Porvoon ammuskelu - jenkkiharrastajia menehtynyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jube-setä, 6.7.2010.

  1. speedy

    speedy Double Gearhead

    Sanoppa muuta! http://fi.wikipedia.org/wiki/Murha Ihan selkeästihän tuossa tuo on luettavissa.
     
  2. Mawerick

    Mawerick Gearhead

    Edelleen: poliisi voi tutkia tappoina, mutta syyttäjä voi silti ajaa tuomiota murhista. Tutkintanimike on vain sitä, tutkinnan aikana käytettävä nimike.
     
  3. kimpala

    kimpala Gearhead

    Kaksi syytä lisää miksi tulen jatkossakin pitämään esim. liikennevaloissa aina D:tä tai pakkoykköstä päällä.
    Jokainen päätelköön miksi.

    Omaisten tuskaa ei voi edes kuvitellakaan!


    Suomi on euroopan kallein maa,täällä kaikesta maksaa saa hunajaa.
    "Ja valitettavasti jotkut vielä PALJON enemmänkin"
     
  4. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

  5. 370

    370 Gearhead

    Mulla oli muinaisessa buickissa keskuslukitus pohjassa aina, kun oli muu kuin P tai N päällä. Naureskelin silloin jenkkien turvallisuusvouhotuksille. En enää.
     
  6. caprice307

    caprice307 Gearhead

  7. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    meillä :pinup: on aina arkaillu huomiotaherättäviä varsinkin avoautoja. mut tykkäisi jostain 50 luvun sämpylästä. ennemmin musta jenkkifarkku mielummin mahdollisimman paljon raatovankkurin näkönen kun niitä mannet kaihtaa...
     
  8. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Hyvä PauliP! Nyt tullaankin siihen peruskysymykseen jota "jurnutan". Kun sitä yhteiskunnallista tasoa ei näissä vähemmistöjen tapauksissa tule esille! Millä ihmeellä asiat tulevat esille päättäjille jos niitä ei median toimesta tuoda esille? Uskon että on aivat turha kuvitella kansanedustajan / heidän avustajiensa selvittävän asioita, ellei media niitä julkista. Laki ja asetus kun säädetään eduskunnassa.

    TOIVOTTAVASTI media / toimittajat vaivautuvat paikalle kun muistoajo järjestetään, vai jättääkö lehdistö huomioimatta kun muistoajolla "ei ole yhteiskunnallista" merkitystä.

    No nyt on "jurnutuskiintiöni" täynnä. Antaa asian olla. Musta nauha autoon ja Porvooseen muistoletkaan.
     
  9. [RM]

    [RM] Gearhead

  10. tuntematon

    tuntematon 1st gear

    musta nauha autoon.

    Tarvitsee tässä voimia itse kukin joka vaan autoja harrastaa. mutta jos itse kuuluisin erääseen vähemmistöön, niin kiertäisin kyllä kaukaa kaikki jenkkiautotapahtumat...

    Vihan tunteista huolimatta pitää kuumimpienkin keskustelijoiden muistaa hillitä itseään. Laillisin keinoin pitää rikolliset saada ankarille tuomiolle. Yksi syy verojen keräämiseksi on se, että rikolliset pidetään vankiloissa.
     
  11. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Voi olla aika kaukaa haettu juttu, mut jos stadissa olis jenkkiautokulkue, niin kukin autokunta vois käydä jättämässä palavaan hautakynttilän Eduskuntatalon rapuille.
    Noin niiinkuin "hiljaisena pikku vinkkinä"...
     
  12. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Mustalaisia on toki helppo yleistää, mutta kyllä näitä sairaita eläimiä löytyy ihan joka rodusta. Heidän elämäntehtävänään on sabotoida kaikkien vähänkin erilaisten elämää. Ja kuten nyt nähtyä, alkukantaisimmille ei ihmishenki ole minkään arvoinen.
    Toivottavasti tekijä joutuu lusimaan piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkäääääääääään ja mikä vielä toivottavampaa että muutkin elukat saataisiin rautoihin.
     
  13. Mizuz

    Mizuz Gearhead

  14. impala67

    impala67 Double Gearhead

    kynttilöiden sytyttely kuuluu mielestäni surmapaikalle ja hautuumaalle, mutta kukin tekee kuten haluaa.

    ihmettelen vaan sitä kun autoharrastajia tavatessaan on maininnut että mukanani on ylimääräisiä mustianauhoja, niin vastaukset ihmisiltä ovat pääasääntöisesti "ei se tuo ketään takaisin" yms.

    kukin suhtautuu asiaan omalla tavallaan.
     
