Pärjääkö auto moottoripyörälle kadulla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Anonymous, 15.2.2004.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jatketaan jatketaan!

    Kannustuksia, hurraahuutoja!

    Kaljaa katsomoon!

    Ei mutta oikeasti. Pitääkö tässä ruveta postailemaan jotain totaalipaskaa, että tämä topicci saadaan lukkoon jo vihdoinkin, ja sen jälkeen voisi johonkin etusivulle laittaa ilmoituksen, että tämä aihe on loppuunkäsitelty.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Miten joku on viitsinyt tuhlata aikaa tommoiseen vanhaan paskaan. Eihän tolla edes saa tulla kadulle, siinä on sliksit alla ja ne on kadulla laittomat, eli mopo voittaa taas kadulla. Pienempi loppunopeus tuossa paskassa kuin prätkissä varttimaililla.
     
  3. Fastback

    Fastback Gearhead

    ei se mutkaan kovaa ajaminen onnistu aina pyöriltäkään
    http://www.daidegas.it/Video/NEW%20VIDE ... 0crash.wmv

    -----------
    tämä keskustelu pysyy hereillä parin nimettömän aktiivin toimesta, jotka väittelevät vuoronperään motoristina ja sitten takki kääntyy ja autoilijana. Näin he saavat tyydytystä. Miksi kirjoittaa aina uusi viesti, kirjoittaisivat kerralla samaan viestiin, niin saisi nauraa vielä enemmän.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fastback 2004-04-07 09:07 ]</font>
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo tuli tos eile todistettua et mopo voittaa auton, eile yritti posiolla tulla joku viivalle teini latukalla mut sinnehä se jäi perästä tulemaan...
    Ps: Pv 60cc (läppis), 18lorto, välitykset vaihdettu kiihdytykseen sopiviksi, takapää nostettu, etujarru poistettu
     
  5. rt72

    rt72 1st gear

    Heh, yläasteella yks mopoileva tyyppi kierti kokeilemassa välitunnilla mopojen kaasukahvasta paljon mopo "vääntää"!!! Missä oli pisin vaijerin liikkumavara, väänti sen mielestä kaikkein parhaiten... :lol:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kannattaiskohan ottaa selvää ennenkuin kirjoittaa mitä sattuu. Muitakin renkaita on kuin ne sun isäs käyttämät barumit eli ihan katulailliset nuo bemun kumit on. Ja tuollasilla noi tehokkaat autot ajaa aina liikkuessaan kadullakin.
     
  7. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    En ole ennen haukkunut olematonta mutta joskus sekin hetki tulee.
    Mitä sinä ääliö tulet samomaan vikoja toisten päässä.Sinäkö tollo hyväksyisit tuommoisen ajamisen liikenteessä..vittu sulla idiootti se vika on.

    Pahoittelen jos tää ravi loppu tähän.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Toi Bemu on ihan säälittävä.
    Mopossa on sentään tyyliä.
    Kunnon teini Bemu, varmaan jossain amiksessa kasattu, vain karvanopat puuttuu.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mun iskä on sata kertaa vahvempi ku sun iskä. Maailman paras auto on vuoden -85 BMW 316. Munkin bemu pesee kaikki ****n kutos-Impalat ja Coronetit ku laitoin siihen vapaavirtaussuodattimen.
     
  10. Vämpylä

    Vämpylä 1st gear

    Jippiistä poimittua:

    Aihe: mitä köyhät lada kuskit

    Mersu Mies kirjoitti 27.3 21:14
    leima lähestyy buahahaaaaa!!!!!

    Boris Putin kirjoitti 28.3 1:28
    Leima ei pelota vaikka auto ei täysin laillinen olekaan, tehot menee hiukan yli.
    Upea 1200S:säni puskee nykyisin tuhansien eurojen ja työtuntien tuloksena täksi kesäksi hurjat 1479 hevosta takapyörille. Kun Ladan tehokkain malli 1700i antaa muistaakseni 84hv niin prosentit menevät tehojen osalta hieman yli.
    Mutta kun tuttu katsustusmies on niin ei ongelmaa, tarjoan vain hänelle purkin kaalilimonadia takakontista ja joskus myös käytän häntä ajelulla tervehtimässä niitä mahtavia g voimia joita autoni tarjoaa.

