Cruising Keski-Uusimaa 17.6.2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sami, 12.6.2010.

  1. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    Empä oo ennen kuullu tämmösestä järvempää cruisingista :D vois jopa tulla käymään rätkällä kunhan ei satamaan ala.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Pitäisköhän se käydä kylillä pyörähtämässä, jos täälläkin kylällä kerta jotain tapahtuu.
     
  3. human62

    human62 1st gear

    Tulihan ulkoilutettua Mörkö-Wagonia....vaihtelu virkistää 8)
     
  4. sbf

    sbf Gearhead

    Human62 Elky70 ja varmasti muitakin od persoonia tuli tavattua.
    Ja hauskaa oli.Monet ajeli letkassa pitkin jäkeä ja sitä samaa pyrittiin toteuttamaan eli cruisea.Illanjatkoks päätettiin vetää vielä laaja uusimaa cruise ja lähdettiin pyörähtämään Hyvinkäällä.Missä muuten bongattiin pari a-bodyä paikallisen soittoruokalan edustalla. 8)
     
  5. pck

    pck 1st gear

    Juh, kyllä oli hauskaa settiä ja erityisesti merc-76 ja sbf jäivät mieleen.
    Ja nyt on Järvenpääkin "tuttu". Kai sinne toistekin voisi mennä, kun ei ollutkaan niin kaukana kotoa, kuin miltä se kartasta katsottuna ensin vaikuttaa.
     
  6. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

    Maittavasti oli kalustoa paikalla ja mukava läjhä vettejäkin.

    Sääli, että swengin bileet "söi" toyrun kekkerit eräällä talilla.
     
  7. Mawerick

    Mawerick Gearhead

    Swengissä oli kyllä aika tyhjää :(
     
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kovan oli jo hiljasta kun joskus kasin jälkeen kurvailin paikalle, vastaan tuli hienoa kalustoa enemmänkin.
    Juttuseuraa riitti kuitenkin niin, että tuli viihdyttyä päälle yhdentoista siellä turinoimassa.

    Erityisesti sykähdytti eräs tietty oranssi 427 Vette, joka oli mukava nähdä taas liikenteessä vuosien jälkeen alkuperäisessä kunnossa 8)

    Noh, josko sitä seuraavaksi ehtisi ajoissa paikalle.
     
  9. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Muutama kuva eiliseltä

    Oli kyllä kivaa ja parit uudet tuttavuudet. Tänne täytyy tulla toistenkin. Tällä kertaa vähän aikaisemmin...

    edit:muuttelin kansiojärjestystä tuolla saitilla, niin tähän on muokattu uusi ja toimiva linkki.
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Itse lähdin liikenteeseen puoli ysin aikaa ja oli yllättävän hiljaista kylillä. Olis pitänyt kuulemma olla liikkeellä jo kuuden - seitsemän aikaan, mikä cruisailuaika sekin mukamas on? Silloin oli kuulemma paljon autoja parkissa Finntownin parkkiksella eli siis parking, ei cruising. Ysin pintaan se oli jo tyhjä ja Sverngin parkkiksella oli vielä jokunen auto, mutta kuollutta touhua. Ysin aikaanhan oikeesti cruising vasta käynnistyy, mutta nykyäänhän tää parking loppuu jo siihen aikaa. Oli kymmenen jälkeen autoja kyllä parkissa maatalousnormaalikoulun alueella, kun siellä oli käynnissä tallibileet, joihin itse ei kyllä tullut poikettua.

