Beaver Rocker Cortina aineistoa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja PlymouthMan, 14.8.2010.

  1. PlymouthMan

    PlymouthMan 1st gear

    Eli olen aloittanut Pienoismalliprojektin kyseisestä Beaver Rocker Cortinasta..
    Mutta Kaipaisin Kuvia + muuta tietoa autosta..Kaikilla kenellä löytyy vanhoja V8 numeroita missä kuvia autosta + se missä autosta esittely, kirjotelkaahan tänne ja laittakaa kuvia. Tarvittaessa jopa ostan kyseiset lehdet..Kaikki tieto ja kuvat ovat kuitenkin tervetulleita. Kiitos!

    T.Peetu
     
  2. homer

    homer Double Gearhead

    Taisi olla jossakin vuoden 85 kasissa juttua. Tuohan kierteli sinä vuonna kai enempikin näyttelyitä kiihdyttelyn juhlavuoden kunniaksi (kun kerran Imatrallakin näytillä oli) jollain tavalla entisöitynä (tosin tekniikka taisi puuttua kokonaan).
     
  3. PlymouthMan

    PlymouthMan 1st gear

    .

    Eikö kellään o mitään tietoja/kuvia/ muuta aineistoa koko autosta?
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Onhan kyseinen autokin yhä olemassa, FHRA:n toimistolta saanee lisätietoa, vaikka Fyyran arkistomateriaali autosta lieneekin mennyttä taannoisen tulipalon johdosta - vai onko?
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    FHRA:n "historic" DVD:ssä on myös filmimatskua ainakin rakenteluvaiheesta ja tais olla joku kisalähtökin?
     
  6. PlymouthMan

    PlymouthMan 1st gear

    Mistähän moista Dvd:tä sais?
     
  7. C-barge

    C-barge Gearhead

    FHRA:sta. Kantsii kyl eka varmistuu et siinä on kans sitä haluttua matskuu, mä nimittäin en varmuudella muista. Ja kuten sanottu, autohan on edelleen olemassa kait aikalailla alkuperäisasussaan.
     
  8. PlymouthMan

    PlymouthMan 1st gear

    Juu, on tiedossa auton olemassa olo..
     

Kerro tästä muillekin!