Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. z28

    z28 Gearhead

    liekö sama kuin ylläolevassa kuvassa?
    [​IMG]
     
  2. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Ei ole sama, punainen oli Koskisen Ripan ja sininen tunnetaan paremmin "Malibu Bitchinä"? Mihkähän tuo punainen on hävinnyt?
     
  3. merc

    merc Gearhead

    ^Jos tota Haukan autoa tarkoitit niin se ei ole Malibu Bitch.
     
  4. ET 619

    ET 619 Gearhead

    Miksun kuvassa Haukan auto ja tässä sit pari eri kehitysversiota Vallen Malibu Bitchistä. Kuvat Ylivieskan kisoista.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Tuon Koskisen auton kohtalo kiinnostais mua kans?
     
  5. ET 619

    ET 619 Gearhead

    Olihan siellä muitakin. Esim. nämä kaks näyttelyvoittajaa ränsistymässä pihalla. Vanteet ja sivuputket ruosteessa. Oli vissiin aika ajanut ohi tuosta muodista ku eivät ollet sisätiloissa. Sen verran muistan et olis ollut paljon muutakin kuvattavaa mutta loppu filmi kamerasta. Noissa kuvissa oli takan vuosi -88.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Ylempi näytää Volvo-rodilta. Liekö sama, joka vaikutti Kouvolassa 90-luvun lopussa. Voisko avo-Moppe olla SB-9 tai sinnepäin kilveltään. 2000 alussa Kouvolassa sekin vaalean keltaisena/beessinä. Omistaja P. Tiikanen?
     
  7. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    lisää malibu bitchin kehitysversioita?
    [​IMG]
     
  8. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

  9. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Onkohan siitä Koskisen Malibusta otoksia? Tuo meitin 64 oli aikoinaan tehty aika pitkälti sen suomen ensimmäisen 10sekunnin katuauton innoittamana.. -kuten kuvista näkyy http://www.chevelle67rs.net/outlaw508.html
     
  10. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Tulikos tällä kisaura täyteen vai onko jo takaisin radalla?
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    Noit inostuneita oli ilmeisesti aika läjä, sen verran yleinen kiihdyttelyaihio toi laikka-avosaippualaatikkochevelle oli. Ja aika monta 9 sekunnin peliäkin joukossa, Tais Malibu bitchkin mennä ysin puolelle jossain kehtiysvaiheessa, kuvottavan upee katuhaukka tietysti, Pulkkisen vihree...., oliks muita? sit tohon päälle vielä muutama kaksovinen tolppa ja kupee, varmaan aerodynamiikkansa takia valittu noi katukilpuriaihioiks?
     
  12. Remu63

    Remu63 1st gear

    Olihan siellä...

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  13. teemuhei81

    teemuhei81 3rd gear

    Löytyykö keltään -66-67 Coroneteista kuvia?
     
  14. Remu63

    Remu63 1st gear

    On niin hieno malli että onhan noita :)

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    Kuvat vuosilta 84-86 Keravalta ja Vantaalta
     
  15. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ollaan käyty Remu63:n kanssa aika tarkkaan samaan aikaan, tuosta Ford LTD:stä minulla on kuva samasta kohdasta ja takana häämöttää tuo DeSoto. Chryslerin muistan joltain visiitiltä mutta siitä nyt ei ole kuvaa. Bre-Virissä tuli tosiaan aikanaan käytyä joka Helsingin visiitillä (ja Auto-Parikassakin, tietty). Eikös sitten keskustassa ollut sellainen liike kuin Temppelin Parkki JY. Alanen tms? Sielläkin oli erikoisautoja. Jostain syystä jäi mieleen 30-luvun avo-Adler, se on varsin harvinainen auto. Onkohan se vielä Suomessa vai mennyt esim. Saksaan?
     
  16. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Tuolla se on naftaliinissa, odottelemassa "parempia aikoja" (7.52s) ja tämähän oli pulkkisella tosiaan 90 luvun lopulla. Ja monenlaisia rättikatto malleja on siinäkin nähty..heh!

    Niin ja kyllähän tuo ilmanvastus kerroin on varmasti vaikuttanut useamman harrastajan valintaan -tuulta päin, lisää voimaa vaan! Ja kun nopeus lähentelee 300kmh tulee rättikaton kestävyyteen ja kiinnitykseen kiinnittää erityistä huomiota- kokemuksesta voin kertoa :rotfl:
     
  17. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Tässä pari kuvaa Ripan chevellestä Hangosta, olikohan vuosi -86
    [​IMG]
    [​IMG]
    Yksi Haukan Chevelle oli muistaakseni korinvaihto, tässä kuva Ylivieskan kisoista, vuonna ? (sininen versio näyttäisi oven jälkeisistä yläosan pokkauksista päätellen olleen alkujaan neliovinen)
    [​IMG]
     
    cdv70 tykkää tästä.
  18. MPST 67

    MPST 67 1st gear

    Jees. Kas tuolla taustallahan näkyy myös ystävämme Aimon blower Swinger ja kuljetus kalustona J.Hataran silloinen rekan veturista tehty kuljetusauto. -ei tarvinnut ylämäkeen vaihtaa pienenpää =)

    Mutta aiheeseen - hyviä kuvia kovakulkuisista kenkälaatikoista!
     
  19. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

    Onkohan tässä ketjussa ollut kuvia näistä eilisen Hesarin merkillisessä mainoksessa mainituista autoista:

    [​IMG]

    Mikähän tämä juttu oikein on? Isojen firmojen wanhat eudustusautot myytävänä? Ja parkkihalli myös? :-0
     
  20. Torino69

    Torino69 3rd gear

    Ja joskus tuli poikkeiltua jopa Auto-Dallasissa :cry: Siellä oli kyllä outo meininki, myyjät aineissa tai muuten vaan juovuksissa, autot miinoja joilla kova hinta... Joskus ihastelin siellä kengänkärkiäni 'virheettömän ja kireän' Camaron takaluukun pohjan läpi konttiin kurkatessani.
     

Kerro tästä muillekin!