Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Ääni putki/palkki helmoille. muutenki helmat kovilla renkaista lentävän kivi sateen takia.
     
  2. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Kävi noi palkki helmat itelläkin mielessä, ja ne varmasti olis tehtykin jossei olis jo noita astinputkia... noh täytyy tuumailla mitä täs tekee. Suunnittelin tässä semmostakin että vetäsen mustalla kivenisku massalla koko matkalta ton kylkilistan alapuolelta... tiedä sitten näyttääkö ihan penikseltä mut sittepähän se näkee. :rotfl:
     
  3. sbf

    sbf Gearhead

    Onks kellään ollu vastaavaa vikaa ramissa:Ensteks kuoli heti alkumetreillä kun kaasupohjas lähti vedättään ja sitte kiihtyy ei kiihdy jne.No vika paikallistu siirtopumppuun kun paineet putosi alle 5psi.No sitte uutta cartteria paikoilleen ja koittamaan:No nyt ei paineet tipahda alle 9 mikä tietääksein on normaali rajoissa.No mutta nyt kestää kyllä vetää lämä lattias tonne laittomille nopeuksille (120kmh) mutta omistajan mukaan alkaa taas nikeltämään kun 150kmh tulee mittariin.En ollu kyydis että olisin mitannu paineita mutta voiko johtua ruikkapumpusta (väljä nestepää tai jotain)?
    Siis vp-pumpullinen yksilö.
    Sanoin kyllä että eihän tätä kilvanajoon oo suunniteltu :rotfl:
     
  4. Panze

    Panze 3rd gear

    Eihän siel voi olla nopeudenrajoitinta?
     
  5. sbf

    sbf Gearhead

    Jaa a enhän tiedä.Ei ainakaan mitään jälkiasennettua.Toi tais olla 98mallia että olisko siellä omassa softassa?
    Mitään muuta vikaahan tossa ei esiinny.
     
  6. Panze

    Panze 3rd gear

    Villi veikkaus että siellä on vakiona rajoitin n100mph kohdalla..
     
  7. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    no vaikka ei ole pikaisia shift kitin asennuksesta, niin edes noin suunnilleen mitä joutuu tekemään...?

    ja tuota tuota... oikeanpuoleisen takarenkaan lukittuminen (vika) on nyt jostain kumman syystä siirtynyt vasemmalle puolelle... mistähän tämä nyt sit voisi johtua...? painepuolella(ko) olis vika? :eek:
     
  8. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Venttiilipöytä levälleen, ja kitin osat sisään, that's it :D

    Mut jos haluu vielä saada sen kasaan ja toimivaks, missään nimessä ei pidä purkaa koko pakettia, ainoastaan ohjeistuksen kertomat osat irti ja vaihdetaan jousia/karoja/prikkoja.

    Sonnax SC: http://www.sonnax.com/instructions/SC-46-48RHE-IN.pdf

    TransGo TFODin manuaalikin oli jossain, mutta nyt en sitä löydä, mutta periaatteessa samanlainen operaatio kuin Sonnaxin kanssa (Sonnaxissa on muutama osa joiden asennus edellyttää koko laatikon purkamista, tai ainakin loikkari pitää ottaa irti).

    Sonnaxin setti ebaysta 110€, TransGo TFOD-Diesel 185€ UsPartsista.
     
  9. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Näyttää aika samalta kun mulla, lisäksi kuljettajanpuolne etulokari aivan mätä, sekä myös korin kannakkeen kotelo puhki, ja kannatinlaakeria vaihtaessa huomasin notta hytin takaseinän ja lattian yhtymäkohdassa on kaksi mätäreikää tulossa :mad:

    Palkkihelmat tulee, sekä etulokarien kaaret väännetään putkesta.

    Ai niin, rungossakin on repeämä oikean takajousen etupään kohdalla.

    Mätä paska :wc: :wc:
     
  10. kaskinikki

    kaskinikki 3rd gear


    joo tuo mätähomma on mieltäylentävää :mad: tiedän kans aika hyvin parin neliön ja mikkilankakelan jälkeen mitä se on, ja uutta sikiää koko ajan vanha paska ku on :eek:

    tuo ysiviis on varmaan jotenki kohtalokas vuosimalli noiden mtäjuttujen kanssa no onpa se onni ettei ainakaa ajoautoksi enää varmaan ikinä tule saman ikäistä :rotfl: ja tarpeeksi kun hitsaa ja kunnon värkistä niin ei heti ole samasta paikasta puhki se on varmaa :poff:
     
  11. villeri

    villeri 2nd gear

    mun 95 on sitte varmaan joku erikoismalli kun siihen ei oo ruostetta vielä asennettu. kynnykset ja kaikki on kovaa. ekat 2 vuotta suomessa ajettu eteläsuomen suolakurateitä.
     
  12. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    kiitti, tästä oli jo hiukka apua.. onkos venttiilistö millä kohalla?

    ja mitäs ne OD:laiset suosittelee rammarin lootaan shift kit:iks?
     
  13. xterror

    xterror 3rd gear

    Näyttää tutulta,just viime viikolla korjasin repsikanpuolen helman omasta autosta. N 120€ makso korjauspala southwesttradessa. Eli ei se mätäkuppa ole iskeny vain 95 mallisiin rameihin, vaan kyllä sitä löytyy myös 96 malliin asti... :lol:
     
  14. xlh82

    xlh82 1st gear

    Löyty aika miehekäs Rammari...

    [​IMG]
     
  15. captainpera

    captainpera 2nd gear

    Mätää

    Mulla kuskin puolen helmakotelo melko hapan ja takalokarin kaaret... :odroll: Muuten ihan ok. Oon aina pikkuhiljaa poistanut ruosteita tolta alustasta/rungosta ym. ja vetäny hammeritee päälle. Takakaaret ja se kotelo pitäis hitsailla ennen talvee kun ehtii/viitsii.

    Villeri tulit muuten n. kuukaus sitten parkanon tietä kuru-cityyn päin ku olin kääntymässä kaverin pihaan... Piti oikein pysähtyä morjestaan ku näin että rotke tulee. Sullaki lapa näky sivulasista. 8) Sit ku lähdin taas kohti "cityä" niin tulit taas vastaan kohti parkanoa.
     
  16. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Pirun tyylikäs laite! Isot pyörät ja korotusta vain tarvittava määrä, selkeesti Arctic Trucksin tekemä. Katoin ens et on photoshopattu, mut onhan siinä Mogin portaalit alla :)
     
  17. villeri

    villeri 2nd gear

    ai sinäkös se olit :D en pimeessä ollu ihan varma että onko dotsi mut valojen perusteella oletin olevan dotsi ja lapa nous :D hyvä sitten että oli rotke niin ei tullu "vihollisille" morjesteltua :D piti hakee kuru-ravintolasta porukkaa silloin :lol: :lol:
     
  18. Joe Porta

    Joe Porta 1st gear

    Tuossa viime kuussa kun olin pohjoisessa hydroboosteria särkemässä, tuli vastaan useita "vihollisia" ja kaikilla lapa pystyssä, täällä etelässä ei kaikki rotkekuskitkaan morottele,mutta eipä se, kukin tyylillään...
     
  19. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    tosi siisti laite 8)
     
  20. misi

    misi 3rd gear

    Ja Eihän tuo tarvitse kuin talmu sumuvalon taakse,niin menee suoraan suomen kilpiin... :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!