Jokamiesluokka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 69camaro, 1.2.2006.

  1. Jarmo Y

    Jarmo Y 1st gear

    Mulla olis myyrä Fiat 126,nen, eikö nämäkin oo aika arvokkaita autoja? Tuuksä koska pelastamaan tämän, tonnilla voisin näin arvokkaan auton myyrä :poff: mä laitan tämän valmiiksi pihaan niin saadaan lykätä suoraan kärryille kun tuut, muuten menee jokkikseen..samanlaisen mutta paljon huonompikuntoisemman myin jokkikseen 500,lla eurolla, rullaavana, tuskinpa kukaan fanaattinen tosiharrastaja olis siitä 500e maksanu.

    Kerran multa kyseli kuplaa joku kuplaharrastaja, mielellään museokelpoinen sais olla ja sellainen josta sais vaan pölyjä pyyhkiä pois eli uusi pitääs olla mutta pitäis maksaa alle 1000e. Tällääsiä vanhojen autojen harrastajia löytyy hurumycke, sitte itketään kun joku mettälöytö raato menee jokkikseen..

    Jokkis on jees, ei kukaan pakota sua laittamaan kaikkia rahojas jokkikseen vaikka moni muu niin tekiskin, yhtä mukavaa se on siltikin, vaikket ajakaan voitosta vai aattelitko ajella vain sm.ssä?
    Kun meet ajamaan perusnormiautolla, saat ajella samalla autolla kokoajan, sitä ei pois osteta, eikö se oo mukavan halpa harrastus?
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Joka lajissa ei oo pakko myydä sitä autoa pilkkahinnalla jos joku sen sattuisi haluta ostaa.
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Jokkisnetissä oli itkua ja hammastenkiristystä kun joku paatunut oli mennyt tekemään kardaanikunkkuun kisapelin farmari borgwadista (ääriharvinainen?) josta kuulemma saksassa maksettaisiin nykyään omaisuuksia.
    Suomessa siitä erään vääräleuan mukaan kannatti ennemmin tehdä jokkisauto (varsinkin kun sillä ajettiin finaalissa) kun niin siitä saa paremman hinnan kuin entisöitynä (jos nyt edes kellekään kelpaisi).
    No, tosiasiassa kyse oli kuulemma kyseisin merkin harrastajan hylkäämästä varaosa-autosta joka muuten olisi kai lähtenyt sulattoon.
     
  4. jaron

    jaron 1st gear

  5. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Tais tonni mennä jo pelkkiin paineilmapumppuihin millä ampu keulan ilmaan lähdössä :rotfl:
    Melko veijari :lol: ...sääntörike huutaisin :poff:
     
  6. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Siitä jokkisaihio joka voisi herättää keskustelua:
    Fairlane 2d HT
     
  7. homer

    homer Double Gearhead

    Siitä vaan reteä peli ens vuoden kardaanikunkkuun.
     
  8. chevy vani

    chevy vani 1st gear

    Valitettavasti se oli jo myytyy!!!!!!
     
  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Menipä nopeasti...

    Eli se oli -66 Fairlane 2d HT joka ulkoasusta päätellen oli ollut jokkisautona, väri kauniin kirkkaanvihreä ja kyljet kunnolla kurtulla. Myytiin ilman tekniikkaa (ja papereita?), hintapyyntö taisi olla 3500,- kruunua?
     
  10. chevy vani

    chevy vani 1st gear

    Mulla oli yks -65 Fairlane 2d HT(ollu joskus 4ovi) jokkis auto mutta meni närpiön suunalta
     
  11. Sittana

    Sittana 1st gear

    Kesällä pitäs alotella -65 Valiant projektia suht isoilla hitsaushommilla. Kardaanikunkkuun 2012 olis tavoite.
     
  12. homer

    homer Double Gearhead

    Kemoralla vapun tienoilla taitaa olla viivalla ensimmäisen korimallin jokkis mustang.
     
  13. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Joo jos vaan saavat valmiiksi siihen mennessä.
     
  14. homer

    homer Double Gearhead

    Taitaa olla kemoraan mukaan tulossa myös Mercury Comet Coupe.
     
  15. Sittana

    Sittana 1st gear

    Tännekin tullu näköjään joskus kirjoteltua.. 2011 uhkaillu alottaa valiant projekti jokkikseen. Vielä ei oo lappuakaan siihen hitsattu, mut ehkä jo ens syksynä jos aika ja motivaatio riittää. :)

    Asfalttikunkussa ei lopulta ajanut kumpikaan yllä mainituista fordeista. Mustangista hajos kone ja cometissa käyntihäiriöö. Mut eiköhän nuo tulla vielä radoilla näkymään ja meidänkin kylältä tulossa parikin veekasia jossain kohtaa lisää radoille.
     
  16. homer

    homer Double Gearhead

    Juu, ei tainnut kemorassa olla viivalla kuin se useassa kisassa näkynyt Caprice ja yksi piilofarmari. Olihan siellä kitissä ilmoittautuneena Ford Fairlanekin mutta ei tainnut sitäkään viivalla näkyä (jos nyt edes Fairlane olikaan).
     
  17. Sittana

    Sittana 1st gear

    No juu mä olin tuolle farkku pontiacille huollossa kemorassa. Huomenna toijalaan lennättään soraa pontiacilla ja onhan siellä taas tuo capricekin. :)

    Se kemoraan ilmottautunu fairlane taitaa todellisuudessa olla joku ltd farkku tai vastaava.. ainakin semmosella ajeli 2012 pellossa.
     
  18. homer

    homer Double Gearhead

    Kohtalaisen osuva nimi sillä pontiacilla... Pikkumusta. Ei taida olla kuin suunnilleen kaksi kertaa pitempi kuin vaikka joku Fiat 126.
     
  19. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Onko tuollaiset 1964-1966 Mustangit niin arvottomia, että niitä kannattaa särkeä noissa roskapönttökisoissa?
     
  20. homer

    homer Double Gearhead

    Ihan vaan taustatietona niin naamakirjan mukaan tuossa ei tainnut olla mustangia enää kuin jotain tuulilasista taaksepäin ja sekin vähä oli ollut kaikkien ostettavissa vaan ei kellekään kelvannut. Loput on sitten väännetty itse pellistä.
     

Kerro tästä muillekin!