1/4 mile race day 21.8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja juhe72, 14.8.2010.

  1. juhe72

    juhe72 1st gear

    Pudasjärven Ajoneuvoharrastajat järjestävät "1/4 mile race day" tapahtuman Pudasjärven lentokentällä lauantaina 21.8 (sateen sattuessa varapäivä sunnuntai). Tapahtuma alkaa aamulla klo 10.00 ja ajajilta peritään 20€ osallistumis maksu(mekaanikko ilmaiseksi sisään). Yleisöltä pääsymaksu 2€. Kuskeille kypärä ja hanskat mukaan.
    Lisää infoa 044-3568432
     
  2. magnum

    magnum 1st gear

    Tulossa ollaan
     
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Voi simsetti kun tämä sattui Rovaniemen pippaloiden kanssa samalle päivälle. Ollaan menossa sinne kerhon porukalla eli ainakin pari varmaa varttimailin mittaajaa jää sen takia pois.

    Onko tälle vuodelle tulossa vielä toiset karkelot vai jatkuuko vasta keväällä 2011?
     
  4. juhe72

    juhe72 1st gear

    Jepa,hokasin sen ja silläpä en sulle viestiä laittanukkaan, vaan uskosin, että ei varmaankaan jää ainoaksi kerraksi, kun pojat pykää kisat pystyyn...Pekka kumppaneineen tehny semmoset ajanottolaitteet, ettei ennen ole nähty...Toivottavasti sää suosii, ennusteet näyttävät ainakin vielä hyviltä ja varhman on liimaakin vielä sm:ien jäliltä lavulla...
     
  5. juhe72

    juhe72 1st gear

    Halukkaille junioreillekkin on kuulemma tarjolla puoltamatkaa juniori hintaan vastuullisten vanhempien valvonnassa...
     
  6. juhe72

    juhe72 1st gear

    Vieläkin lupailee sateetonta lauantaipäivää...
     
  7. racepoijjat

    racepoijjat 1st gear

    Juu ajamaan tullaan pudikselle pyörällä ja toivottavasti muutkin pyörämiehet tulee sankoin joukoin mukaan 8) toivotaan että porukkaa tulee paikalle poikien kovan työn vuoksi ja aivan tavan autollakin/pyörällä pääsee laillisesti ajamaan Lujaa :lol:
    tv:iippa kohonen
     
  8. Pro Pätkis

    Pro Pätkis Gearhead

    Huomenna tullaan ajaan. Luvannut hyvää keliä lauantaiksi 8)

    Toivottavasti ajajia ja yleisöä tulee paljon paikalle se olis paras kiitos Pudasjärven Harrasteautoilijoille. Hinnoista se ainakaan ei pitäs olla kiinni :rotfl:
     
  9. MJF

    MJF Double Gearhead

    Onko ajot tarkoitus aloittaa jo klo 10? Iltapäivällä pitää olla jo Oulussa häissä, mutta kerkiäisi käydä puku päällä ihmetteleen muutaman lähdön jos noin aikasin aloitetaan :lol:
     
  10. Pekka68

    Pekka68 3rd gear

    Ajetaan heti kun saadaan turvajärjestelyt ja ajanottolaitteet valmiuteen. Viimeistään kymmeneltä. Tämä on lupaus.

    Tarjolla kahvia, limua, rallimakkaraa ja kisahenkistä seuraa 8)

    Voidaan lähteä bracketti- tai pro-kuusella. Miten vain ajajat haluaa.
    Aikakortille tulostuu myös 1/8 mailin aika ja nopeus.
     
  11. ET 619

    ET 619 Gearhead

    No niin, Opeli vanhus pakattu traileriin ja tarvittavat varusteet pakuun. Huomenna olis tarkoitus kyydittää muutamaa yhteistyökumppania.

    Keli näyttäs suosivan tapahtumaa. Kannattaa tulla kauempaakin ajaan tai kattoon on nimittäin hyvä ja tasainen rata. Niin ja pitokin voi olla hyvä fhra:n kisojen liimauksen ja kumituksen jäljiltä.

