ooooij

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja JR35, 8.1.2011.

  1. voittol

    voittol 2nd gear

    Meikäläinen osti tuon puna-mustan n.90 vuoden keväällä , se haettiin suureellisesti lahden takaa ( eli vääksystä) tuolloin sen omisti kaveri joka teki hevostallilla jossakin hollolan kulmilla hevosen kengityksiä ja hävitettiin siis 2000 syksyllä tottijärveltä , nokialta, vanhan mallinen 6-kone seisoi tontilla vielä muutaman vuoden , sitten sen sai vaihdetua kahvipakettiin? Oli ainoa harraste auton moottori joka tähän asti on aiheuttanut noin monta hinaus-reissua , ettei se mikään ihme jos se aiemmin oli kolinallaan kiinnittänyt huomiota.
     
  2. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Laajempi 6-sivuinen juttu Kapitänistä julkaistiin TM numerossa 19/64 ja se on julkaistu myös kirjassa TM koeajaa 3.

    Koeajossa TM piti varustelua vaatimattomana, mutta ajo-ominaisuuksia kehittyneinä. Suorituskyky oli kohtuullinen, sillä huippunopeudeksi mitattiin 152,4 km/h ja kulutus oli 1096 km koeajon aikana vain 12,7 l/100 km.
     
  3. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Heikkisj minä vuonna kävit pieksämäellä? Ihmetyttää vaan kun olen kotoisin pieksämäeltä,josta muutin pois vuonna 2000. enkä koskaa törmänny kyseiseen kippariin. Ensimmäinen oma kippari ostettiin jo vuonna 1990, jonka jälkeen kyllä vastaavat autot kiinnitti aina huomion..
    Täällä tampereella kyllä juttelin Voittol kanssa kerran SWT pihassa,eikä tainnut olla puhetta mistä hän osti auton, mutta taisin saada numeron jolle möi sen(en ole ihan varma kun näitä on sattunut niin paljon)
    kangasalle sanoi menneen. soittelin kyllä numeroon mutta auto oli kai paalattu aikoja sitten.[/quote]

    Jaa, on siitä aikaa, olin noin 20v eli 1988 ei kauaa heitä? Oli muuten sellainen reissu että käytiin Äänekoskella (?) vaihtamassa Ariel MR-katsastettuun IC:hen, sitten takaisin Pieksämäen kautta ja siellä, olisikohan ollut jossain vanhassa veturitallin tapaisessa, oli Kapitän. Eimme muuten koeajaneetkaan sitä. Matka jatkui Warkauden kautta takaisin Kuopioon, illalla sitten Freud, Marx, Engels & Jungin konserttiin. Se oli sitä surutonta nuoruusaikaa jne...
     
  5. kippariv8

    kippariv8 Gearhead


    Näytti tulevan tuo limpan admiraali myyntiin ainakin tonne opel 60s 70s puolelle vähänaikaa sitten.
    Itse ostaisin sen jo pelkkien varaosien toivossa, mutta kun ei mahdu edellisetkään osat minnekään,eikä tuo rahakaan lisäänny vaikka kuinka tekis töitä.....
     
  6. demented

    demented 3rd gear

    Tästä tuli mieleen isäukko on pihdannut 39 mallista kipparia suulissa yli 30 vuotta. Mahtaakos näitä olla mitenkä paljon suomen maassa jäljellä? Mopilisti joka käyttää nimimerkkiä K.L.B taitaa näistä jotaki tietää.
     
  7. ata

    ata Gearhead

    Ei niitä ole kyllä varmaan missään maassa kovin montaa jäljellä... Siis varsinkaan noita sotaa edeltäviä malleja joissa kulmikkaat etuvalot ja sellainen "fastback"-perä.
     
  8. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    mulla oli -80 luvun alus -60 käpitän ja oli 2.6l kutosella ja 3v rattikarahkalla...
     
  9. JR35

    JR35 3rd gear

    Iltaa taas.

    Onkohan niin ettei sitten löydy runkonumerosta tai siitä konehuoneessa
    olevasta "lätkästä" tietoja auton valmistusajasta tms. kun joissakin
    merkeissähän se on luettavissa tommosesta ihan helposti!?


    Ja kyseessähän on aito suomi-auto
     
  10. samppa78

    samppa78 2nd gear

    ot: Kittilässä Alakylässä ( jos oot käynyt Rovaniemen kautta Levillä oot ajanut oho ) seisioi piiiiitkääääään ainakin kaksikymmentä vuotta tuollainen siipimallin Kapitän. Huhu kertoi sen hajonneen suomeen jollain turistilla ja jättäneen sinne seisomaan?? Tiedä sitten. Tais paaliin mennä sekin ajan kanssa vai liekkö tuolla edelleen? Valkoinen oli väriltään.
    Eikä ollut kaukana tiestäkään n 50 metriä, joten tarkka silmäinen harrastaja hiihtämään mennessä on lyönyt tontin kohdalla liinoja kiinni- oli meinaan pari autoa siinä laanissa kanssa...
     
  11. GMies

    GMies Gearhead

    Re: Kapitän

    Muutama 2,6L tiiviste jäänyt hyllyyn, että jos 2,6l omistajaa kiinnostaa, niin ota yhteyttä.
    http://kuva1.kuvablogi.com/iso/img2972262.jpg
     
  12. kapitän67

    kapitän67 1st gear

    Re: Kapitän

    Juu se on mullaki tollanen A mallin kapitän 2800 67 vuosimallia :D kohta saa leimalle laitettua ja sitten myöhemmin ois tarkotus maalata ja verhoilla
     

Kerro tästä muillekin!