rochester

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jussipp, 25.9.2010.

  1. jussipp

    jussipp 3rd gear

    Buick riviera 1963 7024040 7025042 näillä numeroilla rochester voisko 702846 400:sta olla sama tosin myöhemmin tehty joku 68 kai
     
  2. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Vois olla joku myöhemmin tehty kai tai sitten aiemmin purettu vai oisko jopa itse kasattu tai vai kai :lol:
     
  3. jussipp

    jussipp 3rd gear

    kaasari

    No taas tuli muotoilu virheitä eli toi myöhempi versio on myynissä ja lähinnä kiinostaisi voisko se käydä 401:n vm63 kun ovat muutaneet noita numerointia välillä koneethan suht samoilla kuutioilla ja tehoilla
     
  4. jontsa

    jontsa Gearhead

    Quadrajetin mallinumeron pitäisi olla 7-8 numeroa joten puuttuukohan tuosta joku numero? http://www.cliffshighperformance.com/te ... _ID_2.html esim tuolta löytyy numeroiden selitykset.
     
  5. PauliP

    PauliP 1st gear

    '68 Rochester Quadrajet ei sovi '63 imusarjaan, aikaisemmat Rochesterit olivat Square bore-malleja, uudemmat Spread Bore-malleja. Naulapäähän voi kylläkin onnistua löytämään myös Spread Bore imusarjan tuurilla, 65 ja 66 oli sellaisia imusarjoja.
    Samoin vaihteiston vivustot vaatii muokkaamista, 64 tuli käyttöön th400 jossa ei ole kaasuasentovivustoa laatikolle.
     

Kerro tästä muillekin!