Pärjääkö auto moottoripyörälle kadulla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Anonymous, 15.2.2004.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Totta varmaan, mutta jos ei ole esittää minkäänlaisia tuloksia, täytynee olettaa että Lappeenrannassa ajettu 327km/h on nopein suomessa kilvellisellä laitteella ajettu huippunopeus?
    Vaikka tehtaat autoille lupaisivat esimerkiksi 400 km/h nopeuksia, jos ei mittaustuloksia suomesta löydy, on niihin aika turha vedota.
    Eli peseekö siis moottoripyörä auton huippunopeudessa, SUOMESSA, todistettavissa olevalla mittauksella?
    Ameriikan ihmemaassahan kaikki on tietysti toisin, mutta ajettiin sielläkin kilvellisellä turbobusalla yli 400km/h, johon kotimaisilla tuunareilla on vielä vähän matkaa :smile:
     
  2. Sleeper

    Sleeper 1st gear

    Paljonkos ne ajoi kaaaauan sitten sinisellä Bugatti EB110:llä? Ei ollut vissiin kilvissä(?) ja ellen ihan väärin muista niin ne ajoi sillä jäätiellä! Hämärä muistikuva jostain 340km/h nopeudesta.. Muistaako kukaan kyseistä testiä? Vai onko Sleepperi syönyt taas liikaa sieniä.. :smile:
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos katsotaan nopeimpia rataluokkia,autojen puolelta F1 ja prätkien puolelta MotoGP,niin tässä verrannossa ainakin moottoripyörät jäävät auttamatta autojen varjoon,sillä formulat kelaavat huippuja noin 370 km/h siinä missä pitkillä suorilla MotoGP-pyörät saavat huipuiksi 330 km/h. Myös tehoissa MotoGP:t jäävät selvästi kakkoseksi reilulla 200 hevosvoimallaan verrattuna formuloihin joista kiskotaan yli 900 hv. Aika hyvin vielä kun ottaa huomioon että formuloiden koneet ovat vain 3 kertaa isommat iskutilavuudeltaan,mutta tehoa on lähes 5 kertaa enemmän.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    No no nimetön et tiedä mistä puhut! Ensinäkin moto gb pyörässä on 250 heppaa ja painoa 140 kg Eli moto bp pylrän teho painosuhde on parempi kuin formula ykkösellä. Toisekseen, kun mitataan samoilla radoilla huippunopeuksia niin moto gp pyörä kelaa kovemmat huiput suoran päähän kuin formula ykkönen. Ykkönen on kyllä selvästi nopeempi kierosajassa kuin pyörä, koska mutkanopeudet on paljon kovemmat kuin moto gp pyörässä, siivet saavat sen aikaan. Ferrari ja Ducati olivat samalla radalla yhteisen sponsorin tilaisuudessa ja moto gp pyötä pesi Schumin formulan suoran lupussa kelaten suuremman nopeuden jarrutukseen. Eli moto gp pyörän kiihtyvyys on aivan toista luokkaa kuin furmula ykkösen, mutkasta tullaan ulos hiljempaa, koska mutka pito li huonompi ja siitä huolimatta se kerkee kelata enemmän nopeutta suoran päähän kuin ykkönen. Schumi sanoi testin päätteeksi, että Moto Gp pyörät on menneet kirkkaasti ykkösten ohi suorituskyvyssä. Hän ainakin tietää mistä puhuu. Eli kyllä ne pyörät tolla puolella on suorituskykyisempiä kuin vastaavat autot. Mutta niinkuin sanottu, niin kierrosajat olivat huonompia selvästi pidon takia, mutta kiihtyvyys ja nopeus meni pyörän eduksi ja tämä juttu on ihan totta.
     
  6. Fastback

    Fastback Gearhead

    aprillipäivä meni jo.
     
  7. välikoppa

    välikoppa 1st gear

    herra Nimetön ei ole varmaan käynyt matikan tunnilla koskaan sillä vormulan kone ei tosiaankaan ole 3 kertaa isompi kuin motogp pyörän. Motogp vehkeissähän on 500cc motti ja vormuloissa 3.0 v10. Laske herra nimetön uudestaan.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    tjaa hesarissa taidettiin höpistä jotta noissa motogp vehkeissä olis ollu joku 900 kuutioinen kone?!
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Miksi pitää aina vertailla F1:iin kun INDY Formulat ovat selvästi nopeampia?
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Välikoppa voisi pysyä siellä pellin alla kenttiläisensä kanssa. Kun tulet uudelle vuosituhannelle, huomaat valuutankin vaihtuneen ja MotoGP -luokan pyören olevan nelitahtisia ja alle 1000cc.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikö se nyt ole jo selvä vastaus alkuperäiseen kysymykseen että: KYLLÄ PÄRJÄÄ!.Eiköhän asia ole sillä selvä ja lopetetaan tämä väittely!
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Välikopalle tiedoksi että MotoGP:ssä edellytetään alle 1000cc konetta,eli käytännössä kaikki ovat 999 cc koneita ja formuloissa edellytetään alle 3000cc koneita eli käytännössä kaikki ovat 2999 cc koneita. Toisinsanoen suurinpiirtein kolme kertaa suurempia.
     
  13. rt72

    rt72 1st gear

    Ja määhän en tiä taaskaa mittää, mutta onks toi motoGp sama ku entine supermoto?
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    paskan jauhantaa
    vakio auto ei pärjää missään olo suhteissa vakio moottoripyörälle
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Montako F1:tä olet nähnyt suomessa ajelevan kadulla?
    Myös Hornet tai avaruussukkula ovat nopeampia kuin mikään maakulkuneuvo. Siltikään niitä ei varmaan kannata lisätä tähän ketjuun, jonka otsikko kuuluu: pärjääkö auto moottoripyörälle kadulla.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    ja vastaus kuuluu EI PÄRJÄÄ!!!
     
  17. HEMI

    HEMI 1st gear

    :lol: On näköjään trollit ruvennu keskustelemaan keskenään minkähänlaista juttua on 100sivun kohdalla ? :lol:
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

  19. Fastback

    Fastback Gearhead

    hih, vakio 4 veto audi ei varmaan pärjää vakio busalle jääradalla? Trollit trollaa keskenään. Yrittävät väkisin pitää palstan elossa ja naureskelevat muilla palstoilla omille jutuilleen. Säälittävää porukkaa.
     
  20. Gyro

    Gyro 1st gear

    Moto Gp pyörät ovat 990 kuutioisia ja niissä on non 250 heppaa, painoa löytyy 140 kiloa. Eli tossa on tän päivän Moto Gp pyörän arvot. Kaksitahtisia 500 kuutioisia ei enää sarjassa ole.
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!