Tyhmä kysymys!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja AFTERBURNER, 14.9.2010.

  1. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Mutta kysympä silti! Eli olisko mahdollista että suomeen ois jääny jonkun tallin nurkkiin pyörimään 49-51 2-ovisen Fordin ovia! Olisi käyttöä! :wink:
     
  2. Swine

    Swine Gearhead

    Ei noihin oikein mitään tunnu olevan tässä maassa,itsekin hakenut konepeltiä 51':seen tovin.
    Ovia ei ole,mutta joutilaana olisi ovien ikkunoiden sisäkehykset 2 oviseen,eikä nekään ihan priimassa kunnossa.Garnish mouldings vai mikä se oli på engelska...
     
  3. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    No täällä olis 2kpl 51 konepeltejä. Suomikunto!
     
  4. Swine

    Swine Gearhead

    No jopas....yyveet paiskattu
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Jos tarvetta, niin mulla olis Shoeboxiin NOS-kuningaspulttisarja, yksi spindeli ja takaluukun saranat.
     
  6. Swine

    Swine Gearhead

    No ainakaan mulla ei näillä näkymin ole tarvetta kuningaspulteille.Jenkeistä löytyi edullisesti 2" madallus uprightit,joissa pitäis olla uudet kingpinit mukana...
     
  7. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Ovet löytyi joten tää tyhmä kysymys on käsitelty! Tosin jos muilla on yhtä hölmöjä kysymyksiä niin jatkakaa vaan perään! Joo ja ei löytyny suomesta!
     
  8. late

    late Gearhead

    Lisää tyhmyyttä, 52-54 fordiin kaksovisen ovet olisin halukas talliin seinälle vaikka koristeeksi hommaamaan. Ehkä saman vuoden Mercuryistä kävis myös. Eli jos jollain on suomessa, niin pukkaa yv:tä.
     

Kerro tästä muillekin!