Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Erska

    Erska Gearhead

    Ei tuollaista varmaan nurkissa ole. Mutta Chevy vaneissa, vanhemmissa on tuota samaa hydrobooster tehostinta ollut. Pitäisi käydä "suoraan".

    Vuotaako jarrutehostin öljyä vai jarrunestettä? Jos ohjaustehostimen öljyä niin tehostajan voisi ohittaa tilapäisesti. Sen jälkeen tosin täytyy ottaa aika rauhallisesti jarrutellessa!
     
  2. Joe Porta

    Joe Porta 1st gear

    se vuotaa tehostinöljyä eli hydrauliikkaa... huomenna olis tarkoitus lähteä valumaan etelään aamupäivällä. Tuota ohitusta mietin itsekin, tarvii vaan sitten löytää joku konekorjaamo jolla hydrauliliittimiä ja letkunpätkä.
     
  3. Erska

    Erska Gearhead

    Sen yhden ohivuoto letkun voi jättää kiinni hydroboosteriin. Sen paineletkun vaan jättää kierrättämättä tehostimen kautta.

    Muistaakseni se kulkee ohjaustehostimen pumpulta jarrutehostajaan ja siitä jatkaa simpukkaan josta palaa paluulinjalla takaisin ohjaustehostimen säiliöön. Good luck ja sellasta!
     
  4. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    tunnistustehtäviä:

    - eilen mikkelin abc:n kohdalla puna-harmaa 2500 rammi, lavalla oli joku puuhökötys. tunnistaako kukaan omakseen?

    - juvantiellä visulahden jälkeen aika uuden karkee 2500 rammi tuli vastaan, kenes mahtoi olla? lavakuomu siinä tais olla...
     
  5. prospector

    prospector 1st gear

    viri siittimet

    tervehdys kaikille karvaapinoille,hetki on vierähtänyt kun viimeksi on tullut tänne kirjoteltua eli asiaa:jos jollain pyörii tallin hyllyllä ylimääräinen sarja jonkun sortin viriviri suuttimia kakstoista tappiseen niin olisin kiinnostunut meinaan kävi niin että onnistuin tuhoamaan kolme nykyisen update projektin parissa eli pitäs päästä koe ajolle nykyisellä kokoonpanolla ja huonosti käy kolmella pannulla :eek: t:make 0414406810 tai dodge.ram@hukassa.com
     
  6. villeri

    villeri 2nd gear

    osaiskohan viisaammat sanoa että onko 95 ja 97 sama clock spring? ratti kai tais olla jo erilainen?

    us-partsilla kun oli clock springi vasta 97->
     
  7. JariV

    JariV 2nd gear

    Tuli nysvättyä omanlaiset vanteet omaan kasaan. Ostin satasella vanhat Western Wheel -vannesarjan (se kaikkein tavallisin näissä isoissa pickupeissa nähty) kokoa 16,5 x 8,25". Lasikuulapuhalsin niistä lakat hiiteen, maalasin mustaks ja hakkasin reunaniitit pois jotka oli vaan ulkonäköniittejä, sovitin uudemman Dodge Ramin keskikupit ja suunniteltiin Freeriden kanssa noi "bedlockit" jotka on siis vaan ulkonäkö-sellaiset ja piirsin niistä piirustuksen ja laserleikkautin noi rosterista. Sitten vaan Rosteripultteja ja holkkeja ja nippuun. Kumit on BFG AT 35:set. Ite tykkään aineskii:

    Tosta lähettiin:
    [​IMG]

    Ja tähän päädyttiin:
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  8. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    melkosen komiat vanteet 8)
     
  9. Swoop

    Swoop 3rd gear

    On kyllä aika päheet. 8)
     
  10. MaxDura

    MaxDura Gearhead

    Tyylikkäät on, ja paranis vielä kun laittais jollain siistimmällä kannalla olevat pultit.
    Mutta hyvin on toteutettu.
     
  11. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear

    nonnii nyt sain oman auton suurinpiirtein kanssa nippuun.

    ostin siihen tuollasen psc:n tekemän simpukan ja täytyy tuon 3kilometrin lenkin jälkeen sanoa että kyllä se kannatti ostaa vaikka jonku satasen makso muuttu niin totaalisesti tuo ajettavuus.

    vielä odottelen noita ohjausvarsia/raidepäitä kun niitä on rikki tuosta mutta nyt mäki alan uskoa että tuosta saa ihan inhimillisen ajettavan.

    hullulle hitsarille kiitoksia tuosta simpukan tukihärdellistä oli kuin nenä päähän.

    viä jos sais irti senverran että uudet looran öljyt laittais ja jos koittais tuota pantojen säätöä...
     
  12. Dotke

    Dotke 1st gear

    Mistäs vois tilailla oven yläreunaan ne pitkät tiivisteet?
     
  13. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    mitähän auto meinaa, ku ei mittarin mukaa oo ajaessa ku 12v virtaa?

    ja ajon aikana sytty(y)i merkkivalo GEN?
     
  14. Mulla alko viime talvena kans polttamaan gen valoa. Vaihdoin laturiin hiilet mutta ei auttanu mitään. sit ostin uuden laturin ni valo sammu ja alko lataamaan. Us centteriltä ostin alta 200 makso.
     
  15. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    eli onko uuden laturin osto edessä vai voisko viedä huoltoon? millonhan tuo laturi sit sanoo työsopimuksen irti, sitä ei varmaa tiiä... :eek:

    nii ja tuo laturin hihnarulla, että ite laturikin on aikas lämmä. kun auto oli käynnissä, ni sillon 12.45 ja ku sammutti ni sitte oli 12.7. äsken oli 12.54.
     
  16. Mulla se valo eka palo silloin tällöin ja sit alko palamaan koko ajan sit otin toisen akun pois käytöstä sit toimi taas hetken kunnes ei ladannu enää ollenkaan. Kannattaa avata se eka jos siellä on vaan hiilet loppu niin tulee halvemmaks. Mutta onhan se ihan hyvä jos ostaa kokonaan uuden. Ja onhan täällä muutamalla menny orkkis laturin kuoretkin halki.
     
  17. juice

    juice 3rd gear

  18. velsuk

    velsuk 3rd gear

    Oliko jollain valokatkaisijaa tai sitä pakeliittiosaa jouten? Jamantin luetteloista en löytänyt mutta onko tiskin alla? Ilmastoinnin putket vielä myös saamatta.
     
  19. antti4x4

    antti4x4 1st gear

    ei sen väliä suunnitellaan vaan vaihtoo. vaikka meinasin jos samalla swapilla 6 lovisen mutta kaippa 5 pykälääkin piisaa 8)
     
  20. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    nii joo.. no mulla se syttyy noin 1km jälkeen ja palaa sit kokoajan, mut pitää sen 12,5... en taas ite oikee ehi ja auto pitäs saaha ajoon, ni pitää varmaa huomenis kiertää se illal irti ja maanantaina nakata huoltoon.

    mutta mites se kiristin löystyy näissä rotkeissa?
     

Kerro tästä muillekin!