Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. jube

    jube 3rd gear

    Oli 383 tunnel ramilla,tossa vaiheessa.Se oli meillä ensin kimppa-autona
    ja me muutettiin se kaapista pick up malliseksi vuonna -78.Hytti haettiin romiksesta vanhasta säiliöautosta,se sopi siihen täydellisesti.Lattian takaosan muotokin vastasi hytin takaseinää.Isolohko tuli siihen sitten myöhemmin.[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
  2. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Kansioiden uumenista sekalaisia kuvia sekalaisessa järjestyksessä..

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    ^Kuka arvaa mallin ja merkin? :poff:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Siinä parit..
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Onko tämä AAA-kilpinen '55 Cäddyläkki uustuontia vai muuttoauto?


    Tuosta oli mielestäni juttua veekasissa muinoin ja omistaja oli vanhempi herrasmies (Sakari Kulhia?) joka oli omistanut tuon jo pitemmän aikaan. Samalla miehellä taisi olla toinenkin väriltään musta joka oli hankittu vara-autoksi. En vaan muista tarkempaa historiaa, muistais edes minkä vuoden lehdessä ja missä numerossa juttu oli.
     
  4. 69

    69 Gearhead

    Oliko Aspen tuo purettu auto?
     
  5. scamp

    scamp Gearhead

    villi veikkaus sama alusta mut lebaron ,kun on noin räyhäkäät penkit :)
     
  6. petjo

    petjo Gearhead

    missähän tuo valkoinen 56 roadmaster vaikuttaa nykyisin?
     
  7. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Tossa kun oli 50´s Cadillacin kuva niin laitetaanpa yksi toinenkin Caddy. Tämä on erittäin hämärästä paperikuvasta skannattu enkä saanut siitä tuon kummempaa, mutta ehkä joku osaa autosta jotain kertoa. Kuva on -82 Riksun näyttelyn rakentamisvaiheesta ja auto oli kokonainen mutta kulahtaneessa projektikunnossa ja ilman kilpiä. Koska tuolloin uustuontimahdollisuutta ei vielä ollut niin muuttoautonahan tuo on tullut sillä ei kai tuollaista 2-ovista uutenakaan Suomeen ole tuotu?

    [​IMG]
     
  8. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Merkki on väärä.. :)
     
  9. 69

    69 Gearhead

    Volare?
     
  10. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Venttiilikoppa on oudon näköinen mutta veikataan Cutlass tai Malibu
     
  11. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Eipä ole, hakuammuntaa sanoisinko..
     
  12. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    "Näytteilleasetteja" kertoi auton olevan "suomalainen latolöytö", "vuosikymmeniä piilossa ollut" jne. Mikä ei tarkoita että se olisi tullut uutena virallisen maahantuojan kautta.

    Riksun '82 näyttelystä muistan kun sitä purettaessa aikaisemmissakin näyttelykuvissa näkynyt valkoinen '62 4d HT Chrysler poltti kumia hallin pihalla ja toimitsija tuli rivakasta keskeyttämään moisen raggarismin.

    Muistan myös Riksun näyttelystä ('83?) edellisellä sivulta (s294) tutun Nissisen '57 Buick 2d HT:n. Väki ihmetteli kun Buick kävi lähes äänettömästi.
     
  13. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Mielenkiintoista olisi tietää myöhemmät vaiheet, kunnostiko tuota kukaan. Tuossa vaiheessa -82 tuo epäilemättä vaikutti unelmalöydöltä, mutta vain vuotta paria myöhemmin alkoi maahan tulla kymmenittäin Caddyjä jälkituontina Amerikasta, niin mielenkiinto Suomi-löytöjen kunnostamiseen hiipui aika pahasti.

    Mulla on ohuenohut mielikuva että tuo olisi ollut jostain Lahden suunnasta, mutta voin muistaa ihan väärinkin. Muistatko Tomaso paremmin?
     
  14. A.J.

    A.J. Gearhead

    Hienoa :D Juuri tuota '60 Chevyä tarkoitin. Olin melko varma että minullakin on kuva siitä mutta enpä ole löytänyt.

    Kiitokset Firebird-kuvasta, tuo on paras aikalaiskuva mitä olen siitä nähnyt! Enää ei ole kylkiputkia ja konekin on vaihtunut suurempaan, mutta maalauksesta on vielä paljon jäljellä. Kunnostuksen alla on, mietinnässä on josko jotain vanhasta teemasta säilyisi... 8)
     
  15. OPM

    OPM Gearhead

    "klip" mihin on hävinnyt tämäkin ambulanssi dodge? "klip"

    Noi Helsingin palolaitoksen ambulanssit oli Plymouth Satelliteja joita ainakin vanhemmat brankkarit muistelivat vielä aika usein joitain vuosia sitten. Vahvana muisteluna oli yhden miehen ajama 200 km/h mittariin Mannerheimintiellä aamuyöstä :eek: .. En tiedä onko ns. urbaani legenda vai ihan oikeasti tapahtunut.

    Helsingin pelastuslaitos on varsin ansiokkaasti taltioinut vanhaa kalustoa, noiden Satellite-ambulanssien säilöönotosta en tiedä. Joku niistä ainakin kolaroitiin jossain vaiheessa. Muistaakseni Erottajan asemalla sijaitsevassa palomuseossa on ainakin 60-luvun alun International-ambulanssi ja entisöitynä on myös palopäällikön käytössä ollut 1969 Valiant.

    www.fireimages.net , sieltä löytyy jotain kuviakin, myös tuosta vanhemmasta kalustosta

    edit: EI ollu International-ambulassi vaan tuollainen paksukuono-Fargo..
     
  16. OPM

    OPM Gearhead

    Cruising-kuvia part 2..

    Joku kuva näkyi olevan Porkkalankadun sijaan otettu myös jäähallilta

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Kasissakin oli tuosta aikoinaan kuva, edstäpäin otettu mustavalkokuva. En vaan valitettavasti muista kuvatekstiä. Sitä ennen en ollut kuullut autosta enkä sen jälkeen huhuakaan, hiljaiselo on jatkunut...
     
  18. Comero

    Comero 1st gear

    Olisikohan se tämä sama Rellu Ryökässä romukaupan pihalla kontin katolla houkuttelemassa asiakkaita. Olisi myytävänä muistaakseni 500 eurolla. Väri, vanteet ja etupelti ainakin täsmää.
     
  19. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    V8 7/82 s.19. Ei kummempaa infoa kuvatekstissä.
     
  20. homer

    homer Double Gearhead

    On tuosta Cadillacista ollut kuva ainakin kerran mobilistissäkin vaan ei osannut KLB kertoa auton myöhemmistä vaiheista.
     

Kerro tästä muillekin!