chrysler neon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jiihaa69, 30.11.2005.

  1. sam1

    sam1 1st gear

    Tuli sit tällainen ostettuu vuosimallii 97 automaatil :) alle kaksataa ajettu :) aika hyvä ajaa kaupunkissa
     
  2. jtp

    jtp 1st gear

    Onko noissa joka vuosimallissa ilmenny noita vesien ja laatikkoöljyjen sekoittumisia, vai onko jostakin vuodesta etiäpäi vikaa korjattu? Työkaverilta irtos laatikon öljyletku tollasesta, tuli sillein öljy pihalle onko lie sit yleistä nois. Eikös noi automaatit muuten nois kestä jos oikein huollettu. Olis tos 2004 huollettu peli tyrkyllä ja tollases käyttö vehkeessä vois jotakin remppaa tehäkki kuha kone ja loota kestäs.
     
  3. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Tietääkseni jäähdyttimen hajoaminen on juuri 2-koppaisen ongelma eli vuosimalli 2000:sta ylöspäin. Jotkut on laittaneet laatikolle erillisen jäähdyttimen jossa ei ole siis vesikiertoa ollenkaan. En tiedä onko sama ongelma tarvikejäähdyttimissä.
     
  4. ChargeDodger

    ChargeDodger 3rd gear

    Ittelläni oli -98 vuoden Neon viellä parisen vuotta sitten. Muistaakseni toi kansipahvi oli ongelmana -97 vuoteen asti ja -98 malliin toi fiksattiin. Ittelläni ei mitään ongelmia koskaan ollu. Ajovalot on todella surkeat, mutta muuten yllättävän mukava peli hintaansa nähden. Auto olis varmaan vielläkin mulla, mutta broidi peruutti epähuomiossaan -74 Satellitensa Neonin keulasta sisään. Uppos ku veitsi voihin ja Neon lähti lunariin. :rotfl: Ei kyllä silloin hirveesti naurattanu...
     
  5. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Pystyykö tuota jäähdytin ongelmaa toteamaan muuten kuin hajottamalla laatikon ? tuli juuri eilen tlouteen gen2 Neon, vin sanoo vuoden 2000 malliksi ja rek.ote 1999 malliksi ?
     
  6. scamp

    scamp Gearhead

    jep,meil käyttiksenä reilu vuoden neon gen2 myös tullut lokakuussa 1999 ja mallia 2000,joo jenkit vaihtaa malli vuoden syksyllä eli se sunja mun on mallia 2000.
     
  7. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Ite ajelin -96 mallisella manuaaliaskin neonilla pari vuotta ja olin autoon tyytyväinen. Sillä oli ajettu 220th, ku tuli mulle ja melkeen 250th ku lähti ja vaihdoin vain, kun kyllästyin etuvetoseen autoon. Suosittelen manuaalilla, on ripeä ja kestävä ja taloudellinen automaattiin verrattuna. Mun yksilöstäkään ei kansipahvia ollut vaihdettu vaikka ihan pikkuisen öljyä tihkui joku kulma kannessa. Kelepo pelejä!
     
  8. iikka-

    iikka- 3rd gear

    Kysytäänpä tässä, että mitenhän tuosta saa tuon keskulukituksen toiminnan muutettua. Kyseessä on -00 neon, ei kauko-ohjausta vaan avaimella kääntämällä ovesta. Eli tällähetkellä toiminta on niin että kuskin ovesta kun kääntää kerran niin aukeaa kuskin ovi, ja toisen kerran kun kääntää niin kaikki luukut aukeaa. Ohjekirjassa on ohje toiminnan muuttamiseks siten, että kaikki ovet aukeavat kerralla. En vaan saa mitään muutosta tapahtumaan, kokeilin muutamaa eri variaatiota ohjeesta. Jollakin kokemusta aiheesta?
     
  9. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Mitä se tekee jos vääntää kerran ja pitää sen avaimen hetken siellä ääriasennossa? Trans sportissa aukasee tuolla tavalla kaikki ovet.
     
  10. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Pystyykä kampuran stefan (taka) vaihtamaan normi huoltamolla vai vaatiiko erikoisia työkaluja.. vähän tiputtelee öljyvä. Kyseessä siis automaatti.
     
  11. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Us-Centteriltä löytyisi uutta syylaria 238€ taisi hinta olla, pitää varmaan pistää tilaukseen ennen kuin käy oikea vahinko :D
     
  12. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Nyt tuli sitten uusi syylari ja läheiselle huoltamolle sain varattua ajan ensiviikolle, mikään ei ole niin jännää kun odottaa meneekö syylari rikki ennen remppaa :D :D
     
  13. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Jatkan tylsää ja puuduttavaa yksinpuhelua :D

    Ei hajonnut, nyt on uusi jäähdytin keulilla, remppa tuli maksamaan noin 300€ joten paljon halvempaa kuin odottaa sen hajoamista ja korjata sitten laatikko samalla... tai siis työntää hylsy romuttamolle :eek:
     
  14. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Hyvä, että sait kuntoon kiesin :D
    Kommentoin ihan vaan, ettei sun yksin tarvii..
     
  15. Hai

    Hai Double Gearhead

    Vaimon siskon 2002 Neonista meni viime talvena glykolit ja ATF:ät sekaisin ihan tyypillisesti. Vesitila pestiin ja laatikko huuhdottiin uudella öljyllä. Sen verran se otti itteensä, että nyt tehdään laatikkoa.
    Syyläri rytäkän jälkeen pääsi noin 15tkm, kunnes eka planeetta leipo jumiin.
    Vaihteistoremontin osat noin 400€.
    RP:stä Neonin syylärit pitäis irrota noin 150€urolla.
     
  16. fe390

    fe390 Gearhead

    Samoin kävi mulla 2002 mallisen kanssa kun auto oli pari vuotta vanha.
    Takuu oli mennyt umpeen, mutta autokeskus teki työt veloituksetta, minä maksoin nesteet.
    Hieman tuon jälkeen vaihteiston käytöksessä oli aistittavissa jotain outoa, ja auto meni vaihtoon.
     
  17. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Näitä kun lukee niin taisi olla ihan fiksu idea tuollainen ennalta ehkäisevä huolto :eek:

    Kannattaa muuten lueskella ennemmin noita jenkkifoorumeita kun suomi24 neonin suhteen.. on informaatio hieman toisenlaista :wink:
     
  18. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Oiskohan mulla syyläri vaihtunu jo aikanaan kun on joskus pikkusen mällätty keulasta, ei oo ainakaan mitään ongelmia ollu, 2000-malli.. koputetaan ny varmuuden vuoks päätä :poff:
     
  19. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Ei ollut minullakaan ongelmia, 10 vuotias auto jossa orginaali syylari... luultavasti. Kun ne ongelmat näkyy niin yleensä ei selvitä enään pelkän syylarin vaihdolla.
     
  20. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Joo ei se jäähdytin kerro etukäteen koska leviää. Ryslerivoorumilla niistä on mainitu useamman kerran. Ehkä muutama tippa tomaattiöljyä maassa ja sitten...
     

Kerro tästä muillekin!