitosta ja Björkholmille runner up sijoituksesta.

    Timo
     
  20. supo

    supo Double Gearhead

    Tekoniemelle onnea loistavasta suorituksesta!!!Vaihtuu tänä vuonna mestarin nimi!!!Terv:Loistavaa koulutusta valoista saanut Savolainen,Kiitos Räikkösen!!
     

Kerro tästä muillekin!