    -Pasi-
    SPET / 1619
     
  12. cuda69

    cuda69 Gearhead

    suht hyvä pito kun oli jokunen lähtö ajettu.Tooke paransi aikaansa darralla 11.45 ja olikohan 185 loppuja ja Mikko mitsulla 12.60 ja loppuja 179km,ei näyttänyt traileri urheiluautot oikein kulkevan menivätköhän jotain 13,3- 14,00 aikoja :rotfl: .Sovittiin Mikon kans et sitte ku menee 11 aikoja aletaan hinaan mitsua kärryllä.
     
  13. tooke

    tooke Gearhead

    No no Esko, olihan niitä loppuja 188... :rotfl:. Ja veturiksi Mikon Mitsullehan päätettiin laettaa suns Satellite...
     
  14. tooke

    tooke Gearhead

    Ja iso kiitos Pudasjärven poijjaat, kivvaa oli koko rahan eestä :rotfl:
     
  15. cuda69

    cuda69 Gearhead

    tiäthän sinä minun huonon muistin,mutta olihan tuos et "olikohan"se antaa anteeksi pienen virheen.
     
  16. juhe72

    juhe72 1st gear

    Kiitoksia, mukavata oli ja hyvä porukka järjestämässä...
     
  17. nysse1

    nysse1 1st gear

    Kiva kuulla että pohjosessakin homma toimii.Harmi välimatkan ettei pääse itse mukaan mut silti täältäki kiitosta järjestäjille ku viittivät järjestää.
     
  18. ET 619

    ET 619 Gearhead

    Kiitoksia Pudasjärven Harrasteautoilijoille loistavasta tapahtumasta! Oli mukava päivä ja siitä extra kiitos järjestäjille, että yhteistyökumppaneiden kyyditys onnistui sujuvasti. Rata oli vielä hyvässä kunnossa fhra:n kisojen jäljiltä. Opeli meni samoja 60ft ja 1/8milen aikoja ku muutama viikko sitten ajetussa sm-kisassa.

    Hyvin pelitti Pekan ajanottolaitteet ja kalustoa oli paikalla jos jonkinmoista. Lopuksi muutama kuva minkä kerkes äkkiä räpsäseen.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  19. Pekka68

    Pekka68 3rd gear

    Kiitokset kiitoksista ja kiitokset talkooporukalle, yhteistyökumppaneille, osallistujille ja yleisölle osoittamastanne kiinnostuksesta tapahtumaa kohtaan.

    "Race Day" järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa ja ajanottolaitteet saivat samalla tulikasteensa . Pikkuviilauksia on tapahtuman jälkeen laitteisiin tehty (Kiitokset Joukolle), koska esim. oikean radan reaktiot ja puolen matkan nopeudet oli enimmäkseen puutaheinää. ET ajat ja loppunopeudet tuli kuiteski oikein, mikä lienee tärkeintä useimmille ajajille. Näytöstä karkasi "toimintasavut" tuuleen, mutta se ei oo vakavaa, kun ens talven aikana ois muutenkin tarkoitus kehitellä iso ledinäyttö ajan esitykseen....
    Mutta jos porukka viihtyi, niin tapahtumaa vois järjestää jatkossakin......

    Pasille vielä iso käsi ja kiitokset näyttävistä ja voimaa uhkuvista "näytöslähdöistä".

    Pekka
     
  20. joukoy

    joukoy 3rd gear

    Kiitoksia myös omasta puolestani.

    Aikakortteja jäi uupumaan teknisten pulmien takia, pahoittelut.
    Voin etsiä kadonneita aikoja jos lähetät YV:nä tai sähköpostina "kilpailija"numeron. Ja jos haluat jonkun tietyn ajon tulokset niin voit kertoa kellonajan milloin se on ajettu. (ei tarvi olla tarkka)

    Ja saa esittää myös toivomuksen, haluatko tiedot pelkkänä viestinä vai tulostanko aikakortin PDF-liitetiedostoksi sähköpostiin.

    joukoy ät gmail piste com
     

Kerro tästä muillekin!