  15. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    Ämbee on kirjoituksessaan todellisen tasa-arvon äärellä. En voisi olla hänen kanssaan enemmän samaa mieltä. Mikäli uutisoinnissa olisi haluttu pitää joka suuntaan yhtä ”pimittävän” tasa-arvoinen linja niin olisi uutisoitu tyyliin: ”Hampurilaisravintolan autokaistalla syntyneessä välienselvittelyssä kuoli kolme.” Ei olisi pitänyt mainita ravintolan nimeä, autotyyppejä /-merkkejä, niiden valmistusmaita, ei kenenkään ikää, sukupuolta tai sitä, että jotkut olivat raskaana jne. Haluttiin kuitenkin mässäillä mainitsemalla jenkkiautoharrastajat, amerikkalainen avoauto ja McDonalds ja ampumavälikohtaus samassa lauseessa, mutta kuitenkin toisaalta hyssytellä jonkun osallisen vähemmistöryhmään kuulumisesta, ihonväristä, sukupuolisesta suuntautumisesta tai mistä milloinkin, ettei joku vain vilauta syrjintäkorttia, todella etovaa... :wc:

    Tasa-arvosta paasaavilla ihmisillä ei tunnu olevan mitään käsitystä siitä mikä on samanarvoisuuden syvin olemus. Länsimaiset hyvinvointivaltiot tekevät käyttäytymisellään / toimintatavoillaan jatkuvaa karhunpalvelusta vähemmistöilleen, ja jopa edesauttavat tiettyjen ryhmien syrjäytymistä ja ylläpitävät eriarvoisuutta. Samanarvoisuutta ei voi saavuttaa sallimalla jollekin ryhmälle sellaista, mitä toiselle ei sallita tai nostamalla jotakin ryhmää toista ylemmäksi. Esim. ei homoseksuaalisuus voi olla samanarvoisessa yhteiskunnassa mikään ylpeilyn (=pride) aihe.

    Paulilla on hyvä tahto, mutta Pauli ylläpitää tahtomattaan eriarvoisuutta.

    t: kotoutettu ruskeasilmäinen mamu
     
  16. Hoke

    Hoke 2nd gear

    Olet oikeassa.

    Tosin ajatusleikkinä alkuperäinen tekopaikka on juuri tuolla, koska lait salli tämän tapahtuvan.

    Pienenä mielenilmaisunahan tuo voisi olla paikallaan.
    No ehkä ei kuitenkaan.
     
  17. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    rasismikorttia käyttääkin pääasiassa ne jotka katsoo olevansa tavisten yläpuolella?
     
  18. Ämbee

    Ämbee 3rd gear

    no, otetaan vielä kerran, vaikka mikähelvetinkat ehti jo vastamaan erittäin hyvin.

    Koko uutisten tarkoitushan on ihmisten uteliaisuuden tyydyttäminen, siksi niitä kerrotaan. Mutta edelleen odotan vastausta, miksi esim. etnistä taustaa ei saisi kertoa.

    Ja kuten mikähelvetinkat jo sanoi, mikset sitten kritisoi sitä, että uhrien tausta, tapahtumapaikka ja automerkki kerrottiin? Vastustat vain RIKOKSEN TEKIJÄN taustojen kertomista. Eli tämä perinteinen suomalainen ilmiö, uhreilla ei niin väliä, kunhan vaan rikoksen tekijän oikeuksia ei loukata tai hänelle aiheuteta turhaa pahaa mieltä.

    Juuri tällainen jeesustelu ja tekopyhyys, joka on suvaitsevaisuudeksi naamioitu, aiheuttaa eriarvoisuutta ja ennakkoluuloja. Ja usein itseään suvaitsevaiseksi sanovat ovat niitä suvaitsemattomimpia yksilöitä (tälläkään en todellakaan tarkoita PauliP:tä).

    Uhrien muistoa kunnioittaen lopetan itsekin tämän aiheen vatvomisen tältä erää tähän. Tällainen vääryys ja järjettömyys vain vetää mielen todella mustaksi.
     
  19. kerppu

    kerppu 1st gear

    Re: Romaani - Manne - Mustalainen

    sorry ot...mutta eiköhän sulla nyt mee noi luvut väärin päin? :eek:
     
  20. Jza

    Jza Double Gearhead

    Ja vieläkään en ole nähnyt uutisointia, että kenen kädessä se puukko oli. Ilmaan heitettyjä vihjailuita toki on vaikka muille jakaa ja näistä sananvalinnoista ei voi erehtyä, vaikkakin totuus lienee ihan toinen:

     

Kerro tästä muillekin!