'57 Oldsmobile - onko näitä Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Milestone, 8.7.2008.

  1. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Ai tämäkö?

    [​IMG]
     
  2. Otto

    Otto Gearhead

    Mainittiinko tässä jo se Salossa 80-luvulla vaikuttanut laikka (?) avo ja V:)n picknick raportissa 90-luvun lopulla näkynyt mattamusta laitos jossa oli neonkeltaiset (!!!) scallopit?
     
  3. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Eikös se Tikkimiehen auto ollu aito avo?
     
  4. f-85

    f-85 Gearhead

    Ja se matta-musta scalloppi vaunu oli hieno toki mutta 56.
     
  5. tikkimies

    tikkimies 3rd gear

    kyyyllä tämä aito -57 avo oli , meni silloin aikanaan Turkuun ja tarina kertoo että olis kulkeutu pohjoseen kaverille jolla oli jo ennestään 2-ovinen samanmoinen kovalla katolla.......en sitten tiedä missä nykyään on....
    Kuvassa ollaan Salon pyöreässä parkissa joskus 80-luvun puolivälin paikkeilla....
    [​IMG][/img]
     
  6. cmr70

    cmr70 1st gear

    Oldsi tuli kaverille ouluun joskus 80luvun puolivälin jälkeen kuvassa olevassa kunnossa. Kaveri teki peltityöt ja maalas auton jonka jälkeen se jäi seisomaaan ja seisoo edelleen kaverin tallissa keskeneräisenä.
     
  7. Cuda

    Cuda 1st gear

    Re: .


    Kiitos kiitos
     
  8. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Jokos varataan parkkipaikka Hottentottien jouluaattona talon edestä?
     
  9. Cuda

    Cuda 1st gear

    Varataan ! :D
     
  10. tikkimies

    tikkimies 3rd gear

    nonnii.....ai se on sittenkin siellä , niinkuin tarina kertoo
    .....olispas hienoo neljännesvuosisadan jälkeen saada tuo takas ja tehdä
    loppuun......
    ei varmaan kuitenkaan olis sopivasti myynnissä / vaihdettavissa... :eek: :eek: :eek:
     
  11. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Voisikin itseasiassa maalata joskus tuohon talon eteen pari kunnon parkkiruutua, tuskinpa naapuritkaan siitä pahaa tykkäisi. Voisikohan siihen hankkia vielä sellaisen jenkkikolikoilla toimivan parkkiautomaatin (johon tutut toki saisivat poletteja veloituksetta)?

    Muuten, tuo aiemmin mainittu 2d Sedan, onko sekin -57? Yhden sellaisen olen nähnyt (viime kseänä Power Meetissä), aika vähän on Eurooppaan valunut noita 2d tolppia..
     
  12. Cuda

    Cuda 1st gear



    Ei ehkä(?) kannata testata naapureidesi huumorintajua ruutuja maalaamalla.. :D

    Soittavat pian kunnalle että kunnan tarvis muka laittaa pysäköintikielto siihen lievään alamäkeen/kaarteeseen..

    Ku se sun vastapäinen naapuri kerto jo kaks vuotta takaperin heränneensä - joka kerta - ku autot käynnistettiin - tai palattiin takas teidän kämpille - ja kun kysyin et häiritseekö - niin hän sanoi että noooo..ei - Kunhan ! - ..se "raggarointi" nyt vaan pysyy siinä vain kerran vuodessa - EI - useammin. :lol:

    Sitä ajatellen en lähtis maalaamaan jenkkiauton kokosia riittävän suuria ruutuja tai asentamaan mittareita omatoimisesti - ku viimeeks ne naapurit siinä rauhallisella kadulla tosiaan kertoivat sen hyvän huumorinsa kestävän niitä liki suoria putkia just max sen kolme yötä vuodessa. :rotfl:
     
  13. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Äläs, käytiinhän siellä Mercurylla elokuussakin, tosin se oli päiväsaikaan joten naapurin (ex-)raggari oli varmaan töissä...
     
  14. Cuda

    Cuda 1st gear


    No ilmankos! se sun naapuri tuli kertomaan et on kovat äänet, ja heräs joka yö mökään, jos sillä on jotain vanhaa autoharrastustaustaa itellään.. - ku ***tuako sitä tullaan Amerikan Jenkeillä kotioven eteen muistuttamaan et se raggarointi oli sitte hauskaa touhua, ja et olis kiva hommata taas joku lotja itelleenki... ..ja vääntään veistä haavassa.. :rotfl:

    Oon kyllä huomannu ennenkin et entiset tupakoitsijat, tai entiset alkoholistit, tai entiset raggarit.. on vähä äkäsiä jos muut ei oo saakeli joko itse asettuneet ruotuun, tai pakon sanelemana pistetty luopumaan, sellasista epäterveellisistä elämäntavoista.. :lol:
     
  15. Stout

    Stout 3rd gear

    Joo, mutta Mercuryssä on niin hiljaiset äänet niin ei naapurikaan häiriintynyt.

    Mutta otsikon aiheeseen, muistan kun armeijan aikaan oli juuri tuo -98 avo myynnissä ja harmitti kovin kun ei ollut rahaa sitä hankkia. Hyvä juttu että auto on edelleen Suomessa ja toivottavasti valmistuu joskus takaisin liikenteeseen. Taitaa olla ainut 98 avo -57 Olds Suomessa?
     
  16. Nikoroivainen

    Nikoroivainen 1st gear

    Tuuloksessa herätetty viimekeväänä 10vuoden hallin nurkassa seisottamisen jälkeen -57 4ht golden rocket moottorilla oleva oldsi. Varmasti monille tuttu -90 luvulta
     
  17. hla

    hla Gearhead


    N**-28?
     
  18. Nikoroivainen

    Nikoroivainen 1st gear

    Juurikin tuo
     

Kerro tästä muillekin!