Historic Grand Race 21.-22.8.2010, 20v juhlakilpailu!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja turboman1, 17.8.2010.

  1. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Käytännössä parkkipaikat on varattu 25v ja vanhemmille autoille. Ei pelkästään harrasteautoille. Lahdessa olin ajamassa Letukkaa yleisöparkkiin, kun liikenteenohjaaja viittoi ajamaan harrastepuolelle. Varmistelin ilmein ja elein, että ajanko oikeasti harrastepuolelle ja kamu nyökytteli myöntävästä. Sitten huusi perään: -Eiku hei minkä ikänen se on. Vastasin, että `90. No eii ei sitten! Perässä ajoi mattamusta paukkupullomaalausta lukuunottamatta alkup. kuntoinen, mutta erittäin epäsiisti Lada, joka ajoi harrasteparkkiin. Letukka ei ole varsinaisesti harrasteauto, enkä sillä yleensä änkeekään, kun joskus harvoin johonkin, eli mitään järin suurta itsetuntokolausta en saanut. Cruisingeissa ja kokoontumisajoissakin olen useasti jättänyt sen alueen ukopuolelle parkkiin. Eli, jos en olisi jo kerinnyt myymään ruosteista ja epäsiistiä jälkidieselöityä `84 Työmatka-Buickia, niin sillä olisin päässyt harrasteparkkiin. Saman korisella vähän ajetulla siistikuntoisella mustalla straipatulla matalalla alustalla ja hieman billet osilla koristellulla ruumisautolla en, koska rek. otteessa on "väärä" vm. Toi 25v raja on tosi höhlä, vaikka se ei mun elämääni erikoisemmin pirstaleiksi saakkaan. Miksi paikalla ei voi olla tarpeellista määrää täyspäisiä liikenteenohjaajia, jotka tekee loppupelissä valinnan, jos auton omistaja ei siihen pysty?? Mutta onneksi suurin osa autoista on silti löytänyt oikeat paikkansa. Upea tapahtuma on Ahvenisto sekä Lahti aina ollut, kun siellä on koko perheen voimin käyty :D
     
  2. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

  3. Gear Banger

    Gear Banger Gearhead

    Tohon ikä hommaan sen verran,et missähän tapahtumassa on ekaks jaoteltuna harrasteajoneuvoparkit ikä ryhmittäin,esim 25,40,15v?Vai onko jo?

    Taitaa olla nykyään kysyntää moiselle,toi 25v on jäänteitä jostain kaukaa,tänä päivänä ei ole ihan ajan tasalla.

    Samalla sit ketä kiinnostaa vanhat vehkeet,vois mennä katteleen omiaan,ja ketä uudemmat,niin sit toiseen.

    Omat laitteet vanhoja,mut kai niille uudemmillekkin pitäis antaa tilaa...ettei ukkouduta!
     
  4. perkele

    perkele Gearhead

    löytyykö lisää kuvia paraatista?
     
  5. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

  6. ata

    ata Gearhead

    Tommonen olisi kyllä hieno näky, jos olisi vaikka about saman vuosikymmenen laitteet vierekkäin parkissa, näkymät olisi parhaat joka kalustosta kiinnostuneille. Vaatisi vain jonkinnäköistä liikenteenohjausta jolla voitaisiin ohjata eri ikäkausien laitteet eri riveihin tai alueille. Joka rivi tai alue olisi kuin joltain tietyltä aikakaudelta, esimerkiksi pelkkiä sotaa edeltäviä yhdessä rivissä ja 50-luvun laitteita toisessa ja niin edelleen ja tuoreemmat laitteet myös samalla alueella keskenään.
     
  7. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

  8. karra

    karra Double Gearhead

    Tuli oltua katsojana tämän vuoden kisoissa, molempina päivinä.

    Tässä kuvia harrasteparkista:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!