turvavöistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja raggari666, 19.10.2010.

  1. raggari666

    raggari666 1st gear

    ku tosiaan mietiskelin että tarviiko nyky lakipykälien mukaan olla 3-pistevyöt. kun menopelissä olis vakiona ollu ihan "2-pistevyöt".
     
  2. Aako

    Aako 1st gear

    Ei tarvi, Vyöt asennetaan auton valmistusajankohdan mukaisten sääntöjen mukaan
    Juuri tuossa kuukausi takaperin asentelin tuollaiset 2 pistevyöt ja katsuriltakin kyselin asiaa: Tuumas vain, että asenna sillai, että ovat uskottavasti kiinni, etteivät tule kiinnityskohdat pellin läpi kolarissa..
    Laitoin sitten 3mm vahvat laatat muttereiden alle.. Hyvin kelpasi :D
     
  3. raggari666

    raggari666 1st gear

    noni! hyvä näin.. kuulin vaa tommosen villin huhun just ennen ku ajattelin ostaa ne 3-pistevyöt, ni ol se pakko varmistaa viel :D
     
  4. dogu

    dogu Gearhead

    mulla tossa -99 chevy vanissa kolmipiste rullavyöt takana reunimmaisissa penkeissä.onkohan niissä sama systeemi kuin ainakin camaroissa on kun ei ne rullat mene jumiin vaikka kuinka nyppii vyöstä?
     
  5. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Ei mee nyppimällä, mut eiköhän ne kolarissa toimi.
     
  6. Kerberos

    Kerberos Gearhead

    Ne ovat varmaankin jälkiasenteiset "eurovyöt" niin eikös ne mene lukkoon ihan nykimällä, kannattaa ainakin ko. asia tarkistaa.
    Kyllä itse laittaisin kolmipistevyöt jos vain on mahdollista, niistä saisi suuremman hyödyn tarvittaessa, ikää on jo sen verran ettei tarvitse olla nuori kapinallinen .
     
  7. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Niijoo, jos jälkiasenteiset. Kannattaahan se tarkistaa, mut Busseissahan oli minun muistaakseni ihan omat amerikanvyöt.
    Suatampa olla viärässä.
     
  8. dogu

    dogu Gearhead

    en tiedä ovatko jälkiasenteiset mutta vaikuttavat kyllä alkuperäisiltä "amerikan" vöiltä,aika kova homma jälkikäteen ne yläkiinnikkeet kuiteskin laittaa mutta kaikkihan on mahdollista. eivät ne kuitenkaan lukitu vaikka kuinka kovaa nykäisis mutta kun otan rullan irti niin lukkoon ne menee jos eivät ole ihan siinä asennossa kuin ne autossa ovat kiinni ollessa.
     

Kerro tästä muillekin!