    Eli leimasta ei tarvi huolehtia.

    Oletkohan sinä muuten se mersu mies joka kärräsi ulkomailta tuotua Sl 55 amg:eeta tuossa viime viikolla?
    Olin testailemassa autoni varsin mukavia tehovaroja kun motarikin oli sula ja sää kaunis.
    Ajelin sitten hieman normaali liikennettä nopeammin ja saavutin edellä kuvatun kaksiovisen mersun, aloin lipua laadukkaalla autollani mersun ohi n. 10km/h nopeus erolla, saavuin vierelle ja kohtasin tämän pikkurikkaan juipin halveksuvan katseen. Hänelle oli ilmeisesti kovakin paikka kun valkoinen lada yritti ohi. Niinpä hän käytti luultavasti kickdownia, varma en ole, mesen kiihtyvyys kun oli kierroksista huolimatta kovin vaisua. Katselin säälivästi tuota räpellystä, otin viimeisen kulauksen kaalilimonadi tölkistä, puristin sen kasaan, heitin jalkatilaan, oikaisin nilkkaani hieman.
    Saavutin mersun arviolta 1.43 sekunnissa, ajoin autoni mersun takapuskuriin kiinni (löytyyhän autostani viipurista ostettu karjapuskuri) ja aloin työntämään mersua, kaasun survaisin tylysti pohjaan.

    Milloinkaan ei mersukuski ole kokenet sellaista kiihtyvyyttä jota autoni työntämällä tarjosi. Se näkyi kuskin hätäisestä ilmeestä, ja hullusta huitomisesta, varsinkin kun vauhti alkoi lähennellä 350km/h. Mersun jarruttelusta ei ollut mitään apua sitä hevosvoima laumaa vastaan joka sen kulkua vauhditti väkipakolla.
    Sitten päästin poloisen menemään ja ohitin tämän tientukkeen.

    Mutta kauaa en saanut ajella ilman uutta haastajaa; takaa tuli motoristi joka testaili tonnista gsxr:räänsä lähestymällä n. 150 lasissa ja keula ilmassa. Kytkin luistoneston pois, ja kun pärrä tuli vierelle, keula ilmassa edelleen, survaisin kaasun pohjaan ja Lada piirsi runsaan savun kera kahta 155millistä viivaa motariin. Moottoripyörän keula putosi alas samaan aikaan kuin motoristin leuka, mutta vieläkään ei prätkähiiri tajunnut luovuttaa vaan kiersi rätin kuivaksi. Minä taas kytkin luistoneston takaisin, laskin kaasun hetkeksi, uudestaan pohjaan ja pakenin mopoilijaa KEULA ILMASSA vetokuokku maata raapien, etupyörät saavuttivat maan hetken päästä mutta pidin kaasun pohjassa.
    Mittari näytti lopulta varsin lupaavaa 438km/h lukemaa jonka uusi etuspoileri ja muuttava perävälitys mahdollistivat.
    Tämän jälkeen ajoin rampilta ylös, suoristin kiihdytyksessä kääntyneen karvahattuni ja kruisailin mukavasti kotiin laadukkaalla autollani.

    Kuten edellä kerrotusta voitte päätellä, kanssani autoa rakentaneet venäläiset kilpainsinöörit ovat onnistuneet hyvin tehvässään rakentaa maailman nopein katulada.

    T: Boris Putin.


    Eli pyörät jää kunnon autolle.
     
  11. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Noniin siinä tuli koko totuus vai vääntääkö tämänkin joku uuteen uskoon. :smile:
     
  12. Fastback

    Fastback Gearhead

    Tuo poris butinin kirjoitushan on ihan loistava! Kunnon ote kirjoituksessa, saihan tuossa nauraa :lol:
     
  13. Sleeper

    Sleeper 1st gear

    "Katselin säälivästi tuota räpellystä, otin viimeisen kulauksen kaalilimonadi tölkistä, puristin sen kasaan, heitin jalkatilaan, oikaisin nilkkaani hieman."