    Cruisinginhan kuuluu alkaa illlan kähmyssä siinä ysin kympin tietämillä ja pyöriä sitten muutaman kiintopisteen kautta pitkin kyliä ainakin siihen asti kun kapakat menevät kiinni ja vielä vähän sen jälkeenkin. Eiks jengi enää oikeesti osaa cruisata vai eiks muka jaksa. Tekismieli kutsuu näitä nyky cruisailijoita maitonaamoiksi, joilla on kiire iltasatua kuulemaan äiteen suusta. :poff:
     
  11. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Perhana, ihan samat on aatteet Putte! Autot on tehty ajettaviksi, ja me ainakin mielummin cruisaillaan kuin käkitään parkkipaikalla...
    Kyl ainakin keski-uusimaan aluella cruisaaminen on ihan loppu, kun tässä kesällä on näitä kauniita ilmoja piisannut, niin harva se ilta lähdetty ajelulle kylille, niin ihan saa itsekseen ajella. Ei näy jenkkejä ei.

    Sama tilanne oli Tiksissä perjantaina, parkkis oli kyllä kiitettävän täynnä autoja, mutta jos siitä lähdit liikkeelle, ei ketään taaskaan missään. Tiksissäkin oiva reitti kulkis keskustan ympäri ja takaisin Heurekalle.
     
  12. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Putte on kyllä oikeassa tuossa...Filmtown:n parkkis oli käytännössä tyhjä puoli ysiltä.
    En kuitenkaan käynyt muualla, koska jäin siellä tuttuun tapaan suustani kiinni...ja siinä se menikin yhteentoista sitten.
    Näköjään porukat olivat lähteneet Hyvinkään suuntaan ajelemaan jossain vaiheessa.

    Kyllä tuosta hyvä vielä tulee kun homma vähän hiotuu...viimeistään ensi kesänä on jo eri meininki...kiinnostusta ainakin tuntuu olevan.

    Muistutetaan nyt että tulevana viikonloppuna 28.8.2010 klo 14.00 ->> on sitten Elonkorjuu Cruising Järvenpäässä...tuolla linkissä tarkemmin paikka ja aikataulu, sekä mihin sieltä ajetaan.

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=194378
     
  13. sami

    sami Gearhead

    No olikos putte kantamassa korttansa kekoon ja antamassa esimerkkiä miten jenkillä kruisataan hamaan aamun koittoon? :odroll:
     
  14. sami

    sami Gearhead

    kävitkö swengissä? Eiköhän tuo homma menny toiste päin. Tai jos se vetonaula olikin mr.bretless kelliksen patovahdissa. Mut mitä sitten. Eiks se oo hyvä että täälläkin jotain tapahtuu. Ite olin molemmissa paikoissa ja kiva tunnelma oli. Trick bag oli kyl aika schaise ja joutu kesken nostaa kytkintä.
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Olin siviiliautolla, koska jenkki on tämän vuoden seisonut. Samoista asioistahan sitä jo illalla siinä juttelimme ennen poistumista svengin parkkikselta.
     
  16. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

    Kävin. Tallikekkereissä ol ihan hyvin väkee ja Swengi autio.
     
  17. sami

    sami Gearhead

    Oli kyllä swengissä vähän porukkaa. Toivotaan että Swengin Raini kuitenkin viittii tulevaisuudessakin järjestää bändi-iltoja.
     
  18. velluh

    velluh 1st gear

    -----------
     
  19. human62

    human62 1st gear

    Mahtavaa, nyt vaan lisää eri paikkoihin Bileitä vierekkäin ettei vaan tuu liikaa jengiä yhteen paikkaan.
     
  20. Miia

    Miia 1st gear

    No onhan näitä tapahtumia paljonkin päällekkäin. Välillä tosiaan niin paljon, että ei porukkaa riitä joka soppeen. Ja onpahan joku joutunut lopettamaan hyvien bileiden järkkäämisen, kun kaikenlaista menoa joka vkl ja samoina päivinä.

    Toivottavasti kuitenkin Swengissä vielä keväällä jatkuisi bändi-illat cruisinkien yhteydessä. Yhdestä kerrasta ei kannata vielä luovuttaa ;)

    Mut kivat oli ajelut ja parkit :)
     

Kerro tästä muillekin!