9th Big Wheels 16.-18.7.2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja USA Car Club ry, 28.4.2010.

  1. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Näinhän se on, kyseessä on ne Motoparkin ympäristöluvan edellyttämät 20 yhtäjaksoista hiljaista päivää heinäkuun alussa...
     
  2. fastback65

    fastback65 3rd gear

    Paikalle tullaan Lappeesta, jos vain Camaro pyörii sen verran, :odroll: pientä ongelmaa viimeviikonlopun reissun jäljiltä, mutta jospa sen saisi vielä pyörimään kunnolla :D
     
  3. livinki

    livinki 1st gear

    FL parkkiin oltais Windsorin kanssa näillä näkymin tulossa. Ja yritys ois, et saatais meidän lisäksi vielä muitakin täältä mukaan.

    Mut kovin on vähissä nuo FL autot täälläpäin. :odroll:
     
  4. fastback65

    fastback65 3rd gear


    Jes jakajan kansi/pöyrijä + johdot vaihdettu ja auto toimii taas, paikalle perjantaina, lähtö lappeesta puolen päivän jälkeen :D :D :D :D
     
  5. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Koetamme järjestellä alueelle vesipisteen, jotta mahdollisen helteen uuvuttamille hevos(voim)ille löytyy juotavaa. Samaten cruising-paraatin osanottajien vesihuolto koetetaan järjestää, kun säiden pysyessä tällä tasolla voi muutama konepelti olla reitin varrella pystyssä.
     
  6. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Ei pääse vaaleanvihreä fastback musse. Omistaja menee pannulla Jämsään. Ensi vuonna sitten. Pitäkää hauskaa ja olkaa polttamatta kumia kruisinkissa.
     
  7. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Oon sahannu Big Wheels ilmotuksen ohi rautalammella pontiacilla jo muutamia kertoja, siinä on mun cruisinkit, pitäkee hauskaa, ei pääse taaskaan :cry:
     
  8. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  9. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

  10. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Kuvitteellinen cruising kuvan ruostekeskittymällä heitetty, mittarinopeus maks. 45km/h. Ei suurempia lämpöongelmia, mutta täytyy myöntää, että kovin montaa stoppia tuskin sietää, varsinkin kun todellinen nopeus on varmaan joku 30 - 35 km/h. Puolen välin tienoilla pyöri lämpömittari Naarajärvelle päästyä, sen jälkeen vähän yli. Citymarketilta sillalle kääntyessä tovin odottelin muuta liikennettä, niin nous 3/4:n, samoin ku kotipihaan pyörittelin.

    [​IMG]

    Itse meinasin kyllä kuolla tuolle reissulle, vaikkei kestäny ku 35 minsaa kotipihasta kotipihaan :rotfl:
     
  11. fastback65

    fastback65 3rd gear


    Juu ja lisäksi letka pysähtelee aika-ajoin paikalleen, ainakin loppuupää. Saahan sitten vastaavasti välillä hieman vedätellä kaasulla :lol:

    Oli viime vuonnakin aikaas lämpöistä muttei niin kuumaa kuin viime vuonna, silloin pärjäsi auton kaa hyvin.
     
  12. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Muistutellaanpas vielä, että jos sunnuntaina kiinnostaa tuo BBQ Run Special niin eväät kannattaa varata Jäppilän Kievarista jo etukäteen, kelaamalla tätä viestiketjua taaksepäin löytyy menu ja yhteystiedot.

    Ja tässä vielä iltabileitten mainos tän päivän Pieksämäen lehdestä lainattuna, bileet siis pe ja la Weturitalleilla, Myllykatu 1, aivan kaupungin keskustassa. Kuvasta päätellen bändilläkin on lämpöongelmia vaninsa kanssa :rotfl:

    [​IMG]
     
  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  14. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    tä, 81 astetta, kuumempaa kuin meillä saunassa :)
     
  15. Kahajo

    Kahajo 1st gear

    Aamulla lähetään Dartilla valumaan 385 kilsaa.
     
  16. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Niin, johonkin se raja pitää vetää, 63-64 dodgessa taas on sama 62 rysyn peräpää...evolutiota seuraamalla ollaan kohta emännän 2000 Neonissa :D
    Exner oli pakotettu katkaisemaan siivet kun johtokunta niin määräsi, mielestäni samalla syntyi erittäin kaunis ja sulavalinjainen auto, etenkin coupe-mallina. Siihenhän Virgilin ura taisi sitten loppuakkin.
    Kyllä minäkin ZYN:in kelpuutan samaan joukkoon :D
     
  17. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Älkää sit väläytelkö valoja ruskeelle safarille ( parkit vaan käytössä), valo-onkelma tiedos johon paneudutaa ens viikol aikasintaan.
     
  18. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Lisäystä sunnuntain BBQ Run -menuun eli on toki lapsillekin oma vaihtoehtonsa. Nyt olisi hyvä aika tehdä ennakkovaraus Jäppilän Kievarille info@jappilankievari.com tai (015) 610 130, jottei jää ilman evästä.

    * Bbq Ribs 21.90e
    * Bbq Chicken Sandwich 14.90e
    * NY Burger 14.90e
    * Kids Burger (12v ja alle) 6e

    Lauantain eväspuolesta sen verran infoa, että tapahtuma-alueelta löytyy tottakai pyttipannubaari ja kahvio sekä olutterassi. Lisäksi kun keskustassa ollaan niin parin sadan metrin säteellä löytyy runsaasti ravintolatarjontaa mm. Hese, useampia pizzerioita, perinteisiä ruokaravintoloita, kiinalainen ravintola, grilli, pubeja ja erilaisia kahviloita. Kannattaa käydä kysymässä ravintolavinkkejä ja tarkemmat reittiohjeet lauantaina tapahtuman infopisteestä!
     
  19. Pateman

    Pateman 3rd gear

    Onks Kuopion seudulta lähössä letkaa lauantaina tonne pieksänmäelle ?
     
  20. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead


    Kiitoksia kiitoksia! :lol: noh, kait me sitten tullaan... Pikku kuumeilut vaan iski sopivasti päälle, mutta koitetaan toipua.
     

Kerro tästä muillekin!