Forssan Pick-nick 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 56sportcoupe, 27.7.2010.

  1. JiipeeH

    JiipeeH 3rd gear

  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    No mites '87 Buick Grand National? Tämä oli mielestäni erittäin näkemisen arvoinen tuolla raviradalla. On aika tylynnäköinen laite ja nopeuttakin löytynee.
     
  3. mortica

    mortica 3rd gear

    Japsiautoharrastajana on hieman pakko kommentoida tähän. Suppean näkökulman omaava autoharrastaja on pahinta mitä tiedän. Oli sitten kyseessä minkä merkin päätoiminen harrastaja tahansa.
    Kyllä niitä harvinaisia ja vain vähän aikaa valmistettuja malleja löytyy muistakin merkeistä kuin amerikkalaisista. Makuasioille ei toki voi mitään ja niistä on turha kiistellä sen kummemmin.

    "Euroalueelta" pois lähtiessä oli fiilikset vähän maassa kun edellisiltana pesty auto oli pölystä täysin paskasena. Samanlaisia näkyi olevan autot radan reunalla. Hiekkapölylle voisi varmaan ensi vuonna tehdä jotakin?

    Sardiinitölkki tuskin on tehty Japanissa :D
     
  4. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Älä välitä. Suurinosa varmasti tajusi mitä tarkoitit.
     
  5. Otto

    Otto Gearhead

    Kyllä synkkää on ja pimiää. Ihan vääränlaisia autoja kentällä! Väärän värisiä, väärin maalattuja, ja väärillä vanteilla!
    Ei vanha auto voi olla mielenkiintoinen jos se ei ole valmistettu ameriikan yhdysvalloissa. Kaikki muu on turhaa tusina-tavaraa, esmes P1800 stw ja mitä siellä Forssassa nyt olikin. Romutorilla oli kauhiaa käydä, löysin pitkään etsimiäni osia edullisesti; ilmatteks olis tarttenu saada, prkl!
    Nurmikko oli liian pitkää ja tuntematon ohikulkija haisi pahalle!


    Kävivät suorittamassa pidätyksen pelipaikalla, joku saattoi nähdäkin?
     
  6. kautsi

    kautsi 3rd gear

  7. exchevelle

    exchevelle Gearhead

  8. sectoid

    sectoid Gearhead

    Huomasin itsekkin vasta jälkeenpäin mitä muuta kuvaan oli osunut auton lisäksi. :D Voin ottaa kuvan pois näkyvistä jos haluat.

    Omasta mielestäni parhaimman näköiset autot ovat amerikasta, mutta tosi hienoja autoja on tehty muuallakin. Euro/japsi osastolla oli muutama helmi.
    Esimerkkejä on monta, mutta on mukavaa nähdä autoja jotka eroavat nykyisistä muotoilunsa puolesta. http://lh6.ggpht.com/_6S9PQ4au_M4/TFWEi4ixJeI/AAAAAAAABJE/uvKtJwVArbo/s720/IMG_1437.JPG
     
  9. kimim

    kimim 1st gear

    Muistaakseni tapatuma on Harrasteauto picnick... Tulen siis ensi vuonnakin harrastevanilla.
    Jos siellä aletaan valitsemaan sisäänpäästettäviä ajoneuvoja tyypin mukaan, kato käy nopeasti. Eikö olisi helpompi erottaa jo ennen alueelle kääntymistä harraste ja käyttövehkeet... Ero lienee yleensä selvä... Eikä hyvää tapahtumaa kannata pilata turhalla nipottamisella, pääasia että kaikilla on kivaa !
    P.S. Loppuu se tila niinkin että autojen väliin jää 3m tilaa...
     
  10. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    En oo aikoihin kirjottanu tänne mutta tämä sai minunkin "kynäni" sauhuamaan. Oli tosiaan perseestä. Liikaa porukkaa, Saukonojalla on paljon kivempaa kun ei oo muut ihmiset häiritsemässä! Ja kaiken lisäks ihan paska sää. Aivan liian kuuma, ja välillä tuulikin niin kamalasti.

    Ja nälkäkin jäi. Jämiä jouduin syömään. Viereen parkkeratun Buickin omistajalta sain semmosen vaivasen kuivaks paistetun kananpalan, ei varmaan omalle porukalle ollu kelvannu. Kaljaakaan en saanu kun yhen pullon juoda.

    Kyllä ennen oli asiat paremmin!
     
  11. Myllys

    Myllys 1st gear

    Joo!
    Ei se ollu helppoo täälläkään! Joutu herämää kesken unien, että ehtii kyytiin. Sit se kyyti oli joku ihme vanha ja virttyny Oldsi, mis ei edes maali kiiltäny, kyllä sai hävetä... Sit ajettiin kentällä jonkun Buickin viereen, mistä yhytin yhden ruostereijänkin. Kyl tää niin kauhjiaa ol..
    Naapuri seurueen grilli savus silmiin, ku tuuli. (sama tuuli joka edellisessä viestissäkin mainittiin) Romutori on liian suuri, alko kusihätä vaivaamaan kesken kaiken... Kyllähä tätä kurjuutta täs olis, ku vaa jaksais vuodattaa.

    p.s. Kuskiki valitti liian sualasesta juustosta...

    jepjep
     
  12. JiipeeH

    JiipeeH 3rd gear

    no kuule, ei kuva minua haittaa ku en kuvassa ole... :rotfl:
     
  13. FURY BB

    FURY BB 3rd gear

  14. HuBu

    HuBu 1st gear

    Kuvauksessakin kannattaa muistaa rajat:

    http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Nais ... 5259115993[/quote]



    Jos kuvissani on henkilöitä jotka eivät ole halunneet tulla kuvatuksi tai kuvat ovat heidän mielestään loukkaava/siveettömiä, otappa yhteyttä niin korjataan asia.

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010080 ... 9_uu.shtml
     
  15. da-mies

    da-mies 3rd gear

  16. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  17. niilo

    niilo 3rd gear

    Antaa kuvan vaan olla siinähän on auto ja omistaja siististi samassa kuvassa! :rotfl: (Eli meikäläinen)
     
  18. raggar

    raggar Gearhead

    :eek:

    Ootko nyt ihan tosissasi?
     
  19. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Toivottavasti ragtop ei pääse suunnittelemaan suomi-aiheista motiivimaalausta. Siinä varmaan olisi koulu-joukkomurhia, vaimon hakkaamista, kaljan rahtaamista Virosta, ryyppäämistä, tappelua ja Trafin huonosti toimiva atk-järjestelmä :D
     
  20. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    :D :D :D
     

Kerro tästä muillekin!