    :grin:
     
  14. MadMike

    MadMike Gearhead

    Totta on Dorian ennätys mutta et tainnut tietää sitä että Big Red täräytti tutkaan kisan jälkeen. Gottliebin poika oli ratissa kuten kisassakin ja linnaahan siitä tuli.
     
  15. MadMike

    MadMike Gearhead

    Yksikin pyörä joka alittaa Hki-Oulu ennätyksen 3h 17min 43 sec niin siitä vaan.
    Älä nyt repeä liitoksistasi mutta temppu tehtiin Vakio 79 Camarolla jossa oli lisätankki.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Toi Hki-Oulu stoorihan oli vauhdinmaailmassa ja auto ei ollu vakio. Joku kamarocupin kisakamaro se mun muistin mukaan oli, kuskin ("mini mindqvist"?) mukaan 4:11 välitykset piti huiput aika alhaalla. Oikeasti musta auto värjättiin valkoseks jollain vesivärillä ja laittoivat vielä hamäykseks jenkkikilvet. Muistaakseni 180l bensatankit.

    Prätkällähän olis kiva ajaa tollasta väliä kun sais pysähtyy tankkaamaan vähän väliä..
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tyhmä näistä on tapella.Jokainen sen tajuaa että pyörä on kokonaisuutena omaa luokkaansa autoon verrattuna...jos joku väsynyt bemari voittaa varttimaililla niin so what???
     
  18. HEMI

    HEMI 1st gear

    No voi jeesus :lol:

    On näköjään otettu kulutus ja matkustus ominaisuudet mukaan ei noita varttimailereita oo visiin tarkotettukaan matkan tekoon niillä käydään ottamassa yleensä päivän adrenaali annos hyvien saundien kanssa (jos on kasi) :grin:

    Mähän en busaa ottas vaikka se kulkis 500km/H ja vois ajaa 90 asteen mutkaan kolmeesataa on se sellänen peräpuikko toi busa.

    Jenkki on Jees vaikka vähän rumempikin ja jos mopo pitää saada ni kylläse HD pitää olla jotain tasoo kummiskin kuka noilla scootterin näkösillä muovi hokotyksillä ilkee ajaa :lol:

    Täällä porukka tietää varmaan että "mopot" on yleensä parempia joka osaalueella mutta autoja jotka pieksee mopot (ainakin 400m) niitähän löytyy ei luulis mopomiestenkään väittävän vastaan varsinkin jos on vähänkin kierrelly noita kiihytyspäiviä en mäkää väitä että se 9 sec varttimaileri pieksis sen mutkaradalla eikä mua häiritse yhtään se että se häviää. Mutta näille mopo pojille tuntuu olevan ylitse pääsemätöntä antaa periks tässä kiihytys inttelyssä.

    Ton alkuperäisen kysymyksen kukin ymmärtäköön tavallaan toiset ymmätää se kiihtyvyys kautta nopeus kysymyksenä ja näköjään jotkut kulutus ja matkanteko kysymyksenä.

    Mutta ketä vauhdinnälkästä se kulutus nyt kiehtoisi auton/mopon kulutus on sivuseikka jos kyydit on sen mukaset ja jos haluaa halvalla inariin niin voihan sinne mennä junalla (ehkä) eikä bensaa kulu yhtään :grin:
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eihän tässä oltu rajattu asiaa mitenkään Suomeen, vaan kysyttiin pärjääkö auto moottoripyörälle KADULLA, ei siis maantiellä tai stripillä.Kadulla on nopeusrajoitus joko 40 tai 50 km/h, joten kyllä auto pärjää tosi hyvin moottoripyörälle.
    Ylinopeuttahan ei saa ajaa :wink:
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    kaveri ei oo tainnu lukee ensimmäistä sivua tai on jotain vaikeuksia ton luetun ymmärtämisen kanssa
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!