Kokemuksia johtosarjoista?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja Clipper, 7.1.2011.

  1. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Uudet piuhat pitäis viisseiskaan hommata kun vanhat murenee käsiin. Onko kenelläkään kokemuksia esim. American autowires classic update-sarjoista? Ainakin Danchuk ja Speedway motors näkyvät noita kauppaavan, kuvissa näyttävät erilaisille, mutta lienee sama sarja kyseessä? Mainostavat kytkettävyysmahdollisuuksia erilaisille mittareille ym. lisävarusteille. Mitenkähän vaihtovirtalaturi, HEI, ym. mahdollisuuksia?
     
  2. Wesku

    Wesku Gearhead

    Itse laitoin Rebel Wiresin 9+3-sulakkeisen. Oli ihan kohtuuhintainen yleissarja, johon sai ympättyä myös ruiskun ja sähköohjatun lootan pienellä askartelulla. Hersti Autoshop myy noita nykyisin.
     
  3. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Tuossa ei ilmeisesti ole mitään liittimiä mukana?
     
  4. Wesku

    Wesku Gearhead

    Ei ole ja on muutenkin ns. yleissarja, johon joutuu tekemään autokohtaiset kytkennät virtalukolle, valokatkaisijalle jä lämppärille.
     
  5. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Laitettu tilaukseen sellainen classic update-sarja, eli eiköhän siitä jossain vaiheessa kokemuksia kerry...
     
  6. electra1

    electra1 Gearhead

    Mistä tilasit ja minkähintainen oli...Täytys itekkin päivittää sähköt varmuuden vuoksi, vaikka kaikki pelaakin...Joku mahdollisimman vaivaton kytkettävä ois paras :rotfl:
     
  7. letukka1957

    letukka1957 1st gear

    kokemuksia johtosarjoista

    miulle tuli viisseiskan johtosarja mittariston taakse , tosin se on alkuperäinen , siin on kaikki liittimet ja merkkivalojen kannat valmiina , hinta oli 159,95 taalaa .
     
  8. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Danchuckilta tilasin samalla kun otin sieltä muutakin tavaraa, myyhän tota sarjaa varmaan moni muukin, hintaa muistaakseni n. 470 taalaa. Siihen asennuksen vaivattomuuteen minäkin (toivottavasti) panostin.
     
  9. 56sportcoupe

    56sportcoupe 1st gear

    Laitoin omaan 56:n noi american autowiresin johdot ja "pääkeskuksen".
    Helppo ja selkeä kun joka johdossa lukee mikä ja minne ja kaavio on
    amerikkalaisille tehty eli on selkee.
    Hyvä valinta
     
  10. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Sarja on hyllyssä mutta asentamaan en oo vielä päässyt, rojektit venyy...
     

Kerro tästä muillekin!